17/18 H:11 | Galatasaray 5-1 Gençlerbirliği | MS | 3 Kasım

Maicon Eren’den daha iyi santrafor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gürkan Kubilay, garibim, çok üzülmüş. Ne kadar kötü oynadığımıza ikna etmeye çalışıyor :D

İlla 3’lü oynayacaksa Ereni alıp Yasin’i koysun. 3-6-1 oynayalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eren gayet iyiydi ya adamın portföyü bu adam geçmesinimi bekliyorsunuz,topu tutuyor ve basıyor meziyetleri bu

Ne kadar son maçlarda bekleneni veremese de latovlevici ile 11 çıkarım.

Alnitak Alnilam Mintaka

Erenin yerine oyuncu alması lazım bence yasin ve sinan olablir
Selçuuu sokmasa iyi olur 85 ten sonra girebilir

Belki çok iyi bir diziliştir ,uygulayabilen çok iyi sonuçlar da alabilir gelgelelim bizim takım 3'lü oynamayı bilmiyor. İyi giden bir düzenimiz vardı neden değiştirme gereği hissetti hoca anlamıyorum.
Ayrıca isterse her maç 20 top kaybıyla oynasın bizim en kritik oyuncumuz Belhanda ,bu çok net...

Salak Mesut Bakkal Serdar yerine Murat Duruer'i oyuna soktu. Adamların tek hucum opsiyonu Ahmet İlhan'ın sızmaları. İkinci yarı takım geriye çekilmeden oynamalı.

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Rezil ötesi top oynuyoruz.

Neden bu ısrar anlamıyorum.
İnsan bindiği dali keser mi.
Ortasahadan öteye top goturemiyoruz.

Bari eren gereksizini çıkarıp linnesi sağ açığa al en azından değişik birşeyler yapıyor diye ses etmeyiz.

Gerçek Kaptan NANDO!

Linnes Denayer değişikliği ile 4-4-2 daha güzel olur Denayer bildiğin çöp

İlk yarı için konuşacak olursak skorun yanında Belhanda ve Mariano'yu çok beğendim lakin sistemi beğenmedim. Başakşehir'e karşı bu sistemle çıkmak gibi bir hataya düşersek eğer dörtlük yapar gönderirler ne olduğunu anlamayız bile. Özellikle defansif anlamda çok sıkıntı yaşarız. Sahada öyle aman aman bir takım yok lakin geçen 3 maça göre çok daha istekli arzulu bir takım var.

Umarım ikinci yarıda en azından bu şekilde devam eder de kazasız belasız bir şekilde şu maçı atlatırız.

Muslera
Mariano maicon serdar linnes
fernando
Yasin belhanda garry
Gomis eren
İlk 11 ile çıksaydık ne farkederdi merak ediyorum

????GALATASARAY????

gençlerinde 2 galibiyeti var biri bjk diğeri başşakmış :d

Geri
Üst Alt