17/18 H:11 | Galatasaray 5-1 Gençlerbirliği | MS | 3 Kasım

Büyük Maç'lar da 5 P mı veriyorlar 3 P yerine ?

Kardeşim sen gidip son sıradakilere şov yapıyorsun Fener’e Trabzon’a pozisyonun yok. Her ciddi maçta ezildik. Dediğin gibi büyük maçlar 6 puanlık maçlar aslında. Hem 3 puanı alıyorsun hem rakibin puan alamıyor. Biraz mantık lütfen. Haftaya Başakşehir bizi yenerse ne olacak düşündün mü hiç? Liderlik gidebilir. Ben büyük maçlarda ezilen Galatasaray görünce evimden çıkasım gelmiyor. Sizi bilmiyorum. En kötüsü de oyun planımıza çözüm bulmaları oldu. Ve bunu taktik özürlüsü Aykut ve Rıza başardı. Rıza’ya 4 puan kaybettik yani. Yorumcuların “Galatasaray’ın fikstür avantajı var. Daha zor maçları oynamadılar.” düşüncesi doğru çıktı. İnşallah haftaya ezerek yeneriz de benim de umutlarım yeniden yeşerir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nedense hiç sevinemedim bu maçı aldığımıza haftaya başakşehiri yenmessek yürümez bu iş geçen haftalar yapmıcaktık öyle kayıplar en azından fenere beraberlik vermeyecektik başakşehiri yenemediğimiz taktirde beşiktaş maçı sonrası 3 . sıraya düşmemizi görürüz.

Maç 5-1 ama bişeyler eksik... Yani ciddi ciddi 5-1 olmasına rağmen aptal aptal şeylere şahit olduk...

Son düzenleme:
Denayer'i yer Adebayor. Denayer her topu indirir sonrasını düşünmek bile istemiyorum.

Keske her maci boyle istekli oynasak ve daha ciddi rakiplere karsi da boyle cesaretli oynasak
O zaman onlari da rahat yeneriz bence

Güzel galibiyet insallah haftaya doğru düzgün top oynayıp kazanırız 1 tane büyük maç kazanmaya ihtiyacımız var

Başakşehir maçı çok zor olacak. Bu maç yanıltıcı olmasın.

Bu arada 9 dakikada 3 gol atmışız. 43-47-51

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haftaya stopere bir çözüm bulmak lazım. Denayer ile başlaması çok kötü olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdarın oynamaması kötü oldu

Denaijer denen çakma stoper gol yedirir

Başakşehir maçında oynayacağımız oyun dün avrupa ligi konusunda bahsettiğim gibi 1. ve 3. gollerdeki gibi hızlı kanat değiştirmek ile başakşehirin içinden geçeriz taktik bu olmalı

rodrgiues denilen andaval yüzünden 3-4 golden olduk

Başakşehir maçında kartları artık sıfırlamamız lazım. Beşiktaş maçına Fernandosuz falan çıkmak zorunda kalırsak rezillik olur.

HTC 10

Haftaya basaksehir de puan birakiriz yine. Tudor akillanip 3 lu defanstan vazgecmez ise.

10 -0 bitmesi gereken bi müsabaka idi.rodrigues yüzünden 5-1

Geri
Üst Alt