17/18 H:11 | Galatasaray 5-1 Gençlerbirliği | MS | 3 Kasım

DNuf4wEWAAAIa7I

denayer le başak macinda follofos oluruz

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdari cikarmamanin elestirilecek bir yani yok bence
Mac 5-1, baska bir pozisyon olsa Serdar gol olacagini bilse bile birakirdi kart gormemek icin ama eline carpti
Ayni pozisyona genclere penalti kart verince buna da vermeliydi, gerci ben penaltida da sari kart gereksiz top carpiyor demistim ama yapacak birsey yok
Her serde vardir bir hayir diyelim

Kazanmak sevindirici ama çok aldatıcı bir maç oldu. Rakibin kötülüğü bizi bugün çok iyi gösterdi.

Serdar'ı kaybetmek kötü oldu. Duran topta hava topuna çıkmak yerine eğilen bir Koray gördük. Lato yine kısa sürede bu kötü takıma karşı ne kadar yetersiz olduğunu gösterdi.

Fernando-Maicon-Gomis siz gerçekten Allah'ın bir lütfusunuz.

Bugün 3 puan şarttı çünkü haftaya yenileceğimiz besbelli. Tudor takımı ofansif oynattı doğruları yaptı ama haftaya fabrika ayarlarına döner yine uyuz eder bizi. Bu arada Belhanda bu takımın en önemli oyuncularından biriymiş bu anlaşıldı, bugün gollerde hep o vardı.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Serdar Denayer'den cok daha iyi stoper. Olmaması Basak macında büyük sıkıntı. Adebayor rahatca oynama imkanı bulur Denayer karsısında.

2.yarı 46 da gol gelince helva misali dağıldı gençlerbirliği, çok matah oynamadık ama çok güzel skor oldu temennimiz yanıltıcı olmaması.

belhanda 2.yarı iyiydi.
tolga iyi maç çıkardı.
denayer vasat
serdar finalde saçmaladı.
gomis çok iyi
eren 2.yarı kendini buldu.

ultraslanda terim ve riekerink den sonra tudoruda bağrına basmış gibi görünüyor. igorcular bu hafta rahat. :DD

Kazanmak güzel ama küçük maçların takımı olduk iyice. Büyük maçlarda aşırı silik oynuyoruz. Hatta onu da oynayamıyoruz.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

denayer de net odaklanamama problemi var ve eski istegi yok..takımdan dışlanmış gibi oynuyo...

Basak‘ta sinir da olan futbolcu var mi? Bu hafta maclarina bakarken ona göre bakalim...

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

İç sahada Anadolu takımlarına puan vermeyelim,o bile şampiyonluğa yeter bana göre.Ki bu futbolumuzla hiç Anadolu maçlarında puan yaşayacağımızı sanmıyorum.

tolga sakatlandığı için çıkartmış yoksa serdarı çıkartcakmış

Geri
Üst Alt