Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
17/18 H:11 | Galatasaray 5-1 Gençlerbirliği | MS | 3 Kasım
Serdari cikarmamanin elestirilecek bir yani yok bence
Mac 5-1, baska bir pozisyon olsa Serdar gol olacagini bilse bile birakirdi kart gormemek icin ama eline carpti
Ayni pozisyona genclere penalti kart verince buna da vermeliydi, gerci ben penaltida da sari kart gereksiz top carpiyor demistim ama yapacak birsey yok
Her serde vardir bir hayir diyelim
düzelebilecegini ümit ediyorum ama cok degisik bi futbolcu.ne desen olmuyo.haftaya basaksehir maçında kazanırsak sonuca etki de edebilir.böyle bi manyak kendisi.
Kazanmak sevindirici ama çok aldatıcı bir maç oldu. Rakibin kötülüğü bizi bugün çok iyi gösterdi.
Serdar'ı kaybetmek kötü oldu. Duran topta hava topuna çıkmak yerine eğilen bir Koray gördük. Lato yine kısa sürede bu kötü takıma karşı ne kadar yetersiz olduğunu gösterdi.
Fernando-Maicon-Gomis siz gerçekten Allah'ın bir lütfusunuz.
Bugün 3 puan şarttı çünkü haftaya yenileceğimiz besbelli. Tudor takımı ofansif oynattı doğruları yaptı ama haftaya fabrika ayarlarına döner yine uyuz eder bizi. Bu arada Belhanda bu takımın en önemli oyuncularından biriymiş bu anlaşıldı, bugün gollerde hep o vardı.
İç sahada Anadolu takımlarına puan vermeyelim,o bile şampiyonluğa yeter bana göre.Ki bu futbolumuzla hiç Anadolu maçlarında puan yaşayacağımızı sanmıyorum.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.