17/18 H:11 | Galatasaray 5-1 Gençlerbirliği | MS | 3 Kasım

...

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

gomis cok agir 2 mactir varlik gösteremedi defansin arkasina sarkamiyor sarkinca ofsayt oluyor diyorlarki kapali defansa napsin ozaman bayern münihin lewandowskisi neyapsin adam her mac kapali defansa ücer dörder goller dösüyor o nasil oluyor ozaman mesela ? ayrica laflarina dikkat et yoksa sana o laflari yedirmesinide bilirim raporladim seni bu arada

Moderatör tarafında düzenlendi:
gomis cok agir 2 mactir varlik gösteremedi defansin arkasina sarkamiyor sarkinca ofsayt oluyor diyorlarki kapali defansa napsin ozaman bayern münihin lewandowskisi neyapsin adam her mac kapali defansa ücer dörder goller dösüyor o nasil oluyor ozaman mesela ? ayrica laflarina dikkat et yoksa sana o laflari yedirmesinide bilirim raporladim seni bu arada
Jansen ya da cenk çok iyi değil mu kuş.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu tudor gitmezse sampiyonluk hayal..

İllaki yumurta ağza gelecek liderlik gidecek ondan sonra kurtarıcı olarak imparatora sarilacaz..

Vakit varken biran önce İmparatoru sahneye almak gerek

Kadro giderek leşleşiyor.

Devre arası takviyeler şart
Baktığın zaman Yasin, Sinan gibi oyuncular bu lig için yeterli, ama işte verecekleri bireysel performanslar ve bunu bilerek yazıyorum oynama niyetleri önemli.

Bunun yanına Eren bile katıla bilir, her ne kadar şu an genel olarak çok kötü olsa bile.

bana kalırsa bir rüzgardı geldi geçti. şimdi daha defansif daha kısır bir galatasaray var. ndiaye resmen gerileme sürecine girdi. tolga ise fabrika ayarlarına döndü.
Ndiaye bana göre hiç bir zaman iyi dene bilecek bir döneme girmedi ki, temposu sebebi ile en fazla vasat dene bilir. Yaptığı Presin büyük bölümü bilinçsiz, her eli ayağı düzgün takibin iki pasta kira bileceği bir pres, pas kalitesi düşük, rakibe müdahaleleri bir çok kez dengesiz ve topu iyi sürüp alan kat ettikten sonra eli ayağına dolanan bir oyuncu durumunda.

Son düzenleme:
Ndiaye bana göre hiç iyi bir döneme girmedi ki, temposu sebebi ile en fazla vasat dene bilir. Yaptığı Presin büyük bölümü bilinçsiz, pas kalitesi düşük, rakibe müdahaleleri bir çok kez dengesiz ve topu iyi sürüp alan kat ettikten sonra eli ayağına dolanan bir oyuncu durumunda.

final paslarını ve vuruşlarını tamamlasa biz alamayacağımız gibi elimizde de tutamayız. bruma az kıpırdandı hemen avrupaya kapağı atayım dedi.

final paslarını ve vuruşlarını tamamlasa biz alamayacağımız gibi elimizde de tutamayız. bruma az kıpırdandı hemen avrupaya kapağı atayım dedi.
Ee ama esas pozisyonu itibari ile, bildiğim kadarı ile esasen ofansif orta saha oyuncusu, Osmanlı'da pek izlemediğim için böyle yazıyorum, bu final pas ve vuruşlarını yapamadıktan sonra bize faydası ne?

Ee ama esas pozisyonu itibari ile, bildiğim kadarı ile esasen ofansif orta saha oyuncusu, Osmanlı'da pek izlemediğim için böyle yazıyorum, bu final pas ve vuruşlarını yapamadıktan sonra bize faydası ne?

leşçuk ve tolga'dan el aman dedik ndiaye'ye sarıldık . fernando gibi kalite değildi zaten ama enerjik ve pres gücü iyiydi. yalnız dengesiz rakibe dalmamayı öğrenmemesi lazım .
kötünün iyisi işte. tabi bir de komisyon dönmedi değil.

leşçuk ve tolga'dan el aman dedik ndiaye'ye sarıldık . fernando gibi kalite değildi zaten ama enerjik ve pres gücü iyiydi. yalnız dengesiz rakibe dalmamayı öğrenmemesi lazım .
kötünün iyisi işte. tabi bir de komisyon dönmedi değil.
İşte o saydıkların içinde temposu ve topu aldığı zaman alan kat edebilmesi kurtarıyor. Ama aynı zamanda rakibe dengesiz baskı yapması bir çok kez ya yerini kaybetmesine sebep oluyor yada rakibe foul ile sonuçlanıyor. Şu an pek bir alternatifi yok, bu yüzden eleştirmek ile kalacağız gibi duruyor.

İşte o saydıkların içinde temposu ve topu aldığı zaman alan kat edebilmesi kurtarıyor. Ama aynı zamanda rakibe dengesiz baskı yapması bir çok kez ya yerini kaybetmesine sebep oluyor yada rakibe foul ile sonuçlanıyor. Şu an pek bir alternatifi yok, bu yüzden eleştirmek ile kalacağız gibi duruyor.

ben hakem olsaydım birçok pozisyonda ndiaye'ye ya sarı ya kırmızı vermiştim . boş faul yaptığı az pozisyon var . fernando çok temiz top çalıyor mesela.

416 bloktan kombinemi devretmek istiyorum gişe fiyatından verebilirim ilgilenen olursa mesaj atabilir

ben hakem olsaydım birçok pozisyonda ndiaye'ye ya sarı ya kırmızı vermiştim . boş faul yaptığı az pozisyon var . fernando çok temiz top çalıyor mesela.
Bu sence biraz aslında o işin adamı olmaması ile alakalı değil mi? Fernando mesela o işin adamı, bunu iyi yapanlar sınıfından.

Bence Tudor takımda Belhanda olduğu için, yani esas Pozisyonu dolu olduğu için ve temposu yüksek olduğu için bu işte kullanıyor.

Maca gidemicem isim dolayisiyla kale arkasi ust maca gitmek isteyen bi kardesime ucretsiz olarak devredebilirim

agha peki gomise pozisyon hazırlamamız gerekmiyor mu sence bizim takım bunu ne ölçüde yapıyor? gomisin gollerine dikkat et bir çoğu adamın kendi çabasıyla yarattığı pozisyonlar sonucunda oluşmuş.

Geri
Üst Alt