Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.098
- 1.220
- 1.363
Fernando ve Serdar kart sınırındaymış. Fernando cezalı olursa zaten kazanma ihtimalimizin çok düşük olduğu Başakşehir maçı adına şansımızın %5'lere düşeceğini söylemek mümkün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorumniye banlandı?
niye banlandı?
Sen sadece yönetimin bile bilecegi biseyi nereden biliyorsun bakalim?Aslında banlanmadı galiba,moderatör kontrolüne alındı sadece.Mesajları modlar onaylandıktan sonra yayınlanıyor yani.Banlansa cezalı diye yazardı. (Benim düşüncem.)
Rodrigez tolga oynarFeghouli'nin 3 maçlık cezasından sonra muhakkak Yasin başlamalı bu maça. Formda bir Yasin'e çok ihtiyacımız olacak bu 3 maçta, umarım Tudor yine kendi beynine yakışanı yapıp Tolga'yı oynatmaz kanatta.
O bariz rakip taraftardı. Hem yeni üye hem de gomis muhabbeti ile kendini belli etti salakkemalettine dün gomisle ilgili bir soru sordum hala cevap gelmedi.
Ortaya bide selçuğu patlatır,2x söverizSolda Yasin sağda Garry oynamalı.
Eğer sol da yine Tolga olursa çok pis küfür yersin benden Tudor.
sent via GSC
Şu Tolga'yı sol kanatta oynatma hastalığı nerden çıktı ya? Adam attığı golleri uzaktan şutlarla attı genelde. Kaleyi cepheden gören mesafelerden. Sol kanatta top tutup yanındakine pas atmaktan öte etkinlik gösteremeyecek bir isim. Koy Fernando'nun yanına. Pres sistemine katkıda bulunsun işte. Takımda kanat oyuncusu yok gibi orta saha orijinli oyuncuyu kanada hapsetmek nedir?
linnes ve latonun savunmasına güvenmediği için tolgayı oraya destekleyici olarak koyuyor. asamoah gelse o koridoru tamamen tek başına kapatacaktı. bu 2 bek o dinamizme sahip değil desteklemen lazım.
Yarın şov bekliyorum.
yapma böyle ömer . trabzon maçında da böyle konuşmuşlardı![]()
Tudor'dan zorunlu revizyon - tr.beinsports.com
Bein'e gore ilk 11 :
MusleraTudor'un bu mac'tan cikaricagimiz dersler var dedigi sey Linnes'i kesip, Latovlevici'yi oynatmak olacak, skandal.
Mariano Maicon Serdar Latovlevici
Selcuk Fernando
Garry Belhanda Tolga
Gomis