17/18 H:11 | Galatasaray 5-1 Gençlerbirliği | MS | 3 Kasım

selçuk m of ya offff

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ts macında kotu olmamız bir sonraki maclarında hep aynı kıvamda geçeceği anlamına gelir mi sevgili fatih?
Son iki maç olduğu için bu durum, tabi bir güvensizlik oluştu. Hatta üç maç dene bilir aslında, Konya maçı yine çok iyi geçmedi aslında. Bu maç kazansak bile tam olarak onarılmıș olmaz, Başakşehir maçı bu kondisyon daha önemli.

igor_tudor_galatasaray_in_su_anki_tablosu_bu_h17657_2905a.jpg

Son iki maç olduğu için bu durum, tabi bir güvensizlik oluştu. Hatta üç maç dene bilir aslında, Konya maçı yine çok iyi geçmedi aslında. Bu maç kazansak bile tam olarak onarılmıș olmaz, Başakşehir maçı bu kondisyon daha önemli.

Katılıyorum Kenan, biz bu maçı alsak bile rakipler gene 4 gözle basaksehir macını bekleyecekler,bizde dahil. O maçı alıp psikolojik eşiği aşmak lazım.

Özledim Cimbom'u, yarın kavuşacağız yine, ne güzel ne güzel :)

Bu maçı alalımda hele başakşehiri sonra düşünürüz milli ara var zaten bide.

Gerekli dersleri alırsa Tudor; Başakşehir'i yenecek kadro elimizde var, bu maçı atlatalım da bir.

zerre heyecan birakmadilar
tudor sutlanmadigi sürece sampiyonluk havasina girmem hayal artik

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

zerre heyecan birakmadilar
tudor sutlanmadigi sürece sampiyonluk havasina girmem hayal artik

Ya arkadas sizin beklentiniz nedir bir sezonda? Her yenilgi her puan kayibi sonra aglayip sorumlu ariyorsunuz. Her golde oyuncularda suc buluyorsunuz. Hangi takim puan birakmiyor, hangi oyuncu gol yedirmiyor dünyada?

Aklinizi basiniza alin ve artik rasyonel düsünmeye baslayin lütfen. Gün icinde yasadiginiz olumsuzluklari takimin üstüne kusarak birakmayin.

Sadece senin icin degil, genel anlamda konusuyorum. Bu forum kadar aglayan ve realiteden uzak bir platform yoktur dünyada.

Ya arkadas sizin beklentiniz nedir bir sezonda? Her yenilgi her puan kayibi sonra aglayip sorumlu ariyorsunuz. Her golde oyuncularda suc buluyorsunuz. Hangi takim puan birakmiyor, hangi oyuncu gol yedirmiyor.

Aklinizi basiniza alin ve artik rasyonel düsünmeye baslayin lütfen. Gün icinde yasadiginiz olumsuzluklari takimin üstüne kusarak birakmayin.

Sadece senin icin degil, genel anlamda konusuyorum. Bu forum kadar aglayan ve realiteden uzak bir platform yoktur dünyada.

yine sövüp küfretsene moruk
daha iyi oluyor

Ya arkadas sizin beklentiniz nedir bir sezonda? Her yenilgi her puan kayibi sonra aglayip sorumlu ariyorsunuz. Her golde oyuncularda suc buluyorsunuz. Hangi takim puan birakmiyor, hangi oyuncu gol yedirmiyor dünyada?

Zidane yenilmiş bu hafta gitmeli bence

Hakan, son iki maç ve oynanan oyun, Galatasaray'ın realitesi, doğru mu anladım?

Geri
Üst Alt