17/18 H:11 | Galatasaray 5-1 Gençlerbirliği | MS | 3 Kasım

Futbolda inisler cikislar olmasi kadar dogal birsey yok. Buna laf edende olamaz zaten. Ancak bana kimse Tudorun taktiksel anlamda iyi bir hoca oldugunu kabul ettiremez. Dk. 70 te kaleye gidemeyen takimdan Gomisi cikarip Ereni alan hocadan da bize hayir falan gelmez. Sampiyon oluruz olmayiz ayri. Forma+ biraz da kadro kalitesi zaten ligde hocasiz ilk 3 e girer.
Ya gomisi çıkarıp sanki ahmet caligi aldı
Bunu taktik bilmemekle nasıl iliskilendirdiniz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu maçı alırsak tudor için herşey güllük gülistanlık olmayacak başakşehiri yenerse belki gözüme girebilir tekrar.

Başakşehir maçı tamamen test olacak düzeyde, hatalarından ders alıp almadığını göreceğiz bizde.

Başakşehir maçı tamamen test olacak düzeyde, hatalarından ders alıp almadığını göreceğiz bizde.

hiç de ümidim yok o maçtan da. bunun eski yardımcısı tudordan taktik alarak brugge un başında başakşehire karşı çıkmıştı adamlar elek oldular.

DNpp4x4XcAAbofd

Tolga yine sol kanatta, ya sabir...

hiç de ümidim yok o maçtan da. bunun eski yardımcısı tudordan taktik alarak brugge un başında başakşehire karşı çıkmıştı adamlar elek oldular.

Umarım yönetim tarafından uyarılmıştır, hem fener hemde ts maçında ki futbol felaket. Belki bir gözden geçirir sistemini, yoksa problem büyük olacak.

Liderin maçı öncesi bu umutsuzluk, 2 maçla oluşan bu umursamazlık, adam sendecilik şahsımı derinden yaralamakta. Yarın zafer günümüz beyler. Davranın!

selcuk ve tolga. ikisinden biri dahi oynasa hata olur. ikisinin yeri kulübe.

sürekli hoca mi kovacagiz diyoruz da riekerink bey dahil son gidenlerin hep kovulacagini haftalar önce hissettik

tudor sansini fazla zorlamaya basladi ve rüzgar tersine dönüyor gibi.

Liderin maçı öncesi bu umutsuzluk, 2 maçla oluşan bu umursamazlık, adam sendecilik şahsımı derinden yaralamakta. Yarın zafer günümüz beyler. Davranın!

büyük maç kazanmak istiyorum Ömer, tudor şevkimi kırdı. anadolu ekiplerini yen yende bir yere kadar. tamam puan geliyor da adamlar sezon sonu şampiyon oldun da hangi büyük takımı yendin bakalım diyecekler ne cevap vereceğiz!

Gençlerbirliği ve Başakşehir maçlarından 6 puan alırsak fark tekrardan 8 ve üstüne çıkar mı?

büyük maç kazanmak istiyorum Ömer, tudor şevkimi kırdı. anadolu ekiplerini yen yende bir yere kadar. tamam puan geliyor da adamlar sezon sonu şampiyon oldun da hangi büyük takımı yendin bakalım diyecekler ne cevap vereceğiz!

Yeneriz inşallah ama yenemesek de sonunda şampiyon olalım gerisi önemli değil. Açıkçası ben CL'yi özledim.

Ya gomisi çıkarıp sanki ahmet caligi aldı
Bunu taktik bilmemekle nasıl iliskilendirdiniz

Bir soru soracağım müsaden ile. Teknik Direktörsün, takımın yenik durumda, en skorer oyuncunu, kendi başına gol yarata bilen oyuncunu çıkarıp, daha yapılan ikramları gol yapmakta zorlanan, hadi yine o kadar haksızlık etmeyelim, toplasan bir yarı, yani 45 dakika dahi zaman almamış bir oyuncunu oyuna alarak, neyin değişmesini umardın? Hemde ikinci yarının hemen başında.

selcuk ve tolga. ikisinden biri dahi oynasa hata olur. ikisinin yeri kulübe.

sürekli hoca mi kovacagiz diyoruz da riekerink bey dahil son gidenlerin hep kovulacagini haftalar önce hissettik

tudor sansini fazla zorlamaya basladi ve rüzgar tersine dönüyor gibi.

ndiaye ve feghoulı cezalı . nasıl olacak o iş ?

Bir soru soracağım müsaden ile. Teknik Direktörsün, takımın yenik durumda, en skorer oyuncunu, kendi başına gol yarata bilen oyuncunu çıkarıp, daha yapılan ikramları gol yapmakta zorlanan, hadi yine o kadar haksızlık etmeyelim, toplasan bir yarı, yani 45 dakika dahi zaman almamış bir oyuncunu oyuna alarak, neyin değişmesini umardın? Hemde ikinci yarının hemen başında.
Taktik olarak eleştirmiş onu açıkla bana
Eren ofans oyuncusumu ofans oyuncusu
Taktik sıkıntı ne burda
Bana form durumu diye yazarsa eyvallah derim yanlız taktik olarak yanlış derse dur derim
Taktik anlayış hucumcuyu çıkarıp defansif birini çıkarır anlarım
Yada kanatlı sistemden vazgeçip çift forvete geçerse anlarım
Dahada cesitlendirelim pas oyunundan vazgeçip uzun topa dönerse
Giren çıkan oyuncu aynı tip oyuncular hemen hemen
Burdaki sıkıntı form durumu taktiksel birşey değil

Safkan kanat niye oynatmiyor bu adam
Kes selcugu koy yasini yada sinanı
Tolgayı göbeğe çek

Taktik olarak eleştirmiş onu açıkla bana
Eren ofans oyuncusumu ofans oyuncusu
Taktik sıkıntı ne burda
Bana form durumu diye yazarsa eyvallah derim yanlız taktik olarak yanlış derse dur derim
Taktik anlayış hucumcuyu çıkarıp defansif birini çıkarır anlarım
Yada kanatlı sistemden vazgeçip çift forvete geçerse anlarım
Dahada cesitlendirelim pas oyunundan vazgeçip uzun topa dönerse
Giren çıkan oyuncu aynı tip oyuncular hemen hemen
Burdaki sıkıntı form durumu taktiksel birşey değil

Aynı tip oyuncu değiller, Gomis'de olan bir çok özellik Eren'de yok. Ereni oyuna alıyor isen, Gol atmak için tek demek istemiyorum ama nerede ise tek şansın kanatlardan orta yapmak. Gomis öyle değil işte, adam kendi bile yaratıyor, yani o an kanatsız oynuyorduk ama kanat üzerinden beslemek dışında pek bir alternatifi olmayan bir oyuncuyu oyuna alıp, yerine kanat dışında alternatifi olan bir oyuncuyu çıkardı. Bu taktiksel bir hatadır, o an oynadığın oyun anlayışına uygun değildir. Yani öyle yerine Ahmet Çalığı almadı ya kurtarmaz. Mesele Ereni oyuna almak değil, o an oynadığın oyuna daha uygun olan adamı, en skorer oyuncunu, şapkadan tavşan çıkara bilen oyuncunu oyundan almak, hemde o kadar erken. Misal zaten yenik durumdayım deyip, Selcuğun yerine mesela Ereni alsa kimse bişey demezdi.

Aynı tip oyuncu değiller, Gomis'de olan bir çok özellik Eren'de yok. Ereni oyuna alıyor isen, Gol atmak için tek demek istemiyorum ama nerede ise tek şansın kanatlardan orta yapmak. Gomis öyle değil işte, adam kendi bile yaratıyor, yani o an kanatsız oynuyorduk ama kanat üzerinden beslemek dışında pek bir alternatifi olmayan bir oyuncuyu oyuna alıp, yerine kanat dışında alternatifi olan bir oyuncuyu çıkardı. Bu taktiksel bir hatadır, o an oynadığın oyun anlayışına uygun değildir. Yani öyle yerine Ahmet Çalığı almadı ya kurtarmaz. Mesele Ereni oyuna almak değil, o an oynadığın oyuna daha uygun olan adamı, en skorer oyuncunu, şapkadan tavşan çıkara bilen oyuncunu oyundan almak, hemde o kadar erken. Misal zaten yenik durumdayım deyip, Selcuğun yerine mesela Ereni alsa kimse bişey demezdi.
Burda taktiksel bir facia yok tercih meselesi var sadece
Erende gomiste en ucta oynayan adamlar
Gomisi çıkarıp top süren birini koyabilirdi sinan gibi buda olabilirdi
Bunların hepsi tercih
Taktik bambaşka olay

Burda taktiksel bir facia yok tercih meselesi var sadece
Erende gomiste en ucta oynayan adamlar
Gomisi çıkarıp top süren birini koyabilirdi sinan gibi buda olabilirdi
Bunların hepsi tercih
Taktik bambaşka olay

Kanatsız oynayıp, kanattan beslemen gereken bir adamı, başka gol şansı nerede ise olmayan bir adamı oyuna almayı tercih eden bir Teknik Direktör ile vay bizim halimize. Hemde oynattığı oyun anlayışına, taktiğe aykırı bir tercih yapan Teknik Direktör ile vay ki ne vay halimize.

Son düzenleme:

Bjk geçen yıl bizi dışarda yendi bir tek.Başka hiçkimseyi yenemediler.Önemi yok onun salla.

Geri
Üst Alt