17/18 H:11 | Galatasaray 5-1 Gençlerbirliği | MS | 3 Kasım

Zidane yenilmiş bu hafta gitmeli bence
Sergio Ramosu gördünmü 2. golde, evlere senlik. Hep yapiyor bu tip sacmaliklari ama dünyanin en iyi savunma oyuncularindan biri yinede. Cünkü adamlar sadece kötü yönlerine odaklanmiyor. Sanirsin sadece bizim bakis acimiz dogru, nedense türk futbolu yerlerde.

Hakan, son iki maç ve oynanan oyun, Galatasaray'ın realitesi, doğru mu anladım?
Hayir anlamamisin. Bir futbol takiminin da insanlardan kurulu oldugunu anlamak ilk etap olur. Ikinci etapta her takimin inisleri ve cikislari olabilecegini anlamak olur. Ücünce etapta rakip takimlarin da amatör küme takimlari olmadigini, bazi takimlarin senin oyun sistemine ve oyuncularina ters gelebilecegini anlamak gerekir. (sans faktörü, oyuncularin bireysel durumlari gibi faktörler var)

Sonra gerisi cözülür zaten. Senin realiteden anlayisin nedir? Bir futbolun takimin puan birakmamasi, birakirsa bile müthis oynamasi, savunma oyuncularin asla hata yapmamasi mi Kenan?

Son düzenleme:
Futbolda inisler cikislar olmasi kadar dogal birsey yok. Buna laf edende olamaz zaten. Ancak bana kimse Tudorun taktiksel anlamda iyi bir hoca oldugunu kabul ettiremez. Dk. 70 te kaleye gidemeyen takimdan Gomisi cikarip Ereni alan hocadan da bize hayir falan gelmez. Sampiyon oluruz olmayiz ayri. Forma+ biraz da kadro kalitesi zaten ligde hocasiz ilk 3 e girer.

Sergio Ramosu gördünmü 2. golde, evlere senlik. Hep yapiyor bu tip sacmaliklari ama dünyanin en iyi savunma oyuncularindan biri yinede. Cünkü adamlar sadece kötü yönlerine odaklanmiyor. Sanirsin sadece bizim bakis acimiz dogru, nedense türk futbolu yerlerde.

Hayir anlamamisin. Bir futbol takiminin da insanlardan kurulu oldugunu anlamak ilk etap olur. Ikinci etapta her takimin inisleri ve cikislari olabilecegini anlamak olur. Ücünce etapta rakip takimlarin da amatör küme takimlari olmadigini, bazi takimlarin senin oyun sistemine ve oyuncularina ters gelebilecegini anlamak gerekir. (sans faktörü, oyuncularin bireysel durumlari gibi faktörler var)

Sonra gerisi cözülür zaten. Senin realiteden anlayisin nedir? Bir futbolun takimin puan birakmamasi, birakirsa bile müthis oynamasi, savunma oyuncularin asla hata yapmamasi mi Kenan?
Her oyuncu hata yapar, yapacaktır. Defans oyuncusu topu ıskalar, forvet boş kaleye kaçırır ve buna benzer şeyler. Zaten bunlar olmasa hiç bir takım gol atamaz herhalde.

Ben bunları sormadım, ben son iki maçı sordum. Benim için sahada hiç bir şey yapmayan bir Galatasaray, hele öncesinde neler yapa bileceğini göstermiş bir Galatasaray, Galatasarayın realitesi değildir. Benim için 180 dakikanın, 120 dakikasını kendi sahasında bekleyen bir Galatasaray, Galatasarayın realitesi değildir. Rakipler seni çözmüş olabilir, sana ters gele bilir, evet yine buda Futbolun doğasında olan bişey. Ancak, sen kendi kendine ipini çekiyor isen, yanlış diziliş yüzünden, yanlış oyuncu tercihleri yüzünden, yanlış değişiklikler yüzünden, oyuncuları verimli olamadıkları pozisyonlar da oynatarak, işte o zaman rakibin seni çözmesine gerek yok. Üstelik bunu iki maçta üst üste yapıyor isen, bile bile lades diyor isen, bunu Galatasaray veya Futbol realitesi olarak lanse etmek, bana göre havada kalır. Kendi oyun anlayışını sahaya yansıtacağı yerde, yapılan bu hatalar yüzünden Futbol oynamayan, oynayamayan bir Galatasaray, Galatasarayın realitesi değildir. Son iki maçın bireysel hatalar, rakipler veyahut Futbol realitesi ile açıklana bilir bir tarafı yok, tamamen kendi kendimize ipimizi çektik, hemde iki kere, bile bile lades diyerek.

Sen bunu böyle görüp açıklamak istiyor isen buyur devam et ama müsade et de, bunu böyle görmeyenler kendi düşündüklerini gibi açıklasınlar. Kendi realiteleri içerisinde, kendi doğru ve yanlışlarına göre. Bu ağlamak ise, o zaman istisnasız herkes için geçerli, çünkü herkesin kendine göre bir fikri var.

Son düzenleme:

Bu kadar büyük çapta bir revizyon yapıyorsun hemen ardından hoca değişelim diyorsun

Sanırım Türkiye'den başka yerde olmaz bu :D

Ha hoca gidebilir.Gitsin sıkıntı yok,o zaman bende niye bu hoca ile revizyon yaptın diye sorarım

Çünkü yerine gelecek hocanın oyun anlayışına uyabilecek mi oyuncular ? Uymazsa sezon çöpe gidecek net yani

Senelerdir hep aynı filmi izliyoruz ama bir türlü sıkılmadık,bakalım ne zaman filmi değişelim diyeceğiz

Bu kadar büyük çapta bir revizyon yapıyorsun hemen ardından hoca değişelim diyorsun

Sanırım Türkiye'den başka yerde olmaz bu :D

Ha hoca gidebilir.Gitsin sıkıntı yok,o zaman bende niye bu hoca ile revizyon yaptın diye sorarım

Çünkü yerine gelecek hocanın oyun anlayışına uyabilecek mi oyuncular ? Uymazsa sezon çöpe gidecek net yani

Senelerdir hep aynı filmi izliyoruz ama bir türlü sıkılmadık,bakalım ne zaman filmi değişelim diyeceğiz
Bende iste Tudoru tamamen bu yüzden savunuyorum. Gecen de yazmistim zaten. Bunu anlamak o kadar zor olmamali.

Evren Göz: Muslera Mariano Maicon Serdar Linnes Selçuk Fernando Belhanda Tolga Rodrigues Gomis

Serdar'ın Denayer'in yerine dönmesi olumlu. Linnes de oynarsa yine olumlu. Ancak Tolga ya da Selçuk'un yerine Sinan veya Yasin olsa mıydı diye düşünüyor insan.

küfredeceğin saat ve dakikayı ver de editlenmeden okuyalım hiç küfür ettiğini görmedim merak ediyorum ne yazacaksın ? çünkü tudor büyük ihtimal tolga ile solda başlayacak garry yedek olacak .
Burada öyle kolay kolay küfür etmem ben. Içimden ederim zaten.

sent via GSC

Evren Göz: Muslera Mariano Maicon Serdar Linnes Selçuk Fernando Belhanda Tolga Rodrigues Gomis

Serdar'ın Denayer'in yerine dönmesi olumlu. Linnes de oynarsa yine olumlu. Ancak Tolga ya da Selçuk'un yerine Sinan veya Yasin olsa mıydı diye düşünüyor insan.

Eşeğe semer vursan eşek yine eşek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selçuk'un oynadığı hiçbir kadro kabul edilemez,direkt istifa sebebidir.bu adam 1 yıl bizden şampiyonluk götürdü 2.sine müsade edilemez

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam mümkn değil iki kanat oyuncusuyla oynamaz. Kafa yapısı belli oldu bu herif ortasahacı, korkak defansif oyun hastası. Hem selçuk hem tolga oynarsa yine kısır bir futbol izlicez, atan kazanır bir maç olur.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi büyük takım ne kadar savunma düşünür ki? Kanadı kullanmaya çalışan oyuncuları olmalı ki hücum opsiyonları genişlesin. Trabzon maçında rezilleri oynadık çünkü çıkamıyoruz. İlerde top tutup bir şekilde zorlayacak oyuncu yoktu. Bak en basitinden Fenerbahçe'nin son maçında adamların Valbuena harici hücum opsiyonları kısıtlı olduğundan skoru tutmak istediler ve baskı yiyerek berabere kaldılar. Büyük takımların hücum gücü yüksek olmalı. Baskı yerken dahi rakip takımı korkutan ve baskıyı kıran hücum yapısı. Trabzon maçındaki tabloyu görememek için maçı izlememek gerekir. Ya da o kadar hayal dünyasında yaşıyordur ki oyunu göremiyordur o kişi. Hücum opsiyonlarını kısıtlı tutarsa saçma sapan puanlar kaybetmeye devam ederiz.

agha ben sana katılıyorum ama igorun kafasındaki şeyden bahsettim adam bariz korkak hücumu düşünemiyor. kafasında önce hep savunma emniyeti var bu yüzden böyle işlere girişiyor.

Denayer oynamasında kim.oynarsa oynasın

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumda birisine kolay kolay kuş yakıştırması yapmam ama şu Kemalettin ya kuş ya da futbol ile uzaktan yakından bir alakası yok.

sent via GSC

bu maçı alırsak tudor için herşey güllük gülistanlık olmayacak başakşehiri yenerse belki gözüme girebilir tekrar.

Geri
Üst Alt