Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
Hakan, son iki maç ve oynanan oyun, Galatasaray'ın realitesi, doğru mu anladım?
Yanlış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan, son iki maç ve oynanan oyun, Galatasaray'ın realitesi, doğru mu anladım?
Sergio Ramosu gördünmü 2. golde, evlere senlik. Hep yapiyor bu tip sacmaliklari ama dünyanin en iyi savunma oyuncularindan biri yinede. Cünkü adamlar sadece kötü yönlerine odaklanmiyor. Sanirsin sadece bizim bakis acimiz dogru, nedense türk futbolu yerlerde.Zidane yenilmiş bu hafta gitmeli bence
Hayir anlamamisin. Bir futbol takiminin da insanlardan kurulu oldugunu anlamak ilk etap olur. Ikinci etapta her takimin inisleri ve cikislari olabilecegini anlamak olur. Ücünce etapta rakip takimlarin da amatör küme takimlari olmadigini, bazi takimlarin senin oyun sistemine ve oyuncularina ters gelebilecegini anlamak gerekir. (sans faktörü, oyuncularin bireysel durumlari gibi faktörler var)Hakan, son iki maç ve oynanan oyun, Galatasaray'ın realitesi, doğru mu anladım?
Her oyuncu hata yapar, yapacaktır. Defans oyuncusu topu ıskalar, forvet boş kaleye kaçırır ve buna benzer şeyler. Zaten bunlar olmasa hiç bir takım gol atamaz herhalde.Sergio Ramosu gördünmü 2. golde, evlere senlik. Hep yapiyor bu tip sacmaliklari ama dünyanin en iyi savunma oyuncularindan biri yinede. Cünkü adamlar sadece kötü yönlerine odaklanmiyor. Sanirsin sadece bizim bakis acimiz dogru, nedense türk futbolu yerlerde.
Hayir anlamamisin. Bir futbol takiminin da insanlardan kurulu oldugunu anlamak ilk etap olur. Ikinci etapta her takimin inisleri ve cikislari olabilecegini anlamak olur. Ücünce etapta rakip takimlarin da amatör küme takimlari olmadigini, bazi takimlarin senin oyun sistemine ve oyuncularina ters gelebilecegini anlamak gerekir. (sans faktörü, oyuncularin bireysel durumlari gibi faktörler var)
Sonra gerisi cözülür zaten. Senin realiteden anlayisin nedir? Bir futbolun takimin puan birakmamasi, birakirsa bile müthis oynamasi, savunma oyuncularin asla hata yapmamasi mi Kenan?
Sergio Ramosu gördünmü 2. golde, evlere senlik. Hep yapiyor bu tip sacmaliklari ama dünyanin en iyi savunma oyuncularindan biri yinede. Cünkü adamlar sadece kötü yönlerine odaklanmiyor. Sanirsin sadece bizim bakis acimiz dogru, nedense türk futbolu yerlerde.
Hayir anlamamisin. Bir futbol takiminin da insanlardan kurulu oldugunu anlamak ilk etap olur. Ikinci etapta her takimin inisleri ve cikislari olabilecegini anlamak olur. Ücünce etapta rakip takimlarin da amatör küme takimlari olmadigini, bazi takimlarin senin oyun sistemine ve oyuncularina ters gelebilecegini anlamak gerekir. (sans faktörü, oyuncularin bireysel durumlari gibi faktörler var)
Sonra gerisi cözülür zaten. Senin realiteden anlayisin nedir? Bir futbolun takimin puan birakmamasi, birakirsa bile müthis oynamasi, savunma oyuncularin asla hata yapmamasi mi Kenan?
Bende iste Tudoru tamamen bu yüzden savunuyorum. Gecen de yazmistim zaten. Bunu anlamak o kadar zor olmamali.Bu kadar büyük çapta bir revizyon yapıyorsun hemen ardından hoca değişelim diyorsun
Sanırım Türkiye'den başka yerde olmaz bu
Ha hoca gidebilir.Gitsin sıkıntı yok,o zaman bende niye bu hoca ile revizyon yaptın diye sorarım
Çünkü yerine gelecek hocanın oyun anlayışına uyabilecek mi oyuncular ? Uymazsa sezon çöpe gidecek net yani
Senelerdir hep aynı filmi izliyoruz ama bir türlü sıkılmadık,bakalım ne zaman filmi değişelim diyeceğiz
Burada öyle kolay kolay küfür etmem ben. Içimden ederim zaten.küfredeceğin saat ve dakikayı ver de editlenmeden okuyalım hiç küfür ettiğini görmedim merak ediyorum ne yazacaksın ? çünkü tudor büyük ihtimal tolga ile solda başlayacak garry yedek olacak .
Evren Göz: Muslera Mariano Maicon Serdar Linnes Selçuk Fernando Belhanda Tolga Rodrigues Gomis
Serdar'ın Denayer'in yerine dönmesi olumlu. Linnes de oynarsa yine olumlu. Ancak Tolga ya da Selçuk'un yerine Sinan veya Yasin olsa mıydı diye düşünüyor insan.
Selçuk şov yapacaktır kaptan sever easy maçları
Taktik maktik yok.taktik maktik yok bam bam bam
Taktik maktik yok.
Tırs tırs tırs...
Gerçek Kaptan NANDO!
Abi büyük takım ne kadar savunma düşünür ki? Kanadı kullanmaya çalışan oyuncuları olmalı ki hücum opsiyonları genişlesin. Trabzon maçında rezilleri oynadık çünkü çıkamıyoruz. İlerde top tutup bir şekilde zorlayacak oyuncu yoktu. Bak en basitinden Fenerbahçe'nin son maçında adamların Valbuena harici hücum opsiyonları kısıtlı olduğundan skoru tutmak istediler ve baskı yiyerek berabere kaldılar. Büyük takımların hücum gücü yüksek olmalı. Baskı yerken dahi rakip takımı korkutan ve baskıyı kıran hücum yapısı. Trabzon maçındaki tabloyu görememek için maçı izlememek gerekir. Ya da o kadar hayal dünyasında yaşıyordur ki oyunu göremiyordur o kişi. Hücum opsiyonlarını kısıtlı tutarsa saçma sapan puanlar kaybetmeye devam ederiz.