Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 42.968
- 22.764
- 2.228
yapma böyle ömer . trabzon maçında da böyle konuşmuşlardı![]()
ts macında kotu olmamız bir sonraki maclarında hep aynı kıvamda geçeceği anlamına gelir mi sevgili fatih?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yapma böyle ömer . trabzon maçında da böyle konuşmuşlardı![]()
Son iki maç olduğu için bu durum, tabi bir güvensizlik oluştu. Hatta üç maç dene bilir aslında, Konya maçı yine çok iyi geçmedi aslında. Bu maç kazansak bile tam olarak onarılmıș olmaz, Başakşehir maçı bu kondisyon daha önemli.ts macında kotu olmamız bir sonraki maclarında hep aynı kıvamda geçeceği anlamına gelir mi sevgili fatih?
Son iki maç olduğu için bu durum, tabi bir güvensizlik oluştu. Hatta üç maç dene bilir aslında, Konya maçı yine çok iyi geçmedi aslında. Bu maç kazansak bile tam olarak onarılmıș olmaz, Başakşehir maçı bu kondisyon daha önemli.
ts macında kotu olmamız bir sonraki maclarında hep aynı kıvamda geçeceği anlamına gelir mi sevgili fatih?
Ya arkadas sizin beklentiniz nedir bir sezonda? Her yenilgi her puan kayibi sonra aglayip sorumlu ariyorsunuz. Her golde oyuncularda suc buluyorsunuz. Hangi takim puan birakmiyor, hangi oyuncu gol yedirmiyor dünyada?zerre heyecan birakmadilar
tudor sutlanmadigi sürece sampiyonluk havasina girmem hayal artik
Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)
Ya arkadas sizin beklentiniz nedir bir sezonda? Her yenilgi her puan kayibi sonra aglayip sorumlu ariyorsunuz. Her golde oyuncularda suc buluyorsunuz. Hangi takim puan birakmiyor, hangi oyuncu gol yedirmiyor.
Aklinizi basiniza alin ve artik rasyonel düsünmeye baslayin lütfen. Gün icinde yasadiginiz olumsuzluklari takimin üstüne kusarak birakmayin.
Sadece senin icin degil, genel anlamda konusuyorum. Bu forum kadar aglayan ve realiteden uzak bir platform yoktur dünyada.
Ya arkadas sizin beklentiniz nedir bir sezonda? Her yenilgi her puan kayibi sonra aglayip sorumlu ariyorsunuz. Her golde oyuncularda suc buluyorsunuz. Hangi takim puan birakmiyor, hangi oyuncu gol yedirmiyor dünyada?
Aklinizi basiniza alin ve artik rasyonel düsünmeye baslayin lütfen. Gün icinde yasadiginiz olumsuzluklari takimin üstüne kusarak birakmayin.
Sadece senin icin degil, genel anlamda konusuyorum. Bu forum kadar aglayan ve realiteden uzak bir platform yoktur dünyada.
Hakan, son iki maç ve oynanan oyun, Galatasaray'ın realitesi, doğru mu anladım?Ya arkadas sizin beklentiniz nedir bir sezonda? Her yenilgi her puan kayibi sonra aglayip sorumlu ariyorsunuz. Her golde oyuncularda suc buluyorsunuz. Hangi takim puan birakmiyor, hangi oyuncu gol yedirmiyor dünyada?