17/18 H:11 | Galatasaray 5-1 Gençlerbirliği | MS | 3 Kasım

Hocamızın ne kadar haklı olduğu her maçta görülüyor.Lato oynuyor keşke Linnes oynasa deniyor,Linnes oynasa Lato niye oynamıyor deniyor.İkisini toplasak 1 tane GS sol beki etmez.

Yasin'e o kadar sövüp sayıldı şimdi Yasin oynasın deniyor, oynayınca da niye Yasin oynuyor deniyor. Genelde aynı kişiler diyor bunları. Herkes birisine kin güdüyor. 11 kişiyle mi şampiyon olacağız sanki. Bırakın Tudor kimi hangi sistemde oynatırsa oynatsın. Başarısız olursa zaten faturası ona çıkacak.

Olaylı olacak beyler. Çok küfür edeceğiz. Hazırlayın kufurlerinizi. Hakeme ve gb li bir oyuncuya.

Maça çok sert başlayalım. 15 dakikada 2 tane atalım. Herkesi susturalım istiyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha oynamaya baslamadiginda yapiliyordu diye hatirliyorum.
Oynamaya basladiktan sonra, ilk onyadigi macin sonrasi disinda, büyük bir cogunluk Linnes daha iyi diyordu.

Lig başında Linnes oynarken Lato oynansın diyorlardı

Sonra yanılmıyorsam Paşa maçından sonra Lato şans bulmaya başlayınca Linnes oynasın denmeye başlandı

Edit : Linnesciyim

Son düzenleme:
Asıl riskli maçlarda lazım Tudor hocamıza büyük maçlarda pozitif enerji gönderelim

Aramızda kalsın bugünkü maç da bence çok riskli. Hatta Tudor'un kaderi açısından, Trabzon maçı da o şekilde kaybedildiği için, çok tehlikeli. Bunları kitaplarımızda hep yazdık.

Lig başında Linnes oynarken Lato oynansın diyorlardı

Sonra yanılmıyorsam Paşa maçından sonra Lato şans bulmaya başlayınca Linnes oynasın denmeye başlandı
EVet, bende böyle hatirliyorum, cünkü Lato sol ayakli olmasi sebebi ile ve Karabük´te fena oynamadigi icin daha iyi olacagi düsünülüyordu.
Sahsen bende böyle düsünüyordum ama bende hayal kirikligina ugradim.

Belki bu hafta olmadı ama geçmiş haftalarda hep oldu bu diyaloglar

Sarper genelleme yapmış bence

Oynamadan önce yapiliyordu bu yorumlar yeni oyuncu hevesi ile.

Ilk macta cok pohpolayan vardi ama en gec ikinci macindan sonra ezici cogunluk Linnes Linnes diye bagirmaya basladi.

Ben Lato transferine kizmiyorum ne maliyet olarak ne de genel transfer olarak. Asamoah zorlandi ama olmadi, sonra sezona devsirme sol bek Linnes ile girmeyelim diye onu aldilar.

Benim Lato genelinde kizacagim tek sey sözlesmesinin uzamasina neden olacak mac sayisina ulasirsa olur. Bu Lato da ayni hocasi gibi ödlek herifin teki. Linnes oynamali bekte kesinlikle. Zaten önünde Tolga'yi oynatiyor Tudor bir de onun gerisinde Lato olunca tamamen kabiz oluyor orasi. Linnes daha hareketli pas oyunu icinde falan daha aktif. Lato'nun bombos ve ezbere ortalarini görmek istemiyorum ben.

Gencler de serefsiz Selcuk Sahin var ona bu aksam bol bol küfür ederim diye hazirlamistim kendimi. Herif ne ara Göztepe ye gitti yahu, Fener ve Trabzon maclari disinda simdiye kadar Göztepe maci da izlemedigim icin bilmiyorum hic.

yap şovunu QRARL
ZOXJv0.gif

1G6r11.jpg

Geri
Üst Alt