Ben de bu oyunu tutma ,dengeli oynama yontemiyle basaksehirin alt edilemeyecegini dusunuyorum , nedenine gelirsek , dikkat ettim , son 2-3 senede basaksehir onemli maclarda su sekilde bir anlayisa sahip
beraberlik de olur zorlamayim , uyutayim diyorsun , "hayir razi degilim" diyor ve bir sekilde golu buluyor , en guzel iki ornek 3-1 lik gecen seneki bjk maclari ve bu sene er ya da gec golu bulacagiz dedikleri ve zorlaya zorlaya bulduklari bjk maci
buna 2-1 lik ic saha macimizi da ekleyebiliriz
peki B plani ne olabilir , kora kor , gol atalim yersek de yeriz taktigi .. o zaman da , sen ne kadar atarsan o da atiyor , yakin zamandaki 3-3 luk macimiz , fb ile bu seneki 3-2 , ts ile 2-2 lik maclar ornek , fb ile oynayip ikisi de 2-2 biten kupa maclari da eklenebilir
o zaman bir C plani dusunmek lazim . Bu konuda benim onerim orta sahada inanilmaz sert bir futbol oynamak ve once "biz denk takimiz , amiyane tabirle it iti isirmaz" demek ve dedirtmek
eger macin onemli bir kismini berabere ve dengede goturursek , basaksehirin bizden geride oldugu yegane noktaya ulasiriz , o da kritik oyunculari 60-65 ten sonra fiziken dusuyorlar , basta emre ve adebayor olmak uzere , visca da cok formda degil .
Skoru alamazlarsa sinirleniyorlar , genclere bu sekilde yenildiler , keza bragadan da son dk da yediler . Mac sonlari basaksehir icin tam bir bicak sirti , cok attilar
da yediler de , mac da kazandilar kaybettiler de