Palabıyık şerefsizini itelemişler yine bizim kritik maçımıza.

Başlarım böyle düzene yeter be...

Şaka gibi bir TFF; şaka gibi MHK.

Ali Palabıyık denen hakemi meslekten men edeceklerine ödül gibi büyük maç vermişler. Fenerbahçe - Beşiktaş maçının skorunu belirleyen adam!
Palabiyik bu ligin en iyi hakemi, besiktas medyasinin algi operasyonuna kurban gitti, skoru falan belirledigi yoktu o macta. catir catir kirmizi cikardi ev sahibi fb falan demeden, eyyamci cuneyt olsa gorurdunuz neler oldugunu.
not : ofsayt verdi deme lutfen orta hakemden icin

Palabiyik bu ligin en iyi hakemi, besiktas medyasinin algi operasyonuna kurban gitti, skoru falan belirledigi yoktu o macta. catir catir kirmizi cikardi ev sahibi fb falan demeden, eyyamci cuneyt olsa gorurdunuz neler oldugunu.

Dostlar alışverişte görsün type shiz

Güzel diyorsunuz da TFF, MHK niye arkasında durmadı? Niye çıkıp "kendinize gelin hakem maçı çok iyi yönetti" demedi.

Fenevbahçenin çocugu atanmış maça. Yine ellerinden gelen çamurlugu yapıyorlar ya. Yinede yenecegiz inşallah.

@Ozan Puki

Başakşehir:2.30
Beraberlik:3.20
Galatasaray:2.20

2.20-2.30 ve 2.30-2.20 bandında maçlarımız şöyle;

2012-2013 Fenerbahçe 2-1 Galatasaray,Fener'e 2.20 bize 2.30 verilmiş.
2016-2017 Konyaspor 0-1 Galatasaray,Konya'ya 2.30 bize 2.20 verilmiş.

İki maçta bir galibiyet bir mağlubiyet var yani.

bu bilgiler ışığında handicap 0 diyebiliriz zannımca

herkes Emre,Adebayor,Visca diyor ama takımın kilit ismi Mossoro bence. Hücum ile orta saha arasında köprü oluyor, 34 yaşına rağmen sürekli yokluyor, tilki gibi bir yerlerden çıkıyor.

Hak ettiği değeri göremeyen isimlerden.

Umarım futbol şansı bizim yanımızda olur bu defa, buna ihtiyacımız var, hamaset yerine gerçekçi bakarsak eğer...

BŞ ligin - belki en kaliteli değil ama- açık ara en istikrarlı takımı yıllardır, bu da 'kollektif futbol oynatma uzmanı' Abdullah Hoca' nın eseri:hat:...Biz erken bir golle öne geçersek, her türlü skor mümkündür; ancak tersi olursa maçı çevirmemizin kolay olacağını zannetmiyorum...

beraberlige fitim. Biz büyük mac kazanamiyoruz, adamlar kaybetmiyor büyüklere karsi. Deplasmanda Basak beraberligi de iyidir

beraberlige fitim. Biz büyük mac kazanamiyoruz, adamlar kaybetmiyor büyüklere karsi. Deplasmanda Basak beraberligi de iyidir

Özgüven kazanmamız lazım.Bu kritik maç paniğiyle daha fazla gidemeyiz böyle.Puan tablosuna baktığımızda beraberlik makul görünebilir fakat takımın üstündeki baskıyı kırması için galibiyet şart.

fb bjk basaksehir trabzona iki kez yenilirsen 24 puan kaybi yapiyor , 78 puan sampiyonluga yeter mi ?

Özgüven kazanmamız lazım.Bu kritik maç paniğiyle daha fazla gidemeyiz böyle.Puan tablosuna baktığımızda beraberlik makul görünebilir fakat takımın üstündeki baskıyı kırması için galibiyet şart.

fb büyük maclari kazniyor da noldu ? bjk gecen sene göte bala carptirarak bize karsi kazanabildi. Digerlerini alamadi. Sen orta-kücük takimlara karsi bu puan ortalamani tut. Sampiyon olursun

fb büyük maclari kazniyor da noldu ? bjk gecen sene göte bala carptirarak bize karsi kazanabildi. Digerlerini alamadi. Sen orta-kücük takimlara karsi bu puan ortalamani tut. Sampiyon olursun

Fb büyük maçlarda skor alıyor ama Anadolu maçlarını alamıyor.Bjk'nin durumu da bizimkiyle bir değil,şampiyon apoleti yok daha bizim takımda.Çok özgüven kaybettik son 3 senede.

DOWeArYXcAETjYV

Bu Avci sampiyon olabilmek icin avrupa liginde yedek kadroyu oynatiyor, ulke puani falan adamin umrunda degil, ligde de aslan kesiliyorlar

Eveet değişen oranlara göre analiz yaptım. Hepsi 2.30 3.20 2.20.

Gaziantepspor 0-1 Torku Konyaspor
Elazığspor 0-0 Trabzonspor
Elazığspor 0-0 Kasımpaşa
Gaziantepspor 0-4 Sivasspor
Kayserispor 0-1 Trabzonspor
Bursaspor 0-3 Beşiktaş
Mersin 3-0 Rize
Sivasspor 2-2 Başakşehir
Gaziantepspor 0-1 Trabzonspor

Yani deplasman takımları 5g 3b 1m almış 9 maçta. 13-14 sezonuna kadar gidebildim. Son senelerde pek açılmamış bu oran bu sene hiç yok hatta. Yani oranlara göre yorum yapmak çok zor. Ama en kötü ihtimal beraberlik duruyor.

90+1'de Muslera beleşoglunun penaltısını kurtarsın, 90+3'te Gomis kafayla soksun 1-0 kazanalım

Eveet değişen oranlara göre analiz yaptım. Hepsi 2.30 3.20 2.20.

Gaziantepspor 0-1 Torku Konyaspor
Elazığspor 0-0 Trabzonspor
Elazığspor 0-0 Kasımpaşa
Gaziantepspor 0-4 Sivasspor
Kayserispor 0-1 Trabzonspor
Bursaspor 0-3 Beşiktaş
Mersin 3-0 Rize
Sivasspor 2-2 Başakşehir
Gaziantepspor 0-1 Trabzonspor

Yani deplasman takımları 5g 3b 1m almış 9 maçta. 13-14 sezonuna kadar gidebildim. Son senelerde pek açılmamış bu oran bu sene hiç yok hatta. Yani oranlara göre yorum yapmak çok zor. Ama en kötü ihtimal beraberlik duruyor.

Konyaspor 0-1 Galatasaray,geçen sezon var bunu da unutma.

Geri
Üst Alt