- 30 Temmuz 2009
- 32.516
- 8.374
- 2.188
Palabıyık şerefsizini itelemişler yine bizim kritik maçımıza.
Başlarım böyle düzene yeter be...
Başlarım böyle düzene yeter be...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Palabiyik bu ligin en iyi hakemi, besiktas medyasinin algi operasyonuna kurban gitti, skoru falan belirledigi yoktu o macta. catir catir kirmizi cikardi ev sahibi fb falan demeden, eyyamci cuneyt olsa gorurdunuz neler oldugunu.Şaka gibi bir TFF; şaka gibi MHK.
Ali Palabıyık denen hakemi meslekten men edeceklerine ödül gibi büyük maç vermişler. Fenerbahçe - Beşiktaş maçının skorunu belirleyen adam!
Palabiyik bu ligin en iyi hakemi, besiktas medyasinin algi operasyonuna kurban gitti, skoru falan belirledigi yoktu o macta. catir catir kirmizi cikardi ev sahibi fb falan demeden, eyyamci cuneyt olsa gorurdunuz neler oldugunu.
not : ofsayt verdi deme lutfen orta hakemden icin
Palabiyik bu ligin en iyi hakemi, besiktas medyasinin algi operasyonuna kurban gitti, skoru falan belirledigi yoktu o macta. catir catir kirmizi cikardi ev sahibi fb falan demeden, eyyamci cuneyt olsa gorurdunuz neler oldugunu.
not : ofsayt verdi deme lutfen orta hakemden icin
@Ozan Puki
Başakşehir:2.30
Beraberlik:3.20
Galatasaray:2.20
2.20-2.30 ve 2.30-2.20 bandında maçlarımız şöyle;
2012-2013 Fenerbahçe 2-1 Galatasaray,Fener'e 2.20 bize 2.30 verilmiş.
2016-2017 Konyaspor 0-1 Galatasaray,Konya'ya 2.30 bize 2.20 verilmiş.
İki maçta bir galibiyet bir mağlubiyet var yani.
...Biz erken bir golle öne geçersek, her türlü skor mümkündür; ancak tersi olursa maçı çevirmemizin kolay olacağını zannetmiyorum...beraberlige fitim. Biz büyük mac kazanamiyoruz, adamlar kaybetmiyor büyüklere karsi. Deplasmanda Basak beraberligi de iyidir
Özgüven kazanmamız lazım.Bu kritik maç paniğiyle daha fazla gidemeyiz böyle.Puan tablosuna baktığımızda beraberlik makul görünebilir fakat takımın üstündeki baskıyı kırması için galibiyet şart.
fb büyük maclari kazniyor da noldu ? bjk gecen sene göte bala carptirarak bize karsi kazanabildi. Digerlerini alamadi. Sen orta-kücük takimlara karsi bu puan ortalamani tut. Sampiyon olursun
![]()
Bu Avci sampiyon olabilmek icin avrupa liginde yedek kadroyu oynatiyor, ulke puani falan adamin umrunda degil, ligde de aslan kesiliyorlar
Eveet değişen oranlara göre analiz yaptım. Hepsi 2.30 3.20 2.20.
Gaziantepspor 0-1 Torku Konyaspor
Elazığspor 0-0 Trabzonspor
Elazığspor 0-0 Kasımpaşa
Gaziantepspor 0-4 Sivasspor
Kayserispor 0-1 Trabzonspor
Bursaspor 0-3 Beşiktaş
Mersin 3-0 Rize
Sivasspor 2-2 Başakşehir
Gaziantepspor 0-1 Trabzonspor
Yani deplasman takımları 5g 3b 1m almış 9 maçta. 13-14 sezonuna kadar gidebildim. Son senelerde pek açılmamış bu oran bu sene hiç yok hatta. Yani oranlara göre yorum yapmak çok zor. Ama en kötü ihtimal beraberlik duruyor.