DOxMEi2W4AAJ73M

Yoksa Sinan ilk 11'de mi basliyor? Hmm

Ozan Puki

Başakşehir:2.30
Beraberlik:3.20
Galatasaray:2.20

2.20-2.30 ve 2.30-2.20 bandında maçlarımız şöyle;

2012-2013 Fenerbahçe 2-1 Galatasaray,Fener'e 2.20 bize 2.30 verilmiş.
2016-2017 Konyaspor 0-1 Galatasaray,Konya'ya 2.30 bize 2.20 verilmiş.

İki maçta bir galibiyet bir mağlubiyet var yani.
2.20 gelir genelde

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FutbolArena

ÖZEL - Milli takım kampında bulunan ve 10 gün aradan sonra ilk kez bu akşamki taktik antrenmanda yer alan Linnes, Başakşehir maçında kulübede oturacak. Tudor'un sol bekteki tercihi Latovlevici.

Türkçe ağırlıklı okumadım, Türkçe okudum ama yine de imlâya değer versen iyi olur . Senin bileceğin iş tabi ki

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1) Ama/Fakat gibi baglaclardan once virgulle ayrilmis soz obekleri varsa hemen oncesinde noktali virgul kullanilir
2) Imla kelimesine sapka koymana gerek yok
3) Dogrusu "tabii ki" olacak

"Türkçe ağırlıklı okumadım, Türkçe okudum; ama yine de imlaya değer versen iyi olur. Senin bileceğin iş tabii ki." :hat:

herkes Emre,Adebayor,Visca diyor ama takımın kilit ismi Mossoro bence. Hücum ile orta saha arasında köprü oluyor, 34 yaşına rağmen sürekli yokluyor, tilki gibi bir yerlerden çıkıyor.

Hak ettiği değeri göremeyen isimlerden.
Presi başlatan adam

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbol Arena'ya gore Linnes ilk 11de olmayacak gec geldigi icin, Garry ve Badou da Linnes gibi bugun ilk taktik antrenmana cikti galiba, onlar da yedek baslayabilir

1) Ama/Fakat gibi baglaclardan once virgulle ayrilmis soz obekleri varsa hemen oncesinde noktali virgul kullanilir

"Türkçe ağırlıklı okumadım, Türkçe okudum; ama yine de imlaya değer versen iyi olur. Senin bileceğin iş tabii ki." :hat:
Birincisi baglaclardan önce noktalı virgül konması olayı sürekli tartışılan ve bana göre de gereksiz olan bir kural . Ikincisi şapkayı ben değil telefon otomatik koyuyor. Üçüncüsü Türkçe'de iki ünlü ile biten kelime yoktur ama tdk böyle bir şey yapıp yazıyor . Ha sen lise ezberiyle şov yapacaksan buyur kardeşim. Arkadaşı da de yüzünden uyardım ama zoruna gitmesi komik olmuş .

Son düzenleme:
Birincisi baglaclardan önce noktalı virgül konması olayı sürekli tartışılan ve bana göre de gereksiz olan bir kural . Ikincisi şapkayı ben değil telefon otomatik koyuyor. Üçüncüsü Türkçe'de iki ünlü ile biten kelime yoktur ama tdk böyle bir şey yapıp yazıyor . Ha sen lise ezberiyle şov yapacaksan buyur kardeşim. Arkadaşı da de yüzünden uyardım ama zoruna gitmesi komik olmuş .

Zoruma gitmedi. Imla hakkinda uyari yapan bir mesajda imla hatalari gormek beni uzdu sadece.

Sapka sestes olmayan kelimeler disinda kullanilmiyor. "Tabii" de kelimenin dogru yazimi. Neye itiraz ettigini anlamis degilim.

tokat-haritasi.jpg

gibi

Zoruma gitmedi. Imla hakkinda uyari yapan bir mesajda imla hatalari gormek beni uzdu sadece.

Sapka sestes olmayan kelimeler disinda kullanilmiyor. "Tabii" de kelimenin dogru yazimi. Neye itiraz ettigini anlamis degilim.
Şapkayı ben kullanmadım, telefon otomatik yazdı diyorum . Zaten şapka da kalktı artık kullanılmıyor ama telefon otomatik yazıyor. Tabii ile tabi farklı kelimeler olduğunu ben de biliyorum ama araştır sonda iki ünlü var mı yok mu diye . Her lise müfredatı doğru değil kardeşim, biz üniversitede hocalardan gördük ki söylüyoruz. Tabi bir de telefon olduğu için ayrıntılı yazamıyorum o da doğru yani . Sana şunu söyleyeyim mesela şu baglaclardan önce imla kuralı kırk kere kalktı ve bir daha konuldu yani orada nete girip yazana bakmakla salt doğru olmuyor .

Şapkayı ben kullanmadım, telefon otomatik yazdı diyorum . Zaten şapka da kalktı artık kullanılmıyor ama telefon otomatik yazıyor. Tabii ile tabi farklı kelimeler olduğunu ben de biliyorum ama araştır sonda iki ünlü var mı yok mu diye . Her lise müfredatı doğru değil kardeşim, biz üniversitede hocalardan gördük ki söylüyoruz. Tabi bir de telefon olduğu için ayrıntılı yazamıyorum o da doğru yani . Sana şunu söyleyeyim mesela şu baglaclardan önce imla kuralı kırk kere kalktı ve bir daha konuldu yani orada nete girip yazana bakmakla salt doğru olmuyor .

Sapka konusunda anlastik sanirsam. "Tabii ki" degil de "tabi ki" dersen yanlis kelimeyi kullanmis olursun. "Tabi" kelimesi bagimlilik, baglilik anlami tasir. (Eski yazimiyla tâbi.) "Tabii" ise dogallik, olaganlik anlami tasir.

Noktali virgul konusunda dogrusu kesinlikle budur diyemeyecegim. Yalniz noktali virgulun ogeleri arasinda virgul olan sirali cumleleri ayirmakta kullanildigini biliyorum. Cumlenin "Turkce agirlikli okumadim, Turkce okudum" kismi da virgulle ayrildigindan baglactan onceki noktali virgulun kullanilmasi da bu yuzden elzem.

Geri
Üst Alt