maicon ve fernando sarı görmeli kesinlikle yoksa Alanya maçında onları harcayıp bjk maçında oynamamalarını sağlarlar

Bugün iddaa baronlarıyla konuştum maç bizde

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar'ın olmaması sıkııntı. Tam da maçına denk geldi. Denayer - Adebayor eşleşmesi arıza çıkarabilir.

Yav şu Tolga'nın hala orada oynaması dramdır gerçekten. Sanki çok komplike savunma yapıyoruz anasını satayım Başak bizi illa geçecek bari hücum yönünde bir oyuncumuz olsa idi Yasin şu kadroya dahil edilmeliydi kesinlikle evet iki beyinsiz kanat oyuncumuz olurdu ama kanat oyuncumuz olurdu en azından rakibin acaba diyeceği, Tolga'yı gören bekler kanat oynuyor zaten.

Ben senin gibi düşünmüyorum. Tolga'nın olmaması Başakşehir işine gelir. Adebayorun ortaya yaklaşması ile kurucakları orta saha oluşumunu, gomis Tolga Rodriguez Ndiaye baskısıyla kırabiliriz. Fakat 1 i bile olmasa büyük sıkıntı çekeriz. Selçuk'la Yasin'le yapılabilecek türden bir sistemimiz yok. Daha önce Başak gibi bir takıma karşı oynamadık. Yarın Tolga hem baskıda hem hücümda etkili olacaktır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Duran top olur, penaltı olur, bal olur bi tane sıkıştıralım ve bitsin :////

Ben senin gibi düşünmüyorum. Tolga'nın olmaması Başakşehir işine gelir. Adebayorun ortaya yaklaşması ile kurucakları orta saha oluşumunu, gomis Tolga Rodriguez Ndiaye baskısıyla kırabiliriz. Fakat 1 i bile olmasa büyük sıkıntı çekeriz. Selçuk'la Yasin'le yapılabilecek türden bir sistemimiz yok. Daha önce Başak gibi bir takıma karşı oynamadık. Yarın Tolga hem baskıda hem hücümda etkili olacaktır.

Hangi büyük takım sol kanat oyuncusunu her maç rakibe önlem almak için kullanır? Kendi hücumundan bir oyuncu eksiltip rakibe +1 oyuncu katıyorsun direk hücumda.

Hangi büyük takım sol kanat oyuncusunu her maç rakibe önlem almak için kullanır? Kendi hücumundan bir oyuncu eksiltip rakibe +1 oyuncu katıyorsun direk hücumda.

Tolga hücumda 0 olsa dediğine katılırım. Ancak sürpriz goller atabiliyor. Bence temel problem sol bek. Sol bekte Asamoah olsa, Tolga önünde, iyi bir sol kanat görüntüsü verirdik zorlu maçlarda bile.

Kazandığımız an

2.Bşk ile fark 6
3.Bjk ile fark 7
8.Fb ile fark 12

çıldırmamak elde değil.

Tolga hücumda 0 olsa dediğine katılırım. Ancak sürpriz goller atabiliyor. Bence temel problem sol bek. Sol bekte Asamoah olsa, Tolga önünde, iyi bir sol kanat görüntüsü verirdik zorlu maçlarda bile.

Tolga hücumda gayet 0. Gol attığı hücuma katkı sağladığı anlamına gelmiyor ki attığı gollerin tamamı sürpriz goller bunun devamını beklemek hiç rasyonel bir beklenti değil. Burak'ta gol atıyordu öyle bakarsak olaya. Ben Tolga ayağında top ile önünde açık alan bulduğunda ne yaptığına bakarım, açtığı ortaya veya verdiği pasa bunların hiç birini yapamıyor ki onun suçu değil zaten bu çünkü oraya ait bir oyuncu değil normal yapamaması, araya koşu atamıyor Belhanda'dan faydalanamıyorsun vs vs uzar yani o iş. Şu sol bek olayını anlamıyorum abi kaç kez soracağım da rakibin bekleri Marcelo filan mı ligin en iyisi bizden 1 tık iyidir diğerleri de aşağı yukarı aynıdır sanki topal oynuyor bizim sol bekte.

Son düzenleme:
Kazandığımız an

2.Bşk ile fark 6
3.Bjk ile fark 7
8.Fb ile fark 12

çıldırmamak elde değil.

hqdefault.jpg

Bu maçı kazanırsak rakiplerimiz psikolojik olarak çöker. Resmen hepsi dört gözle bu maçtan puan kaybetmemizi bekliyor.

Hava toplarında Maicon direk Adebayor’la eşleşmeli. Bence bu maç alan savunması yapmamalıyız kornerlerde. Adam adama almalıyız. Denayer-Adebayor eşleşmesi sonumuz olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tolga hücumda gayet 0. Gol attığı hücuma katkı sağladığı anlamına gelmiyor ki attığı gollerin tamamı sürpriz goller bunun devamını beklemek hiç rasyonel bir beklenti değil. Burak'da gol atıyordu öyle bakarsak olaya. Ben Tolga ayağında top ile önünde açık alan bulduğunda ne yaptığına bakarım, açtığı ortaya veya verdiği pasa bunların hiç birini yapamıyor ki onun suçu değil zaten bu çünkü oraya ait bir oyuncu değil normal yapamaması, araya koşu atamıyor Belhanda'dan faydalanamıyorsun vs vs uzar yani o iş. Şu sol bek olayını anlamıyorum abi kaç kez soracağım da rakibin bekleri Marcelo filan mı ligin en iyisi bizden 1 tık iyidir diğerleri de aşağı yukarı aynıdır sanki topal oynuyor bizim sol bekte.

Valla hocam lato geçen sene 4 gol 3 asist 51 kilit pasla en hücumcu savunmacıydı. Otoban gibi kullanıyordu sol beki. Adam burada topal gibi oynuyor. Harbiden topal gibi bizim sol bekler.

Valla hocam lato geçen sene 4 gol 3 asist 51 kilit pasla en hücumcu savunmacıydı. Otoban gibi kullanıyordu sol beki. Adam burada topal gibi oynuyor. Harbiden topal gibi bizim sol bekler.

Linnes gayet işini yapıyor abartılacak bir durum yok insanlar takmış durumda sadece Asamoah yüzünden tamam herkes gelsin isterdi olmadı sanki elimizdekiler ölmüş bitmiş havası yaratıldı o andan itibaren, vasat takımlara karşı da form tutması durumunda Lato dediğin gibi etkili olabilir şu ana kadar inanılmaz kötü bilmesek az çok adamı vursunlar derim oynadığı oyunla. Bugün Gönül'de 3 top geldi hepsinde maymun oldu ama maç boyunca önünde Lens, Querasma veya Babel oynadı olması gereken de budur zaten.

Geri
Üst Alt