Allah bizi başımızdaki ödleğin korkaklığından ve ödlekliğinden korusun.

sent via GSC

Eren 11i kaldırmaz ama belhanda-rodrigez-ndaye-fern. ortasahası ile çıkıp 4-4-2 oynarsak yenilsekte kızmam,bu ligte ileride çok hücumcu oynatmak şampiyonluğun bugu,erenle çift forvet olmaz derim geçerim

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rüyamda 3-2 yenildiğimizi gördüm. Kabustu. Şimdi uyandım. Çok kötü duygulardayım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ahmet mahmet diyolar. Herif korkaklıktan 3 aydır oynamamış stoperi oynatacak. Eğer böyle çıkarsa kesin olarak netskorla yeniliriz. Tudorun büyük maç kazanamama nedenini biliyorum. İlla bir mallık yapıyor büyük maçlarda. Çok düşünüp takımı çok defansa çekip oyuncularıda strese sokuyor ve bozuyor. Halbuki herzamanki ideal 11 i koy, oyuncuları germe rahat bırak bak nasıl takır takır koyuyoruz golleri. Takımı rahat bıraksa ideal kadroyla çıksa ts ve fbmaçlarından en az 3 puanımız daha vardı.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ahmet mahmet diyolar. Herif korkaklıktan 3 aydır oynamamış stoperi oynatacak. Eğer böyle çıkarsa kesin olarak netskorla yeniliriz. Tudorun büyük maç kazanamama nedenini biliyorum. İlla bir mallık yapıyor büyük maçlarda. Çok düşünüp takımı çok defansa çekip oyuncularıda strese sokuyor ve bozuyor. Halbuki herzamanki ideal 11 i koy, oyuncuları germe rahat bırak bak nasıl takır takır koyuyoruz golleri. Takımı rahat bıraksa ideal kadroyla çıksa ts ve fbmaçlarından en az 3 puanımız daha vardı.

Ahmet ile Denayer'in cok farkli olmadigini dusunuyorum. İkisi de Galatasaray'in ihtiyaci olan stoper degil ,bu ikisi gonderilip cok saglam bir sol stoper alinmali Asamoah'tan sonra. Serdar'da onun yedegi olmali,mesela İtalya'dan.alamadigimiz bir stoper vardi beyin ameliyati sonrasi donen adini hatirlayamadim simdi. Sonuc olarak Denayer ya da Ahmet in oynamasi skora ekstra negatif ya da pozitif bir sey katmayacagi gorusundeyim hatta Ahmet kafa toplarinda daha iyi bile olabilir,Denayer daha hizli. Yanliz solda Linnes oynamali,hem Ahmet hem Denayer oynarsa haklisin.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Ahmet ile Denayer'in cok farkli olmadigini dusunuyorum. İkisi de Galatasaray'in ihtiyaci olan stoper degil Asamoah yani sira.bu ikisi gonderilip cok saglam bir sol stoper alinmali Asamoah'tan sonra. Serdar'da onun yedegi olmali,mesela İtalya'dan.alamadigimiz bir stoper vardi beyin ameliyati sonrasi donen adini hatirlayamadim simdi. Sonuc olarak Denayer ya da Ahmet in oynamasi skora ekstra negatif ya da pozitif bir sey katmayacagi gorusundeyim hatta Ahmet kafa toplarinda daha iyi bile olabilir,Denayer daha hizli

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bencede ikiside kötü stoperler ama sorun ahmet yada denayerin oynaması değil, ikisinin beraber oynaması. Üç stoperle çıkacak deniyor, umarım böyle bir mallık yapmaz.

Adam gibi bir dizilişle ve doğru oyuncu tercihiyle yeneceğimizi düşünüyorum... Ama düşündüklerimizin Tudor'un tercihleriyle yerle bir olduğunu da çok gördük. Maç öncesi ne olacağını hemen hemen tahmin ediyoruz.

Maç sonu yaşamak istediğimiz coşku

Ma2v49.gif

Tudor'a sövmeye az kaldı.İnşallah bu sefer bizi şaşırtır da korkak futbol oynatmaz.

re re re

ra ra ra diyerekten güne basladik

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Inşallah kazanırız. Hocam şaşırt beni, büyük bir maç kazan artık. Tolga sol açık oynamasın. Gomisi çıkartma, üçlü oynatma.

Puan çıkarırsak gerçekten iyi iş yapmış oluruz. 1 alırsak kazanmış kadar sevineceğim, hem başakla olan üç puan farkını koruruz hem de besiktasla farkı tekrardan 5e çıkarırız.

1 puan versinler, sahaya çıkmayalım.

Tudor böyle maçları başaramıyor bende 1 puana fitim.

Buyuk mac kazanamamak tek Tudorun sucu degil.

Geldigi gunden beri derbi mac kazanamayan bi baskan bozuntusu var.

Gözlemlediğim kadarıyla maçın berabere bitme ihtimali ortadan kalktı.

O kadar abartılacak zorluk derecesinde bir maç olduğunu düşünmüyorum.Rakibimizin bir sistemi var bu doğru.Ancak 2-3 tehlikeli oyuncusu dışında korkulacak bir yanları yok.Yenmek elbette kolay değil ama bizi abluka altına alacak güçleri de yok.Tudor iyi bir 11 sahaya sürerse doğru taktikle oynarsak söz yıldızlarımızın performansına bağlıdır.
Sezonun da en önemli 3 maçından ilkine çıkıyoruz çok ama çok kritik.Takımımıza boş şans.

Geri
Üst Alt