Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.350
- 5.335
- 2.308
Korkmayin...
bu maci alacagiz
resmen sampiyonluk maci...
bu maci alacagiz
resmen sampiyonluk maci...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerceklesmesini ummak istedigim aksiyonlar acikcasi ,bende tasaksehire koyup Sarperi caps manyagi yapmayi gonulden istiyorum.yarin icin dileklerim
%50 Bsehiri yenmemiz
%50 sadece Bsehire koymadik postu atabilmem
Ahmet ile Denayer'in cok farkli olmadigini dusunuyorum. İkisi de Galatasaray'in ihtiyaci olan stoper degil ,bu ikisi gonderilip cok saglam bir sol stoper alinmali Asamoah'tan sonra. Serdar'da onun yedegi olmali,mesela İtalya'dan.alamadigimiz bir stoper vardi beyin ameliyati sonrasi donen adini hatirlayamadim simdi. Sonuc olarak Denayer ya da Ahmet in oynamasi skora ekstra negatif ya da pozitif bir sey katmayacagi gorusundeyim hatta Ahmet kafa toplarinda daha iyi bile olabilir,Denayer daha hizli. Yanliz solda Linnes oynamali,hem Ahmet hem Denayer oynarsa haklisin.Ahmet mahmet diyolar. Herif korkaklıktan 3 aydır oynamamış stoperi oynatacak. Eğer böyle çıkarsa kesin olarak netskorla yeniliriz. Tudorun büyük maç kazanamama nedenini biliyorum. İlla bir mallık yapıyor büyük maçlarda. Çok düşünüp takımı çok defansa çekip oyuncularıda strese sokuyor ve bozuyor. Halbuki herzamanki ideal 11 i koy, oyuncuları germe rahat bırak bak nasıl takır takır koyuyoruz golleri. Takımı rahat bıraksa ideal kadroyla çıksa ts ve fbmaçlarından en az 3 puanımız daha vardı.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bencede ikiside kötü stoperler ama sorun ahmet yada denayerin oynaması değil, ikisinin beraber oynaması. Üç stoperle çıkacak deniyor, umarım böyle bir mallık yapmaz.Ahmet ile Denayer'in cok farkli olmadigini dusunuyorum. İkisi de Galatasaray'in ihtiyaci olan stoper degil Asamoah yani sira.bu ikisi gonderilip cok saglam bir sol stoper alinmali Asamoah'tan sonra. Serdar'da onun yedegi olmali,mesela İtalya'dan.alamadigimiz bir stoper vardi beyin ameliyati sonrasi donen adini hatirlayamadim simdi. Sonuc olarak Denayer ya da Ahmet in oynamasi skora ekstra negatif ya da pozitif bir sey katmayacagi gorusundeyim hatta Ahmet kafa toplarinda daha iyi bile olabilir,Denayer daha hizli
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi