SA.Igor Tudorun izinde Basaksehiri dagitmaya cikiyoruz sahaya ins.

Aksi takdirde forumun bebeleri 24/7 aglamaya baslayabilir, kulübün kapisina kilit vurmak isteyebilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Necati'cim, Emre Çevik hakkında bilgi verir misin, kendisini hiç tanımıyorum demin Hayriyle bana posta koymuş olması dikkatimi çekti, ona göre kendisinden cacık yapıcam da, teşekkürler.

gördügüm kadariyla cocugun teki
ihrac edin gitsin
böyle tipler yüzünen forumun seviyesi düsüyor

Bjk berabere kaldı normalde bugün berabere kalsak da kötü sonuç olmazdı. Ama büyük maçlarda kazanamama durumundan dolayı artık beraberlik taraftar için yeterli olmayacak galiba.

Dunku macin skorunla.dogru orantili olarak bizim macta bir hakem faciasi olabilir

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Dunku macin skorunla.dogru orantili olarak bizim macta bir hakem faciasi olabilir

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

top oynayıpta hakem yüzünden yenilsekte sövdügümüz keske tek hakem olsa

hakemden öncesi var fantazisever hocamız sagolsun tudoru bende destekliyrum ama deneme yanılma tahtası haline getirdi resmen takımı

Hakanın postlarına like atacağım 40 yıllık bir istişare sürecinin ardından dahi aklıma gelmezdi.

Antrenman maçı gibi geçmesi lazım Tudor yine enteresan değişikliklere gitmezse. Uğur ve Attamah'ın olduğu taraf maden gibi. Değerlendirilmeli. Orta sahayı ele alıp rahat bir maç çıkartıcaz gibi hissediyorum, bakalım. 2/2 denenir.

aslında şut çeken bir takım olsak gol bulmamız zor olmaz cünkü kaledeki hıyarın hatalı gol yemedigi mac yok gibi

Formalarımız üçüncü formamız olacakmış. Eğer koydukları fotoda ki gibiyse iğrenç olmuş.

Celtic formamla maçı izleyeceğim. Heyecanla bekliyorum. Son 140 dakika.

En güzel formamızla çıkıyoruz.

DO61oG5XkAAYjL8.jpg

DO61w9vXcAAdQN9.jpg

SA.Igor Tudorun izinde Basaksehiri dagitmaya cikiyoruz sahaya ins.

Aksi takdirde forumun bebeleri 24/7 aglamaya baslayabilir, kulübün kapisina kilit vurmak isteyebilir.

Yok ya bu ara onu da yapamıyorlar

Dursun'u istifaya davet diye toplanıyorlardı 3 kişi felan gitti 2 si forumdandı sanırım

tinerciler ve şikecilerin belini kırma maçı umarım takım farkındadır. şampiyonluk için çok çok önemli bi maç

Geri
Üst Alt