Erol S. Aydinli
Parçalı Üye
- 31 Mayıs 2015
- 3.466
- 1.451
- 403
Bu maçın neticesi 5-0 olsa bile, Tudor Efendi Bestas maçını kaldıramaz ve maç sonu kovulur..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Carrasso
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Tolga
Yasin Badou Garry
Gomis
Belhanda'dan vazgecmissin bakiyorum.Ayrica Fernando cezali.
Fernandonun yoklugu ve Vagner Love faktoru bu macin kaderini belirleyebilir.
Tudor'a güvenim yok ama normal sistemini değiştirme riskine de girecek kredisi kalmadı. Alanya ve beşiktaş maçlarında 4-1-4-1/4-2-3-1 sistemleriyle sahaya çıkar.
Alanya maçında normal şartlarda olması gereken 11:
----------------Muslera--------------
Mariano--Maicon--Serdar--Linnes
------------Tolga---Ndiaye----------
Yasin---Ndiaye--Belhanda--Garry
-----------------Gomis----------------
Beşiktaş maçında normal şartlarda olması gereken 11:
-----------------Muslera--------------
---------Fernando---Ndiaye--------
Feghouli------Belhanda------Garry
------------------Gomis---------------
Eğer ki bu iki maçta bu kadro çıkarsa 6 puan rahatlıkla alabiliriz eğer ki alanya maçında bile değişik fantezilere girerse direk kapı önüne koymamız lazım ama şimdiye kadar yaptığı hatalardan sonra artık kendi başına radikal kararlar alamayacaktır bence garry sakatlığı olmadığı durumda banko ilk 11 oyuncusu olması şartını yönetim önüne koymuştur o yüzden yönetimi karşısına alma cesaretini gösteremeyecektir çünkü 1-2 oldu 3'ncü de kendi de kapının önüne koyulacağını biliyor
Tudor'a güvenim yok ama normal sistemini değiştirme riskine de girecek kredisi kalmadı. Alanya ve beşiktaş maçlarında 4-1-4-1/4-2-3-1 sistemleriyle sahaya çıkar.
Alanya maçında normal şartlarda olması gereken 11:
----------------Muslera--------------
------------Tolga---Ndiaye----------
Yasin---Ndiaye--Belhanda--Garry
-----------------Gomis----------------
Beşiktaş maçında normal şartlarda olması gereken 11:
-----------------Muslera--------------
---------Fernando---Ndiaye--------
Feghouli------Belhanda------Garry
------------------Gomis---------------
Eğer ki bu iki maçta bu kadro çıkarsa 6 puan rahatlıkla alabiliriz eğer ki alanya maçında bile değişik fantezilere girerse direk kapı önüne koymamız lazım ama şimdiye kadar yaptığı hatalardan sonra artık kendi başına radikal kararlar alamayacaktır bence garry sakatlığı olmadığı durumda banko ilk 11 oyuncusu olması şartını yönetim önüne koymuştur o yüzden yönetimi karşısına alma cesaretini gösteremeyecektir çünkü 1-2 oldu 3'ncü de kendi de kapının önüne koyulacağını biliyor
Kante diye m.diaye cikti harbi üzduMariano Maicon Serdar Linnes
Tolga Mdiaye
Garry Belhanda Yasin
Gomis
Kante diye m.diaye cikti harbi üzdu
Little kante diye aldik maldiayye cikti demek istemistimde klavyem beni becermiş.Ne dion renkşort?
Little kante diye aldik maldiayye cikti demek istemistimde klavyem beni becermiş.
Bu kadar emek harciyorsun , nihayetinde mesajdaki kadroya 12 kisi yaziyorsun