Yaw bu herif katiyyen egitilmezdir yaw

Tolga'nin sol kanatta oynadigini gorunce;

16906321_336640906736774_2475153742463238144_n.jpg

Yeni mi gördünüz bunu? Ben attınız sanmıştım. Bu yüzden olmuyor işte, adam kattiyetle hatalarından ders çıkarmıyor, kalın kafasına girmiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ön libero denayer oynarsa ağzınıza geleni sayabilirsiniz. Bırak Denayer'i ben bu maçta Tolga'yı bile oynatmam. Selçuk-Ndiaye yaparım pas kalitesi artsın diye.

tolganin hala sol kanatta olmasi daha buyuk skandal bence

Ne Fenerbahçe'nin, ne Beşiktaş'ın, ne de Başakşehir'in maç kadrolarını maç saatine kadar öğrenemiyoruz. Bizim kadrolar üç gün önce çarşaf çarşaf internete dökülüyor. Bu benim canımı Tudor'dan daha çok sıkıyor. Biri kadroları servis ediyor.

tolga sol tarafta goller attı ya

artık lig sonuna kadar orda oynar

tudorun da böyle 1 takıntısı var

geçen sene de sinan 1 gol attı diye her maç oynatıyordu

5_galatasarayda-sinan-gumus-sevinci_146240345318.jpg

Tudor bu adami ne cabuk sildi yaw

Takimin en iyi yerli oyuncusu, illa ki hatalari var ama teknik direktor ne gune duruyor, kafasina vura vura disiplinli olmayi ogretecek

Tolga yerine kanatta rahat oynar

5_galatasarayda-sinan-gumus-sevinci_146240345318.jpg

Tudor bu adami ne cabuk sildi yaw

Takimin en iyi yerli oyuncusu, illa ki hatalari var ama teknik direktor ne gune duruyor, kafasina vura vura disiplinli olmayi ogretecek

Tolga yerine kanatta rahat oynar

Tek bu değil Yasin’i de sildi. Aslında ikisi de Tolga’dan daha iyi kanat oyuncusu. Oynatmıyorsan en azından sonradan koy, kazanmak için zerre çaba sarfetmiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bekleyelim bakalım ama bu kadro ile çıkar ise ben Rodriguezin bile kanat oynacağından şüpheliyim.

Denayer gecen sezon sunderland'de zaman zaman önlibero oynadigi icin orada oynatiyordur muhtemelen

Ndiaye önlibero da olmaz zaten, Koray da olmaz, Selcuk'u kimse izlemek istemiyor, ha Tolga olurdu ve Tolga yerine sol kanatta Yasin veya Sinan

Ben ona takilmiyorum bile, benim takildigim nokta Tolga'nin sol kanatta oynamasi, yine sadece 1 kanattan hucum edecegiz...

Denayer DO nedir arkadas, tovbe tovbe

vurun tekmeye def olsun gitsin ya

Geri
Üst Alt