- 1 Şubat 2009
- 24.926
- 25.107
- 3.298
Sütlaç yedim. Ama tarçınsız. Ben tarçın sevmem.Whopper yedikten sonra 4 tane de Big King falan mı attın oğlum naptın?
Alnitak Alnilam Mintaka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sütlaç yedim. Ama tarçınsız. Ben tarçın sevmem.Whopper yedikten sonra 4 tane de Big King falan mı attın oğlum naptın?
Sütlaç yedim. Ama tarçınsız. Ben tarçın sevmem.
Alnitak Alnilam Mintaka
Iki takım da orta saha yı çok hızlı geçiyor.
Alnitak Alnilam Mintaka
Tarçın ve arkadaşları Gülçin Nurçin ve Yalçın'ı izleyenler için geçerli o.Tarçın sevmeyenlerde heteroseksüellik oranı düşer.
Farklı şey ne bunlarda emek hirsizligiSöylediğim şey çok açık aslında farklı yerlere çekmeye gerek yok. Hiç mi hatalı kararla golün yok? Hepsini mi iptal ettirdin? Hayır. Ben yapılanın doğru olduğunu savunmuyorum zaten ama olan şeyler bunlar sırf bu yüzden bu adam alınmaz düşüncesi bana saçma geliyor o kadar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kalan maclari basaksehirin
osmanlispor
sivasspor (D)
antalyaspor
kasimpasa (D)
Tarçın severmisiniz Mehmet BeyOğlum ne anlatıyorsunuz la siz ? Bu muhabbeti tek ben anlamıyor olamam.
Tarçın severmisiniz Mehmet Bey
Alnitak Alnilam Mintaka
Alnitak Alnilam Mintaka
Tarçın sağlıklı ve güçlü bir afrodizyak etkisi yaratırSeverim, hem kan şekerini dengeler hem de tat olarak aşırı şeker indüklemesinin önüne geçer.
Başıma bir şey gelmeyecekse; aşureden nefret ederim.Aşureyi de tarçınsız yersin o zaman?