Milli Takım'da başaramayan bir sürü hoca var. Terim de daha önce sadece Ankaragücü, Göztepe çalıştırmıştı. herkes tepeden inme büyük takıma düşmüyor. Avcı ülkenin en iyi hocalarından biri. Bu ülkede herkesin yaptığı gibi başarı gelince bir tarafı kalkıyor doğru ama bana bu ülkedeki herhangi bir sektördeki herhangi bir kimseden daha sinsi filan gelmiyor. Ve böyle giderse birgün Galatasaray'ı çalıştıracak gibi görünüyor. Tabi önce BJK kapmazsa.
Ülkede meyve veren ağacı taşlama geleceği devam ediyor malesef. Kim başarılı olsa bir bahaneyle ona linç başlatılıyor. Bu sadece sizin için söylenmiş birşey değil, genel oalrak böyleyiz. Futbolcu, hoca, başkan vb. Aynı hoca ve futbolcular aynı davranışları bizde yapsalar kral yaparız. Ama başka takımda yapınca karaktersiz oluyor. Bana da BJK her zaman çok antipatik geliyor. Ama bunu kişilerin karakterleriyle ilişkilendirmek garip.
Son olarak bu AL maçına yedek kadroyla çıkma olayının yönetimle beraber yaptığı birşey olduğunu düşünüyorum. Yoksa hiçbir takıdma hiçbir hoca o cesareti tek başına gösteremez.