17/18 H:13 | Kayserispor 1-1 Başakşehir | MS | 27 Kasım

Bu kayseriye 4 attik biz
Basaksehirden nasıl 5 yedik diyen akıllılar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kayseriye 4 attik biz
Basaksehirden nasıl 5 yedik diyen akıllılar

Galatasaray Taraftarını kızdıran da bu saçmalık işte, büyük maçlarda bir şekilde saçmalıyoruz.

Başakşehir 1 şut 1 gol. Fenerbahçe balı bunlara geçmiş bu sezon.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Milli Takım'da başaramayan bir sürü hoca var. Terim de daha önce sadece Ankaragücü, Göztepe çalıştırmıştı. herkes tepeden inme büyük takıma düşmüyor. Avcı ülkenin en iyi hocalarından biri. Bu ülkede herkesin yaptığı gibi başarı gelince bir tarafı kalkıyor doğru ama bana bu ülkedeki herhangi bir sektördeki herhangi bir kimseden daha sinsi filan gelmiyor. Ve böyle giderse birgün Galatasaray'ı çalıştıracak gibi görünüyor. Tabi önce BJK kapmazsa.

Ülkede meyve veren ağacı taşlama geleceği devam ediyor malesef. Kim başarılı olsa bir bahaneyle ona linç başlatılıyor. Bu sadece sizin için söylenmiş birşey değil, genel oalrak böyleyiz. Futbolcu, hoca, başkan vb. Aynı hoca ve futbolcular aynı davranışları bizde yapsalar kral yaparız. Ama başka takımda yapınca karaktersiz oluyor. Bana da BJK her zaman çok antipatik geliyor. Ama bunu kişilerin karakterleriyle ilişkilendirmek garip.

Son olarak bu AL maçına yedek kadroyla çıkma olayının yönetimle beraber yaptığı birşey olduğunu düşünüyorum. Yoksa hiçbir takıdma hiçbir hoca o cesareti tek başına gösteremez.

Basaksehir rotasyon yaptigi icin avrupa liginde mac kaybetmedi , basaksehir tamamiyle bir sistem takimi , onlarin hedefinde ilk 3-4 mac idare etmek , tum gucunu son 2 maca vermek vardi , bunu da yaptilar aslinda , ama kendileri disindaki maclar son mac henuz oynanmadi ama , tam istedikleri gibi bitmedi

son maca galibiyet kesin yetsin seklinde bir planlama yaptilar ama en az ya ludogorets i istanbulda yeneriz dediler , onu yapamayip bir de braga da son dk golu yiyince hesaplar sasti

hoffenheim macindaki son dk goluyle yeniden tutundular ama hoffenheim in iddiasiz bicimde son maca cikacak olmasi umutlari azaltti.

yani rotasyonda kullandiklari oyuncularin 3 tanesi bize karsi da oynadilar , sonuc ortada , basaksehirde rotasyon pek yok , kaliteleri birbirlerine yakin adamlar var

ornegin mossoro olmasa kerim olsa bir sey degismiyor , emre yokken daha spektakuler sonuclar aldilar mesela , belki kanat adamlari ve adebayor vazgecilmez denebilir

Didier Bulut kaleyi iki kere yokladı...
Gol geliyorum diyor

Kayseri resmen delik deşik ediyor

Beşiktaş ve Fenerbahçe ezeli rekabetten dolayı antipatik gelebilir. Dönem dönem. Başakşehir’in antipatikliği bir çok arkadaşın belirttiği gibi rekabet ahlakı olmamasından ileri gelmektedir. Rakibe saygısı olmayan bir takım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Acıma kayseri
Acıma sudumica
Acıma bulut
Acıma türünç
Acıma mendez

Alp Basma
Mehmet Arslaner

Başakşehir konusunda sizden farklı düşünmüyorum zaten. Bence hiç olmasınlar. Hatta derhal kapatılsınlar.

Ama Bursa'nın o sezonki şampiyonluğunda büyüklerin aldığı siyasi ve genel oalrak hakem desteğini almalarında Bülent Arınç ve Faruk Çelik faktörünü de unutmayın derim. Alpay'a daha önce söylemiştim Kocaelispor'u bugün popüler kılan da Sefa Sirmen ile aldığı o günün iktidar desteği idi.

Başakşehir'in birtek övülecek yanı var ki o da bu desteği daha planlı programlı başarıya çevirdi.

Avcı ise bence destek olmasa da başarılı olabilecek bir adam. Ha 2. olamazdı ama 4. veya 5. olurdu.

Geri
Üst Alt