17/18 H:13 | Kayserispor 1-1 Başakşehir | MS | 27 Kasım

dun bjk en antipatikti karaktersizdi , 1-2 puan kaybedince kullerinden dogan fenerbahce ve 1 sene oncenin sempatik semt takimi serefsiz oldu

tamam kabul ediyorum , benim yorumlarim forumu belki geriyor , belki biraz marjinal , kufur hakaret olmadan elestirin beni

fakat su birinci mesajim yanlis mi allah askina ? yarin bunlar dususe gecsin trabzon ornegin bizi yenip farki azaltsin , trabzon en karaktersiz filan olur

niye boyle tahammulsuz , niye boyle nefret bakisli bir toplum olup ciktik yahu , bu guzide kluplerimiz de ulkemizde sevilen , kendi takipci ve taraftarlari olan camialar

biraz hosgoru gosterelim

Adebayor eliyle duzeltip atar hakem gormez

Eto'o bize karsi eliyle atar hakem gormez

Avrupa liginde kalenin yanindaki hakem net penaltiyi gormez

Tudor bu maçı izliyor mu acaba? Izliyorsa yuzu kızarmış mıdır acaba?

Basaksehir işte boyle durdurulur.. Rakip kaleye sutu yok.. Cok supheli bir pozisyonda golu buldu ama Kayseri çok daha ustun..

Maçın hakemi kim diye sormayacağım, hepsi aynı neredeyse.

Türkiye’nin en adi en karaktersiz takımı Başakşehir’dir. Teknik direktörü hakkında yorum yapılmayacak kadar zavallı bir adam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hadi takım siyasi filan da hocasının neyini gördünüz? Avcı zavallı bir adamsa Türkiye'de futbol sektörünün %99.9'u adam değildir o zaman.

dun bjk en antipatikti karaktersizdi , 1-2 puan kaybedince kullerinden dogan fenerbahce ve 1 sene oncenin sempatik semt takimi serefsiz oldu

tamam kabul ediyorum , benim yorumlarim forumu belki geriyor , belki biraz marjinal , kufur hakaret olmadan elestirin beni

fakat su birinci mesajim yanlis mi allah askina ? yarin bunlar dususe gecsin trabzon ornegin bizi yenip farki azaltsin , trabzon en karaktersiz filan olur

niye boyle tahammulsuz , niye boyle nefret bakisli bir toplum olup ciktik yahu , bu guzide kluplerimiz de ulkemizde sevilen , kendi takipci ve taraftarlari olan camialar

biraz hosgoru gosterelim

niye hoşgorü gösterelim

onu da açıkla

niye anlayışlı olalım

Golden once faulu bilmiyorum olabilir ama bence elle oynama yok , su sekilde , adebayor eliyle almak icin kolunu acmis fakat bana gogsune carpiyor gibi geldi

hatta gogsunden sekince top daha bir vurus acisina gelmis , ama elle aldi ise ciddi bir hata tam devre sonunda 1-0 gidilecekken

ama biraz da gol geliyorum dedi , kayseri cok erken golu bulup cekildi , 80 dakikayi kontratak futboluyla bitiremezsin

biraz hosgoru gosterelim

1-2 kişi yazınca öyle mi oluyor? Herşeye kafan basıyor da neden tüm foruma genelliyorsun durumu? Sen ne kullanıyorsun birader burada ne zaman görsem boş yapıyorsun? Taliscayı Hagi ile kıyaslayam bir adamı forumda neden ciddiye alsınlar sen neden bu kadar dikkat çekmek istiyorsun ?

Kayserinin golü de dalavereli gol tacı 10 mt önden atıyolar şahsen bize atılsa deliririm

Bşehir de geçen hafta bize faul olmayan posyondan ilk golü attı (maç ortadayken) bu hafta da elle

O golleri çizip feghoulinin fb maçındaki penaltısı ve ts maçındaki kkartı da değerlendirmeye alıp durumumuzu bu şekilde değerlendirmek gerekir Imho.

biraz hosgoru gosterelim

Fenerbahçe başkanı ve medyasının gücünden dolayı

Beşiktaş görmemişlikten

Başakşehir devlet takımı olması ve haksız rekabet ile var olup Kocaeli vs gibi camialara haksızlık olduğundan dolayı

ANTİPATİK

Hepsinin ayrı sebebi var. Trabzon da en çok hakkını yiyene değil hep bize bilendiği için antipatik.

Hiç kimse rakiplerini sempatik bulmak zorunda değil.

Ama Bursa mesela şampiyon olmasına rağmen kalkıp herhangi bir duruş, tavır hatası yapmadı.

Bu sebeplere ve fikirlere karışamazsın.Tutarsız bir durumda yok ortada. Muhalif olan hemen herkes bunları görür zaten. Ama tam da sana sempatik gelen sebeplerden dolayı antipatik görebilir millet Başakşehir'i.

cunku insan olmanin guzel faziletlerindendir bu ozellikler , bizi ic guduleriyle hareket eden canlilardan ayiran muhakeme yeteneginin eseridir

yav altı üstü başakşehire karaktersiz şerefsiz camia dedik

fbye de öyle

forum ortamında bu tahammülsüzlüğü hayat görüşümüz gibi nasıl algılamayı başarıyorsun

Fenerbahçe başkanı ve medyasının gücünden dolayı

Beşiktaş görmemişlikten

Başakşehir devlet takımı olması ve haksız rekabet ile var olup Kocaeli vs gibi camialara haksızlık olduğundan dolayı

ANTİPATİK

Hepsinin ayrı sebebi var. Trabzon da en çok hakkını yiyene değil hep bize bilendiği için antipatik.

Hiç kimse rakiplerini sempatik bulmak zorunda değil.

Ama Bursa mesela şampiyon olmasına rağmen kalkıp herhangi bir duruş, tavır hatası yapmadı.

Bu sebeplere ve fikirlere karışamazsın.Tutarsız bir durumda yok ortada. Muhalif olan hemen herkes bunları görür zaten. Ama tam da sana sempatik gelen sebeplerden dolayı antipatik görebilir millet Başakşehir'i.

Bursa şampiyon olduğu sene Başakşehir'den daha mı az siyasi destek alıyordu?

biraz hosgoru gosterelim
Kardeş senin hakikaten bir sorunun var.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emek hırsızı adeyabor
Karaktersiz herif utanmadan sevinmiş bide
Bide bize gelsin diyorsunuz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kayserinin golü de dalavereli gol tacı 10 mt önden atıyolar şahsen bize atılsa deliririm

Bşehir de geçen hafta bize faul olmayan posyondan ilk golü attı (maç ortadayken) bu hafta da elle

O golleri çizip feghoulinin fb maçındaki penaltısı ve ts maçındaki kkartı da değerlendirmeye alıp durumumuzu bu şekilde değerlendirmek gerekir Imho.

alper ulusoy iyi bir yardimci hakemken , gittiler hakem azligini bahane ederek , boy pos da uygun diye bunu devsirdiler orta hakemlige

her an her maci her taraf aleyhine rezil rusva edebilecek bir hakem , taraf tutmaz ama rezalet kararlar verir ,hic sasirmiyorum , tam bir serseri mayin

Geri
Üst Alt