- 1 Şubat 2009
- 24.926
- 25.107
- 3.298
Ağzın çeksin may rozKotu hislere sahibim :/

Alnitak Alnilam Mintaka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağzın çeksin may rozKotu hislere sahibim :/
Bu konuda destek veriyorum sanatürkiyenin en şerefsiz camiası fbdir
cunku insan olmanin guzel faziletlerindendir bu ozellikler , bizi ic guduleriyle hareket eden canlilardan ayiran muhakeme yeteneginin eseridir
Türkiye’nin en adi en karaktersiz takımı Başakşehir’dir. Teknik direktörü hakkında yorum yapılmayacak kadar zavallı bir adam.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kotu hislere sahibim :/
Virgul koyup tek soru isareti kullansan daha mi hos olurdu hae?Fenerbahçe?Beşiktaş?
Virgul koyup tek soru isareti kullansan daha mi hos olurdu hae?
Hadi takım siyasi filan da hocasının neyini gördünüz? Avcı zavallı bir adamsa Türkiye'de futbol sektörünün %99.9'u adam değildir o zaman.
1-2 kişi yazınca öyle mi oluyor? Herşeye kafan basıyor da neden tüm foruma genelliyorsun durumu? Sen ne kullanıyorsun birader burada ne zaman görsem boş yapıyorsun? Taliscayı Hagi ile kıyaslayam bir adamı forumda neden ciddiye alsınlar sen neden bu kadar dikkat çekmek istiyorsun ?
Sorularımla dalga geçme hırto.
dun bjk en antipatikti karaktersizdi , 1-2 puan kaybedince kullerinden dogan fenerbahce ve 1 sene oncenin sempatik semt takimi serefsiz oldu
tamam kabul ediyorum , benim yorumlarim forumu belki geriyor , belki biraz marjinal , kufur hakaret olmadan elestirin beni
fakat su birinci mesajim yanlis mi allah askina ? yarin bunlar dususe gecsin trabzon ornegin bizi yenip farki azaltsin , trabzon en karaktersiz filan olur
niye boyle tahammulsuz , niye boyle nefret bakisli bir toplum olup ciktik yahu , bu guzide kluplerimiz de ulkemizde sevilen , kendi takipci ve taraftarlari olan camialar
biraz hosgoru gosterelim
herkes geçen hafta skor yüzünden üzerinde durmadı ama ilk golden önce faul falan yoktu. Visca bildiğin attı kendini. 3 büyüklerden olmadıkları için pek kimse dikkat de çekmiyor bunlara.
Rahat rahat doğruyorlar rakiplerini. Avrupa'ya gelince fos oluyorlar nedense.
Avrupa ligine yedek kadroyla çıkacak kadar zavallı bir adam. Onun tatavası Başakşehir gibi vizyonsuz takımlarda geçer. Çalıştırdığı tek takım da bu. Milli takımda neler yaptığını herkes gördü unuttu sanırım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bursa şampiyon olduğu sene Başakşehir'den daha mı az siyasi destek alıyordu?
Bursa şampiyon olduğu sene Başakşehir'den daha mı az siyasi destek alıyordu?