17/18 H:13 | Kayserispor 1-1 Başakşehir | MS | 27 Kasım

cunku insan olmanin guzel faziletlerindendir bu ozellikler , bizi ic guduleriyle hareket eden canlilardan ayiran muhakeme yeteneginin eseridir

İç güdüyle hareket etmenin nesi kötü sayın Bilgin ? Muhakeme yeteneğimiz var da ne oluyor sanki, yine bir b.k bilmiyoruz yine bir b.k bilmiyoruz değişen bir şey yok. Ayrıca size defalarca sormama rağmen beni sevip sevmediğinizi bir türlü söylemediniz.

Ikinci yarı Didier Bulut fişi çekecektir

3d4aa681f6b207824c8a30c35187b240.jpg

herkes geçen hafta skor yüzünden üzerinde durmadı ama ilk golden önce faul falan yoktu. Visca bildiğin attı kendini. 3 büyüklerden olmadıkları için pek kimse dikkat de çekmiyor bunlara.

Rahat rahat doğruyorlar rakiplerini. Avrupa'ya gelince fos oluyorlar nedense.

Hadi takım siyasi filan da hocasının neyini gördünüz? Avcı zavallı bir adamsa Türkiye'de futbol sektörünün %99.9'u adam değildir o zaman.

Avrupa ligine yedek kadroyla çıkacak kadar zavallı bir adam. Onun tatavası Başakşehir gibi vizyonsuz takımlarda geçer. Çalıştırdığı tek takım da bu. Milli takımda neler yaptığını herkes gördü unuttu sanırım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1-2 kişi yazınca öyle mi oluyor? Herşeye kafan basıyor da neden tüm foruma genelliyorsun durumu? Sen ne kullanıyorsun birader burada ne zaman görsem boş yapıyorsun? Taliscayı Hagi ile kıyaslayam bir adamı forumda neden ciddiye alsınlar sen neden bu kadar dikkat çekmek istiyorsun ?

talisca ile hagiyi mi kıyasladı

Moderatör tarafında düzenlendi:
dun bjk en antipatikti karaktersizdi , 1-2 puan kaybedince kullerinden dogan fenerbahce ve 1 sene oncenin sempatik semt takimi serefsiz oldu

tamam kabul ediyorum , benim yorumlarim forumu belki geriyor , belki biraz marjinal , kufur hakaret olmadan elestirin beni

fakat su birinci mesajim yanlis mi allah askina ? yarin bunlar dususe gecsin trabzon ornegin bizi yenip farki azaltsin , trabzon en karaktersiz filan olur

niye boyle tahammulsuz , niye boyle nefret bakisli bir toplum olup ciktik yahu , bu guzide kluplerimiz de ulkemizde sevilen , kendi takipci ve taraftarlari olan camialar

biraz hosgoru gosterelim

Medipol Basaksehir FK asiri antipatik bir takimdir.

Fenerbahce ezeli rakibimizdir. Turk futbolunda basari anlaminda bizimle yarisabilecek yegane camiadir. Galatasaray - Fenerbahce maclari ne olursa olsun Turkiye'nin, hatta dunyanin en buyuk maclarindandir.

Besiktas 3. buyuktur. Arada bir parlayan ve iyi donemler geciren, sonra 10 yilligina sessizlige burunen bir camiadir. Galatasaray - Besiktas maclari da Kitalararasi derbi kadar olmasa da heyecanli gecer.

Bu ikisi gecmisten beri buyuk takimlar olmus, sampiyonluk yarisinda bunlarla yarismisizdir. Bunlarin antipatikligi bundandir. Fenerbahce sikeci bir camiadir, onlarin antipatikligini bu korukler. Besiktas ezik bir camiadir, sampiyon olunca asiri sonradan gorme tavirlara burunurler; onlarin antipatikligini bu korukler.

Medipol Basaksehir ise tamamen ayri sebeplerden antipatiklesmistir. Osmanlispor ve Kasimpasa (hatta bana gore Rize de bunlara dahil edilebilir) gibi siyaset eliyle bir yerlere getirilmis olmasi yeterince cirkindir. Zaten Turk futbolunun su an en buyuk problemi siyasetin spora bu seviyede mudahale ediyor olmasidir. Basaksehir bu cirkinlikten ote sponsorluklarini siyasi cevrelere yakin isimlerden alip manasiz paralar harcayan, taraftarsiz, sentetik bir camiadir. Basaksehir'e "semt takimi" demek de ayri bir sacmalik. Kartal, Pendik, Eyup, Beylerbeyi, Sariyer gibi takimlardir semt takimlari. Semt takimlarinin bir gecmisleri ve tutkulu taraftarlari vardir.

Ozetle Basaksehir siyasete yaranarak bir yerlere geldigi, yine ayni cevrelerin maddi destegini aldigi, taraftarligin degerini dusurdugu ve Emre gibi karaktersiz futbolculari barindirdigi icin antipatiktir.

herkes geçen hafta skor yüzünden üzerinde durmadı ama ilk golden önce faul falan yoktu. Visca bildiğin attı kendini. 3 büyüklerden olmadıkları için pek kimse dikkat de çekmiyor bunlara.

Rahat rahat doğruyorlar rakiplerini. Avrupa'ya gelince fos oluyorlar nedense.

o pozisyon bana basketbolda ozellikle sergio rodriguez , felipe reyes ve rudy fernandes 3 lusunun ispanya ve real madrid takimlarinda faul nasil alinir gosterilerini animsatti

bu tip pozisyonlarda oyuncular , eslesecekleri rakibin boyle tiyatrolarina meydan vermemek icin dikkatli olacaklar , ama bizim latoda nerede o zeka

iki eliyle adamin gogsune belki sadece dokunuyor , ama o aksiyon icerisinde o dokunmanin tiyatroyla birlesmesi her hakeme faul dudugu caldirabilir

zeki bir oyuncu vucut temasini yapar ama asla gorsel olarak faul nitelendirmesine mahal birakacak iki elle bu tip bir mudahalede bulunmaz

Avrupa ligine yedek kadroyla çıkacak kadar zavallı bir adam. Onun tatavası Başakşehir gibi vizyonsuz takımlarda geçer. Çalıştırdığı tek takım da bu. Milli takımda neler yaptığını herkes gördü unuttu sanırım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Milli Takım'da başaramayan bir sürü hoca var. Terim de daha önce sadece Ankaragücü, Göztepe çalıştırmıştı. herkes tepeden inme büyük takıma düşmüyor. Avcı ülkenin en iyi hocalarından biri. Bu ülkede herkesin yaptığı gibi başarı gelince bir tarafı kalkıyor doğru ama bana bu ülkedeki herhangi bir sektördeki herhangi bir kimseden daha sinsi filan gelmiyor. Ve böyle giderse birgün Galatasaray'ı çalıştıracak gibi görünüyor. Tabi önce BJK kapmazsa.

Ülkede meyve veren ağacı taşlama geleceği devam ediyor malesef. Kim başarılı olsa bir bahaneyle ona linç başlatılıyor. Bu sadece sizin için söylenmiş birşey değil, genel oalrak böyleyiz. Futbolcu, hoca, başkan vb. Aynı hoca ve futbolcular aynı davranışları bizde yapsalar kral yaparız. Ama başka takımda yapınca karaktersiz oluyor. Bana da BJK her zaman çok antipatik geliyor. Ama bunu kişilerin karakterleriyle ilişkilendirmek garip.

Son olarak bu AL maçına yedek kadroyla çıkma olayının yönetimle beraber yaptığı birşey olduğunu düşünüyorum. Yoksa hiçbir takıdma hiçbir hoca o cesareti tek başına gösteremez.

Bursa şampiyon olduğu sene Başakşehir'den daha mı az siyasi destek alıyordu?

Açıktan bir destek aldığı algısı bende oluşmadı. Keza o sene Fenerbahçe'de hakemler tarafından iteklenmişti. Biz en fazla doğranan takımdık mesela kimse hatırlamaz. Arkasında başka bir şey varsa onu ben bilmem. Yıllar sonra FETÖ vs dendi. O da ondan dolayı ise onların da başarısı haksızdır ve emek hırsızlığıdır. Başkanları öldüğü için bunu bilemeyeceğiz.

Şu an hepsi siyasi biz dahil herkes antipatik geliyor zaten. Dursun çok mu doğru. Millet bunu kullanıp kazanç sağlarken bizim ki bir de üstüne haksızlığa uğruyor. O daha da kötü ve sinirlenme sebebi.

Başakşehir'i antipatik yapan ve şaibe düşüren camia olarak herhangi bir ağırığı yokken sıfır noktasından birilerinin projesi olarak palazlandırılması. Böyle kulüplerin başarılı olmasını da istememek hakkımdır.

Avrupa'da yine de kazansın istiyorum burada böyle yazsam da o ayrı ama normalde bu takımın yarışa katılamıyor olması lazım. 4000 taraftar yarısı belediye işçisidir.

AKBİL PARASI İLE Adebayor'lar almayıp paraları örtülüden aktarmayıp EĞİTİM, ALT YAPI gibi laçka hale getirilmiş tamamen bitirilmiş kurumları çözün. Sen de eğitimcisin. Yeni nesil öğrenciler ile 5 sene öncesi bile fark var. Kalite sürekli düşüyor. Sürekli açılan imam hatipler, içi boşaltılan müfredat bunlar ile ilgilenip futbolu futbol kulüplerine bıraksınlar.

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe büyük olarak yeter bu ülkeye. Suni takımlara gerek yok.

Bursa şampiyon olduğu sene Başakşehir'den daha mı az siyasi destek alıyordu?

Bittabi.

Tamam Avcı iyi kadro kurdu, iyi de yönetiyor ama bu destek olmadığı anlamına gelmez. Yahu belediye takımı en nihayetinde, taraftarı yok bir şeyi yok. Camia diye bir şey yok ortada zaten, normal şartlarda olmaması gereken bir kulüp.

Geri
Üst Alt