Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 1.648
Kayseri iyi oynuyor.
Galibiyet alabilirler
GSC Efsanesi mertebesine erismissin
Kutlarim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kayseri iyi oynuyor.
Galibiyet alabilirler
Vatana Millete H.O.GSC Efsanesi mertebesine erismissin
Kutlarim
Milli Takım'da başaramayan bir sürü hoca var. Terim de daha önce sadece Ankaragücü, Göztepe çalıştırmıştı. herkes tepeden inme büyük takıma düşmüyor. Avcı ülkenin en iyi hocalarından biri. Bu ülkede herkesin yaptığı gibi başarı gelince bir tarafı kalkıyor doğru ama bana bu ülkedeki herhangi bir sektördeki herhangi bir kimseden daha sinsi filan gelmiyor. Ve böyle giderse birgün Galatasaray'ı çalıştıracak gibi görünüyor. Tabi önce BJK kapmazsa.
Ülkede meyve veren ağacı taşlama geleceği devam ediyor malesef. Kim başarılı olsa bir bahaneyle ona linç başlatılıyor. Bu sadece sizin için söylenmiş birşey değil, genel oalrak böyleyiz. Futbolcu, hoca, başkan vb. Aynı hoca ve futbolcular aynı davranışları bizde yapsalar kral yaparız. Ama başka takımda yapınca karaktersiz oluyor. Bana da BJK her zaman çok antipatik geliyor. Ama bunu kişilerin karakterleriyle ilişkilendirmek garip.
Son olarak bu AL maçına yedek kadroyla çıkma olayının yönetimle beraber yaptığı birşey olduğunu düşünüyorum. Yoksa hiçbir takıdma hiçbir hoca o cesareti tek başına gösteremez.
Umarım bu adam Beşiktaş ya da Fenerbahçe’yi çalıştırır ve o zaman yine konuşuruz hocam.
Avrupa ligi kararının yönetimle beraber alınmış bir karar olması tasdikli karaktersiz antipatik bir takım olduğunu gösterir. Saygılar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sinan BilginBaşakşehirliler dışarı
bi de sizle uğraşmayalım
Ben Galatasaray da böyle bir şey görmedimNe alaka pardon? Biraz gerçekçi bakarsanız olması gereken çoğu şeyin bu ligde yapılmadığını görürsünüz bahsettiğim şey bu
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
basaksehirin destek aldigi donem belediye spor donemi idi , su an boyle bir organik bag kalmadi , bahsedilen sponsorluk kismi ise dogru
ayrica basaksehirin cok para harcadigi yorumu tamamen yanlis , oyuncularin senelik ucretleri ve odedikleri bonservis komik rakamlarda , bu adamlar da kombine veya bilet satiyorlar , tff ve avrupa gelirleri var
bu yil basaksehirin bonservis harcamasi 3 milyon euro civari , sirf cengizden 15 milyon cebe attilar ... sadece para belediyeden akiyor demekle olmuyor bu isler , omerin dedigi gibi adamlarin sisteminde yatiyor basari
dogru isler yapiyorlar . patlayabilirler mi , evet .. ama 3 buyuklerde oynayamayacak gibi gorunen ,fakat kaliteli oyuncular , istanbul sehrinde kalabilmek icin bu takima gidiyorlar ,mesele bundan ibaret
orada da huzurlu ortam bulunca iyi performans geliyor pesinden
@Alp Basma
@Mehmet Arslaner
Başakşehir konusunda sizden farklı düşünmüyorum zaten. Bence hiç olmasınlar. Hatta derhal kapatılsınlar.
Ama Bursa'nın o sezonki şampiyonluğunda büyüklerin aldığı siyasi ve genel oalrak hakem desteğini almalarında Bülent Arınç ve Faruk Çelik faktörünü de unutmayın derim. Alpay'a daha önce söylemiştim Kocaelispor'u bugün popüler kılan da Sefa Sirmen ile aldığı o günün iktidar desteği idi.
Başakşehir'in birtek övülecek yanı var ki o da bu desteği daha planlı programlı başarıya çevirdi.
Avcı ise bence destek olmasa da başarılı olabilecek bir adam. Ha 2. olamazdı ama 4. veya 5. olurdu.
adebayor yuhalaniyor
Galatasaray'ı çalıştırırsa ne olacak renktaş?
GS Basket takımı için güzel bir transfer olmaz mı ?
Ben Galatasaray da böyle bir şey görmedim
Bizzat semih gitti korner dedi hakemin aut dedigine
Keza bu konuda sapikali burak penaltı iptal ettirdi
Demekki neymiş Galatasaray böyle değilmiş
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kayserispor 1-1 basaksehir
Mac devam ediyor
Alnitak Alnilam Mintaka