quaresmaya orta yaptırmayacaksın,babel ve taliscaya da şut imkanı vermeyeceksin.bu kadar basit.gereksiz yerlerde duran top imkanı vermeyeceksin.topu kornere değil taca çel.

Ceza sahası çevresinde hepsi kendini yere atar. Hakem zaten taraftar uğultusundan faul olmasa bile faul çalar.

Şu yan top zafiyetimiz gerçekten korkunç. Alanyaspor bile iki tane gol atiyordu iki yan topa.

büyük ihtimal yeniliriz, büyük maclar da rezil oynuyoruz. Kötü bile degil, rezil ötesi.

Garry - Fener, Trabzon ve Başakşehir maçlarında 270 dakika üzerinden 15-20 dakika süre aldı(***)
Serdar Aziz - Fener, Trabzon ve Başakşehir maçlarında 270 dakika üzerinden 25 dakika süre aldı(***)
Feghouli - Fener, Trabzon ve Başakşehir maçlarında 270 dakika üzerinden 120 dakika süre aldı(***)
Yasin - Fener, Trabzon ve Başakşehir maçlarında 270 dakika üzerinden 15 dakika süre aldı(**)
Linnes - Fener, Trabzon ve Başakşehir maçlarında 270 dakika üzerinden 90 dakika süre aldı(**)

Normalde her maç olması gereken 11'imiz
-----------------Muslera-------------
Mariano--Maicon--Serdar--Linnes
---------Fernando---Ndiaye--------
Feghouli------Belhanda------Garry
------------------Gomis---------------

Peki Serdar, Linnes, Feghouli, Garry gibi 4 tane ilk 11'de bel kemiği adamımız bu 3 maçta aldıkları süreler orta da puan kayıplarının nedeni çok uzakta aramamak lazım. Çalışan sistem bozulmaz o yüzden Tudor'dan umarım hatalarından ders almış ve yönetim tarafından kesin bir şekilde uyarılmıştır artık şu taktikten vazgeçmesin en azından puan kaybedeceksek de korkak bir şekilde değil rakibi yaralayıp puan bırakalım.

Beşiktaş maçında yapmamız gereken olay bariz şekilde belli; Ndiaye - Linnes - Garry (Queresma) / Fernando - Mariano - Feghouli(Babel) sıkıştırmalarını yapıp beşiktaşa topu kullandırmaması gerekiyor ve beşiktaş sıkışınca topu geriye atıyor en basiti kendi kalemizden uzakta bir futbol oynarız. Diğer oyun planıysa beşiktaşın merkezi çok yavaş kalıyor kapacağımız toplarla Garry - Belhanda - Ndiaye - Feghouli gibi dikine driplingle rakibi çok rahat eksiltebiliriz kısaca beşitaşın fişini çekip çekmemek bizim elimiz de eğer ki saçma sapan taktiksel diziliş olursa sonuç en fazla beraberlik olur eğer ki normal sistemle oynarsak galibiyetle dönme ihtimalimiz beraberlikle dönme ihtimalimizden fazladır.

Son düzenleme:
4-5 yersek ve rezil oynarsak hala daha Tudor’a methiyeler düzen insanlar çıkar burda. Alıştık artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

buyuk maclar cok da fifiyse cat cat oynayalim sn hocam
korkmaga gerek yok

53c87bc18d5288d5435b2226d6fc4f50.jpg

Şu kadro başlasın ve takım her zaman bildiğini oynasın. Yenilsek bile kıl payı ve başa baş oynayarak yenilmezsek ben de şerefsizim. Bence en kötü beraberlik alır bu kadro, 60’dan sonra da Feghouli girsin.

renktaslar, bu maça nasil giderim 4 kisiyiz, 2 fransiz 2 turk bana yardimci olurmusunuz lutfen

Sakatlıklardan sonra takımın temposu çok arttı. Tesadüf değil elbette. Tudor saçmalıklardan vazgeçip gerçekleri görmeli artık.

Tolga ve Latovlevici'siz Galatasaray keyif verdi hücum anlamında Alanya karşısında. Tudor'un sakatlıklardan bağımsız olarak doğru kadroyu sahaya sürmesi lazım artık.

Şu kadro başlasın ve takım her zaman bildiğini oynasın. Yenilsek bile kıl payı ve başa baş oynayarak yenilmezsek ben de şerefsizim. Bence en kötü beraberlik alır bu kadro, 60’dan sonra da Feghouli girsin.

Bizim forumda bile hala 11'e Selçuk veya Tolga yazan var. Bursa maçında sola geçince etkili olan Belhanda performansından etkilenmişler ama Ndiayeyi öne çekip orta sahayı kuvvetlendireceğim ayağına hem ağır bir oyuncu koyuyorlar orta sahaya hem de çok hızlı bir adamı kenara alıyorlar. Feghouli, Yasin ve Rodrigues gibi 3 tane önemli oyuncu varken bunlardan ikisi her zaman sahada olmalı.

Bursa'yı nasıl ezdiysek her maçı o hırsla oynamamız lazım.

Karabük ve Alanya maçında iki kanatla nasıl oynadığımızı herkes gördü.

Artık hırs+iki kanat+devamlı oynayan bir Linnes+Belhanda ve Ndiayeden skor katkısı bekliyorum.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam koyduğun kadroyla takım her zaman bildiğini oynasın demen biraz tezat olmuş. Kaç maçtır oynadığın takım bu değil ki bir bildikleri olsun. Baskı hücum vs açısından diyorsan kabul ama baktığın zaman doğru düzgün kemik kadronu kurabilmiş değilsin. Her hafta farklı sistem ve oyuncuların yerlerinin değiştiğini göz önüne alırsak Tudorun ne yapacağını kestirmek güç oluyor fakat 13. Hafta takımda yer bulmuş (ki bence perf. iyi gözükmesi rakiple alakalı) Yasin’i tercih etmeyeceğini düşünüyorum zira Feghoulinin cezası bitmişken etmemelide. Lato’nun sakat oluşu bu maç için avantaj yoksa Linnesi harcamaya devam edecek. Serdar’ın kırık muhabbetinden hocanın Denayer zaafına yenik düşebilme ihtimalide ürkütücü. Eğer Feghouli ile yedek başlarsa tek avuntu Rodrinin sağdan Mariano’yla uyumu bence öte yandan diğer tarafta Yasin yada Tolga’yı (zoraki açık) oynatma ihtimalide kötü seçenek. Yani Sofinin ilk 11 başlaması bence gerekli. Tudor da şu kadroyu Yasin hariç beşiktaş karşısına çıkarsa takım istediği baskıyı kurduğunda galibiyet nefis olacaktır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam koyduğun kadroyla takım her zaman bildiğini oynasın demen biraz tezat olmuş. Kaç maçtır oynadığın takım bu değil ki bir bildikleri olsun. Baskı hücum vs açısından diyorsan kabul ama baktığın zaman doğru düzgün kemik kadronu kurabilmiş değilsin. Her hafta farklı sistem ve oyuncuların yerlerinin değiştiğini göz önüne alırsak Tudorun ne yapacağını kestirmek güç oluyor fakat 13. Hafta takımda yer bulmuş (ki bence perf. iyi gözükmesi rakiple alakalı) Yasin’i tercih etmeyeceğini düşünüyorum zira Feghoulinin cezası bitmişken etmemelide. Lato’nun sakat oluşu bu maç için avantaj yoksa Linnesi harcamaya devam edecek. Serdar’ın kırık muhabbetinden hocanın Denayer zaafına yenik düşebilme ihtimalide ürkütücü. Eğer Feghouli ile yedek başlarsa tek avuntu Rodrinin sağdan Mariano’yla uyumu bence öte yandan diğer tarafta Yasin yada Tolga’yı (zoraki açık) oynatma ihtimalide kötü seçenek. Yani Sofinin ilk 11 başlaması bence gerekli. Tudor da şu kadroyu Yasin hariç beşiktaş karşısına çıkarsa takım istediği baskıyı kurduğunda galibiyet nefis olacaktır.

Yav bildiğini oynasından kastım atak ve hücum futbolu, yoğun baskı. Bir oyuncunun değişmesiyle bu oynanmayacak diye bir şey yok. Feghouli hazırsa o oynasın zaten ama adam 3 haftadır yok, ne kadar formda ve ne durumda tartışılır. O yüzden Yasin yazdım, son maç iyi de oynadı.

Yav bildiğini oynasından kastım atak ve hücum futbolu, yoğun baskı. Bir oyuncunun değişmesiyle bu oynanmayacak diye bir şey yok. Feghouli hazırsa o oynasın zaten ama adam 3 haftadır yok, ne kadar formda ve ne durumda tartışılır. O yüzden Yasin yazdım, son maç iyi de oynadı.

Yok benim bahsettiğim Tudorun haftalardır sistem fantezisine girip böyle bi 11 oluşturmaması ve bunu inatla tekrarlaması. Yoksa bu kadroya bir şey dediğim yok yine tekrarlıyorum Yasin hariç :) alır yürür. Hocada umarım bunu yaparda sinir krizleri geçirmeden maç izleriz.

Bu maci defalarca oynuyorum kafamda gercekten kazanma ihtimalimiz gorunmuyor. Bir kere duran toptan en az bir tane yaziver Besiktasa o kesin. Bir tane de akan oyunda atarlar oldu 2. Tudorun 8 tane defansif oyuncuyla cikacagini dusunursek 2 tane gol atabilecegimizi hic sanmiyorum.

Bu maci defalarca oynuyorum kafamda gercekten kazanma ihtimalimiz gorunmuyor. Bir kere duran toptan en az bir tane yaziver Besiktasa o kesin. Bir tane de akan oyunda atarlar oldu 2. Tudorun 8 tane defansif oyuncuyla cikacagini dusunursek 2 tane gol atabilecegimizi hic sanmiyorum.

Doğru kadroyla çıksak bile kazanma şansımız yok bence. 2-0 gibi net bir skor alırlar.

Karga maçlarına bile,gömeriz diye çıkamıyoruz.

tudor mactan sonraki basin toplantisinda maglubiyeti kabul etmis, konusulacak birsey yok bu mac hakkinda.
Umarim tudor'un gitmesini saglayacak mac olur

Geri
Üst Alt