%80 yeniliriz açık net olmak lazım..Fakat futbol bu top yuvarlak o düşük galibiyet ihtimalimiz gerçekleşirse 1 rakibimizi tamamen saf dışı etmiş olacağız.Fenerin oynadığı top ortada onların da toparlanması mümkün gözükmüyor..Tek ciddi rakibimiz başakşehir kalacak onların da öyle böyle bir Anadolu takımı olduğunu düşünürsek galibiyetin önemi bir kat daha artacak..

Beraberliğe hayır demem.
Yenilmediğimiz sürece sıkıntı yok.
bjk deplasmanında bir puan iyidir.

Koruz
Rahat olun
SIKINTI yapmayın. :ka19:

Forum tecrübem diyor ki "kazanacağız"

Çünkü hangi maçta ağırlık kaybederiz ya da kazanırız diyorsa tersi çıkıyor :D

Bu maça çoğunluk yeniliriz diyor.

Koruz
Rahat olun
SIKINTI yapmayın. :ka19:
Ha tamam o zaman, rahatım.

7460790d4fa9e427e2ad0f576c58078f.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

tudorun mac sonu basın toplantısını dinleyen biri bu mactan 1 puan bilebekleyemez.

Forum tecrübem diyor ki "kazanacağız"

Çünkü hangi maçta ağırlık kaybederiz ya da kazanırız diyorsa tersi çıkıyor :D

Bu maça çoğunluk yeniliriz diyor.

Katılmıyorum. Başakşehir maçına da çoğunluk yeniliriz diyordu sonuç ortada.

Hocamız derbiler için acemi. Defansımız her yan topta sos veriyor. Beşiktaş bunu en iyi kullanan takım.

Tabi futbol bu, top yuvarlak; Serdar Aziz 35 metreden bir gol iteler, beşiktaş tüm maç çıkaramaz ama bunun olma ihtimali %0.1

Katılmıyorum. Başakşehir maçına da çoğunluk yeniliriz diyordu sonuç ortada.

Hocamız derbiler için acemi. Defansımız her yan topta sos veriyor. Beşiktaş bunu en iyi kullanan takım.

Tabi futbol bu, top yuvarlak; Serdar Aziz 35 metreden bir gol iteler, beşiktaş tüm maç çıkaramaz ama bunun olma ihtimali %0.1

Totem yapıyorum hocam; işimiz bunlara kaldı :)

Tudor Bey üç puanı ciddiye alıp saçmalamaz ise, bu maçtan en az beraberlik bekliyorum.

Hakem eyyam yapmazsa ve doğru kadro kadro çıkarsa alırız maçı

XPERIA X

2 sene öncesine kadar bizle berabere kalınca halay ceken bizse yenemedigimiz icin delirdigimiz Türkiyenn en ezik camiasına karşı 1 puan alırsak iyidir durumuna bizleri düsürenlerin hepsinin allah belasını versin.

Tolga inşallah oynamaz. Ama malesef iyleşirse, dahi Tudor yine oynatır bunu.

O degil de bu hüseyin göcek o faul pozisyonunda ndiayeye sariyi gösterse cezali duruma düsüyordu dimi?

Ulan alayi eyyamci bu türk hakemlerin alayi. Arkadas eyyam yapmayin, bize de yapmayin digerlerine de.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

O degil de bu hüseyin göcek o faul pozisyonunda ndiayeye sariyi gösterse cezali duruma düsüyordu dimi?

Ulan alayi eyyamci bu türk hakemlerin alayi. Arkadas eyyam yapmayin, bize de yapmayin digerlerine de.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

İlginç bir serzeniş...

Tudor saçmalamaz ise bu bjk kolay kolay yenemez bizi

Ama adım kadar eminim Tudor yine salak saçma fanteziler deniyecek ve kaybeden biz olucaz ....

Geri
Üst Alt