arkadasim cift kisilikli misin ?
su mesaji atsan sana zerre ters cevap vermem , icimden gelmez ... ama demin attigin mesaj tam saldiri mesajiydi
su sekilde bir mesaj atmak zor mu bu kadar ? dikkatli oluruz . fakat ben halen bir seyi merak ediyorum , mesela sen bana evliyim desen , hayir degilsin desem , cocugunun nufus cuzdanini kopyala adminlere desem filan absurd bulmaz misin ?
yukarida verdigim bilgilerin hepsi dogru , ua forumundan da hakaret su bu , ondan atilmadim , oguz altayla tartistim arda konusunda 2010 muydu neydi , atildim ,sonra ozcan togay acti engeli
2-3 sene sonra bir konu oldu , blokeyi acmayi lutuf mu goruyorsun , isini yap once vs diye salca oldum satastim , ben kimseye kufur kiyamet etmem , eden oldugunda da rapor ederim , geregi yapilmazsa asagilar kucumser , bildigim bir eksigi vs varsa 1 sene sonra da unutmam buldugum yerde ortaya koyarim
en cok sevdigim sey de aramda problem olan insanlarla ilgili done biriktirip , mumkunse 3 uncu kisilerle arasinda sikinti cikarmaktir ..
o yuzden benden ne yuzyuze , ne forumda ... hic bir yerde oyle kufur , kontrol kaybetme filan goremezsiniz
fakat su bjk li , fb li (yarin o da ihtimal dahilinde cunku goruyorum yaklasan firtinayi) muhabbetleri artik yerini bulmuyor , havada kaliyor , bir insan hadi Gs li olmasam hem bjk li hem fb li hem basaksehir li olur mu ? mantik disi iddialar
hadi kongre uyesi iddiasi tamam , onu da kanitladik .. daha ne yapacagiz ? yahu hepsini gectim , hayatimda 20 sene kombine almisim ? mantigi var mi bunun baska takim tutsam
uefa finalinden super kupa finaline , son 5-6 yilda ciktigimiz sayisiz bursa kayseri ankara antalya , tum finallere gittim .. ne isi olur bu adamin bjk ile
bir tek , bir tek basaksehir ile ilgili sempatim var , bak bu dogru , kendim soyluyorum , cunku hem ezeli rakibim degil , hem ben olamiyorsam olsun diyecegim takim , hem de her adimda minimum harcama ile maksimum dogrulari yapiyorlar
basaksehiri kabul ederim ama onun disinda ne bursa , ne ts , ne fbjk , isim olmaz .. bin beter olsunlar , ama bu da kor olmak , gercekleri gorememeyi de gerektirmez basarili olduklari yerlerde , o fanatizm e giriyor , o da bana uymaz