Rakipleri övmenin de bir sınırı olmalı. Sonuçta burası GS forumu. Gelip tüm gün Bjk güzellemesi yaparsan bu tepki doğal.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadasim cift kisilikli misin ?

su mesaji atsan sana zerre ters cevap vermem , icimden gelmez ... ama demin attigin mesaj tam saldiri mesajiydi

su sekilde bir mesaj atmak zor mu bu kadar ? dikkatli oluruz . fakat ben halen bir seyi merak ediyorum , mesela sen bana evliyim desen , hayir degilsin desem , cocugunun nufus cuzdanini kopyala adminlere desem filan absurd bulmaz misin ?

yukarida verdigim bilgilerin hepsi dogru , ua forumundan da hakaret su bu , ondan atilmadim , oguz altayla tartistim arda konusunda 2010 muydu neydi , atildim ,sonra ozcan togay acti engeli

2-3 sene sonra bir konu oldu , blokeyi acmayi lutuf mu goruyorsun , isini yap once vs diye salca oldum satastim , ben kimseye kufur kiyamet etmem , eden oldugunda da rapor ederim , geregi yapilmazsa asagilar kucumser , bildigim bir eksigi vs varsa 1 sene sonra da unutmam buldugum yerde ortaya koyarim

en cok sevdigim sey de aramda problem olan insanlarla ilgili done biriktirip , mumkunse 3 uncu kisilerle arasinda sikinti cikarmaktir ..

o yuzden benden ne yuzyuze , ne forumda ... hic bir yerde oyle kufur , kontrol kaybetme filan goremezsiniz

fakat su bjk li , fb li (yarin o da ihtimal dahilinde cunku goruyorum yaklasan firtinayi) muhabbetleri artik yerini bulmuyor , havada kaliyor , bir insan hadi Gs li olmasam hem bjk li hem fb li hem basaksehir li olur mu ? mantik disi iddialar

hadi kongre uyesi iddiasi tamam , onu da kanitladik .. daha ne yapacagiz ? yahu hepsini gectim , hayatimda 20 sene kombine almisim ? mantigi var mi bunun baska takim tutsam

uefa finalinden super kupa finaline , son 5-6 yilda ciktigimiz sayisiz bursa kayseri ankara antalya , tum finallere gittim .. ne isi olur bu adamin bjk ile

bir tek , bir tek basaksehir ile ilgili sempatim var , bak bu dogru , kendim soyluyorum , cunku hem ezeli rakibim degil , hem ben olamiyorsam olsun diyecegim takim , hem de her adimda minimum harcama ile maksimum dogrulari yapiyorlar

basaksehiri kabul ederim ama onun disinda ne bursa , ne ts , ne fbjk , isim olmaz .. bin beter olsunlar , ama bu da kor olmak , gercekleri gorememeyi de gerektirmez basarili olduklari yerlerde , o fanatizm e giriyor , o da bana uymaz

saldırıyorum hala sinancım
Çift kişilikli değilim niye bu tarz yapıyorsun diye soruyoruz her mesajında Beşiktaş şöyle böyle vs vs vs yahu sinir harbi oluyor kuruluyorum anladınmı senin gibi Galatasaraylılara hiç tutmayın takım daha iyi hangi takım o sezon iyi ise onu destekleyin ama Galatasaray forumlarına yazmayın gidin o takımın forumuna yazın rahat rahatta bizde Galatasaraylılarla iyiysek iyi kötüysekte kendi derdimizi paylaşabilelim

Gerçekten son maçta 1 gol 1 asist yapan Yasini kesip 3 maçtır oynanamış belkide maç eksiği hala devam eden feghouli yi oynatır mı sanıyorsunuz allah aşkına?

Rakipleri övmenin de bir sınırı olmalı. Sonuçta burası GS forumu. Gelip tüm gün Bjk güzellemesi yaparsan bu tepki doğal.

iyi de fb , ts , hatta basaksehir guzellemesi bile yapilamiyor , bjk ile ilgili degil ki

adam negredo hat trick yapar mi diye baslik aciyor , bu bile kilitleniyor

forumlarda her tur dusunce , uclarda da olsa konusulamaz mi , biz boyle biliriz .. hakaret ,kufur filan olmadikca .. yahu en sevmedigimiz antuda takim bildirerek uye olunabiliyor mesela

orayi ovme amacli soylemiyorum ama su forumda hic rakip taraftar bile yok ... illa turkey forum , donanimhaberde mi takilalim cok seslilik olmasini istiyorsak ?

Tartışmayın, devam ederseniz konudan atılacaksınız, lütfen sükunet.

Abi foruma ne zaman girsem Sinan birileriyle kavga ediyor, hayır son yarım senedir böyle geçiyor, transfer nöbeti zamanında da aynıydı. Yeter artık da sıktınız iyice

iyi de fb , ts , hatta basaksehir guzellemesi bile yapilamiyor , bjk ile ilgili degil ki

forumlarda her tur dusunce , uclarda da olsa konusulamaz mi , biz boyle biliriz .. hakaret ,kufur filan olmadikca .. yahu en sevmedigimiz antuda takim bildirerek uye olunabiliyor mesela

orayi ovme amacli soylemiyorum ama su forumda hic rakip taraftar bile yok ... illa turkey forum , donanimhaberde mi takilalim cok seslilik olmasini istiyorsak ?

Niye rakip takım taraftarı olsun ki? Burası adı üstünde Galatasaray forumu.

ya kardeşim manyak mısınız iplemeseniz şu adamı susacak siz her laf attığınızda iyice saçmalıyor bırakın ne yazıyorsa yazsın sanki ciddiye alınacak bir adam da uğraşıp duruyorsunuz sıkıntı sizde vallahi.

Mac konusunda guzelce maci konusacaksaniz sorun yok, yonetici arkadasimin dedigi gibi gereksiz tartismalarda bulunanlar konudan atilacaktir. Saygilar..

bu konuda, degerli ahbabim Emir Sato'nun zamaninda yaziyi uygun goruyorum

1. Metin Oktay sırtına fener forması geçirdi diye, sırtıma fener forması geçirecek diğilim.

2. Burası bir Galatasaray mekanı, Türkiye futbol federasyonu fanları forumu diğil. Foruma giren bir fenerbahçeli var, sen Galatasaraylı insanlara "Galatasaraylı olduğunu sanan" yada, "Galatasaray'a onun kadar saygı duysalar" gibi yakıştırmalar/ithamlar yapıyorsun. Bu olacak iş diğildir.

3. Galatasaray forumunda, sarı lacivert renk görmekten hoşnut diğiliz.

Fenerbahçelilerin, yazılarımızı okumasından hoşnut diğiliz.

ve son olarak; arkadaş çok seviyeli bir insan anlıyorum. Çok da iyi bir insan olabilir. Ama bu forumda, "ben fenerbahçeliyim" diye bas bas bağırmak olmaz.

ozaman, ne olacak yarın bu foruma 200 tane fenerbahçeli üye olduğu zaman ?

300 fenerli üye olursa ne olacak ? FBCimbom'mu olacak ? Bu iş olmaz. Buna bir kısıtlama, moderasyon gerekiyor.

Önder Özen: "Galatasaray'ın kendi içinde sorduğu 2 soru var. 1) Neden derbi kazanamıyorum? 2) Zor deplasmanda neden güçlü bir oyunum yok. Eğer Galatasaray kazanırsa bu sorular ortadan kalkacak ve takım büyük bir ivme yakalayacak."

Önder Özen: "Galatasaray'ın kendi içinde sorduğu 2 soru var. 1) Neden derbi kazanamıyorum? 2) Zor deplasmanda neden güçlü bir oyunum yok. Eğer Galatasaray kazanırsa bu sorular ortadan kalkacak ve takım büyük bir ivme yakalayacak."

Deplasmanda bir sorun yok. Öyle olsa Osmanlı, Konya, Bursa maçlarını kazanamazdın ki son 2’si ligin en zor deplasmanları Anadolu tarafında. Ki biz City veya Barca değiliz ki deplasmanda da rakipleri dağıtalım. Fb maçının içeride olduğunu düşünürsek sorun büyük maçlar.

Önder reyizzzz yarın gel başla. Bjk'nin bugününün temellerini atan adam, fb'nin en başarılı dönemi yine ekipte artık sıra bizde.

feghouli yada rodrigues hamle oyuncusu olarak kenarda olmalı, yasin iyi oynamasa da çok mücadele etti son maçta, skorada 2 katkı yaptı bu yüzden maça ilk 11 başlamalı.

feghouli yada rodrigues hamle oyuncusu olarak kenarda olmalı, yasin iyi oynamasa da çok mücadele etti son maçta, skorada 2 katkı yaptı bu yüzden maça ilk 11 başlamalı.

Feghouli olmalı dediğin, Rodrigues bu takımın en önemli temel taşlarından biri. Oynamaması takımı nasıl etkiliyor gördük

Feghouli kupa maçında süre bulup bu maça 11'de başlamalı Brahiminin yaptıklarını yapıp yorar Beşiktaşı

.........................GOMİS....................

Gary Rod...............................Fegouli

...............Belhanda.......Ndiaye...........
........................Fernando...................

Şu kadroyla çıkalım da artık ne olursa

Geri
Üst Alt