Yasin oynarsa net kazanamayiz, o derece. Ancak baska oyuncular olaganüstü isler yaparsa kazaniriz. Dedigim gibi, az adamla rakip savunmayi yakalayinca Yasin takim arkadasina pas vermiyor, sadece topa bakip adamin icinden gecmeye calisiyor. Derbide o pozisyonlardan yararlanamayan kaybeder.

Feghouli hazır değil henüz, çok net gördük bunu kupa maçında. Elde başka seçenek yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor günlerdir Florya'dan çıkmadı ve Beşiktaş'ı çözdü. Tudor'un galibiyet için planı; Mariano, Rodrigues, Linnes ve Yasin ile, Babel ve Quaresma'yı etkisiz hale getirmek. (BIP Spor)

Feghouli 11 oynayacak kupada çıkartılmasında bunu çıkartmak oldukça mümkün

Tudor günlerdir Florya'dan çıkmadı ve Beşiktaş'ı çözdü. Tudor'un galibiyet için planı; Mariano, Rodrigues, Linnes ve Yasin ile, Babel ve Quaresma'yı etkisiz hale getirmek. (BIP Spor)

Bu tespiti yapmak için çok uğraşmış olmalı

Yeni Malatya maçını izleyen herkesin yapa bileceği bir analiz. Sallama haber orası ayrı.

Ya su herkesin yapabilecegi bir analiz lafina da bayiliyorum. Herkes yapabilirse yapsin arkadas siz teknik adami zaten uzayli sandiginiz icin acimasiz yerden yere vuruyorsunuz.

Ne tespiti yapacakti peki? Atommu parcalayacakti, farkli teoriler üretip evreni mi cözecekti? Besiktasin eksik yönü bu ve teknik adamda görüyor bunu. Teknik adam görüyor diye taraftar görmeyecek diyen mi var?

Sacma sapan yorumlar.

Bip spor ne ya leş bir kaynak,Nevzgavat dışında sağlam duyumcu yok

Yasin oynarsa net kazanamayiz, o derece. Ancak baska oyuncular olaganüstü isler yaparsa kazaniriz. Dedigim gibi, az adamla rakip savunmayi yakalayinca Yasin takim arkadasina pas vermiyor, sadece topa bakip adamin icinden gecmeye calisiyor. Derbide o pozisyonlardan yararlanamayan kaybeder.

Yasin'i oynatmak her anlamda yazı tura atmak gibi zaten. Son iki maçta attığı gollerle bir anda müthiş bir oyuncu olmadı. Alanya maçında örneğin ısrarla Lato - Yasin kanadından oynanırken söyleniyordum çıktı dönen toptan gol attı. İkinci yarı bomboş pozisyonda Belhanda'ya atmayıp 3 kişi arasındaki Gomis'e pas vermeyi denedi vs. Yasin hep böyleydi, iyi kullanılırsa çok iyi bir yedek olabilir. Daha fazlası değil bence.

Feghouli fizik ve kafa olarak iyi durumdaysa 11 başlamalı tabi. Dün belki de rakipten dolayı isteksiz ve savruktu bilemiyorum ama ben durumunu çok iyi görmedim. Onun için Yasin'e daha yakınım şu ana kadar, her şeye rağmen. Hem son iki maçta formayı kaptığı için moralli hem gole yakın bir oyuncu. Özellikle Gomis'e sıkı markaj geleceğinden sürpriz golcü olarak öne çıkabilir. Ama dediğin gibi deplasmandaki bir derbide bulduğun belki de tek pozisyonu değerlendiremeyip saç baş da yoldurabilir. Benfica maçında kaçırdığı pozisyon mesela hala aklımdadır.

Ya su herkesin yapabilecegi bir analiz lafina da bayiliyorum. Herkes yapabilirse yapsin arkadas siz teknik adami zaten uzayli sandiginiz icin acimasiz yerden yere vuruyorsunuz.

Ne tespiti yapacakti peki? Atommu parcalayacakti, farkli teoriler üretip evreni mi cözecekti? Besiktasin eksik yönü bu ve teknik adamda görüyor bunu. Teknik adam görüyor diye taraftar görmeyecek diyen mi var?

Sacma sapan yorumlar.

Ben haberin yapılış şekliyle dalga geçtim, siz de hocaya sallasalar da savunup hakaret etsek diye pusuda bekliyorsunuz maşallah

Dandik bir kupa maçında bir futbolcunun hazır olup olmadığını anlayanlar şaşırtmıyor yine,Adam belki Tudordan telkin aldı bu maçta fazla zorlama 45 dakika oynatacağız Beşiktaş maçına sakla kendini dedi bu maç alıştırma olsun dedi belki,Adam sakat makat değildi antrenmanlarada katıldı niye hazır olmasın fizik olarak kötü falanda değildi cezalı olmadan önce

Dandik bir kupa maçında bir futbolcunun hazır olup olmadığını anlayanlar şaşırtmıyor yine,Adam belki Tudordan telkin aldı bu maçta fazla zorlama 45 dakika oynatacağız Beşiktaş maçına sakla kendini dedi bu maç alıştırma olsun dedi belki,Adam sakat makat değildi antrenmanlarada katıldı niye hazır olmasın fizik olarak kötü falanda değildi cezalı olmadan önce

Maç kondisyonuyla alakalı durum zaten. Kırmızı kart gördüğü dönemde hah artık bundan sonra alır yürür diyorken Olcay - Halis - TFF üçlüsünün organizasyonuyla tekrar başa döndü. Yazın yaşadığı sakatlık sebebiyle takımdan gerideydi fizik olarak. Tudor da birkaç kilo daha vermeli demişti zaten. Cezalı olduğu süreçte bu açığı kapattıysa ne ala. Maç kondisyonu yine de problem olabilir. Psikolojik durumunu bilemem. Gerçi ikisini de Tudor'dan iyi kimse bilemez şu anda. Onun için derbide 11'de Yasin'i görürsem hocaya sallamam.

Hazır olmayan fegi oynatmak asıl büyük aptallık
Adam çok ağırlaşmış 5 6 maça ihtiyacı var net
Ceza yemese muhtemelen şuan en iyi noktaya gelirdi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanatları bozmamak lazım. Linnes-Yasin, Mariano-Garry hem defansif hem ofansif iyi işler yaparlar. Hamle oyuncusu olarak Feghouli ve Sinan gibi oyuncularımız var. Ortasahayı vermezsek bu maçtan en kötü beraberlik çıkarırız.

Geri
Üst Alt