Demiyorum ama sampiyonluga dair umudum artar cünkü zorluk derecese yüksek bir maci kazanmis oluruz nihayet.
Iyi futbol ile eninde sonunda karşılığını alırsın
Bu yıl bir derbi bir şampiyonluk gibi
Mesela güneş gelmeden önce içerde dışarda 6 yapıyorduk puan olarak keza fenerde en az 4
Doğru futbol geldi bjk kazanmaya başladı güneşle
Bu yıl kadro yapısı yüzünden leş oynuyorlar ligte kazanamıyorlar
Kadro yapısı derken kötü kadro değil doğru kurgu olmadığı için
Cenk kanatlarda babel Q7 10 numarada talisca dizilişi olduğu hicbir maçı rahat alamaz bjk
Sadece orta açarak maç kazanılmaz
Ki oğuzhan 10 a talisca yı yedeğe çekileceği konuşuluyor

Konuya dönersek bu yıl ağırlık olarak ıyi oynuyoruz ve beğeniyorum takımı umutsuz değilim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Irkçı bir mesaj gibi algıladım yanılmış olmayı diliyorum. Beni derinden yaraladınız Uğur bey..
Yok yahu işim olmaz da siyahi futbolcuların oyun zekası daha az olduğu bilinen bir gerçek onu belirtmek istedim, ne bileyim onlar da hızlı illa ki farklılıklar gösteriyor işte.

Galip gelirsek şampiyon oluruz.Mağluğ olursak Terim gelir ve yine şampiyon oluruz :) Beraberlik sakat :asd22:

Dedigim gibi oynayalim 3-1 kazaniriz
Muslera-Mariano-Maicon-Serdar-Linnes-Fernando-Ndiaye-Belhanda-Garry-Yasin-Gomis
Kanatlara hizli adam, rakibin beklerinin rahat cikmasini engelle, rakibin kanatlarini kapat ortaya yonlendir, ortada bas, kap, hizli cik, kaptirinca sok pres, hizli don, bitti gitti iste

bjk dograniyor diye tt yapmislar bizim de hemen organize olup bjk yine agliyor tt’si yapmamiz lazim

Serdar,linnes,yasin,garry geçen sezondan kalan ilk 11 için yetersiz oyuncular..Büyük bir ihtimalle bu adamlar en önemli maçımızda ilk 11 oynayacak.
Bunlara badu ve belhandanın yetersiz performansları eklenince Transferde doğru işler yapılmadığını görüyoruz.

Bu kadar puanı toplamamızın ve özellikle iç sahadaki galibiyetin başlıca sebepleri yapılan doğru 3,4 transferin etkisidir. Zorluk derecesi yüksek maçlarda doğal olarak sadece bu adamlar yetmiyor.Gerçekten transferde yüzde olarak daha fazla başarı sağlansaydı zorluk derecesi yüksek maçlardada daha az puan kaybı yaşar şampiyonluğun en büyük adayı olurduk.

İşte bu yüzden her transfer sezonunda inanılmaz hatalar yapan başkan ve yöneticilerin yatacak yeri yok. Şu geçtiğimiz transfer sezonu yüzde olarak onda sekiz gibi bir başarı sağlansaydı şu ligde eze eze şampiyon olurduk.

Maça gelirsek badu ve belhandanın iyi performans sergilemesi lazım. Fegin oynaması lazım.Yasin , garry kanatları Galatasarayda sadece alternatif olabilirler.. Fakat bu adamlarında günlük performansına hiç belli olmuyor. İnşallah iyi günlerine denk gelir ve kazanırız. Hatta beraberlikde fena olmaz.

Kadromuz çok defolu mu? Yahu Tudorun en çok övülen tarafı Kadroyu temizleyip iyi bir Kadro kurmuş olması değil mi? Hadi Kadro derinliği konusunda katılıyorum ama zorluk derecesi yüksek maçlarda sorun bu değildi ki.

Daha iyi bir kadro kurulabilirdi. Zorluk derecesi yüksek maçlardaki sorun tamamen tudor ve kadroyla alakalı.Malesef Transferleri ve kadroyu çok abarttık. Bu durum her geçen gün daha bariz ortaya çıkıyor.

Maç izlememe totemi mi Başaksehir bozdu ama bu maçi izleyecek yürekte yok bende ne yapacağim bilmiyorum

Eger konusuldugu gibi talisca yerine oguzhan oynarsa bizim icin muazzam olur.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

...
58fcaf0c970f992534032367540f45a8.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt