Abi bide ihtimaliMİZ diyor tam komedi.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunun normal bir maçta yazdığını görmedim zaten
Ostersund maçında Galatasaray a çakacaklar dediğinde admin arkadaş burası forum herkes görüşünü mantık çevresinde söyleyebilir diyordu
Keza Başakşehir maçında bundan sonra Galatasaray maçını tudor ve belhandanin masturbasyonculari izler diyen kişiyide mantık çevresinde cevap verebilir diyordu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üçlü savunma oynamak için öncelikle elinde 3 tane stoper olması lazım bizde toplasan 1,5 stoper çıkmıyor.

Serdar---beceriksiz , pozisyon bilgisi sıfır ve sakar
Maicon---üçlü için çok çok ağır
Denayer---stoper bile sayılmaz her seferinde bir şekilde saçmalıyor.

Gerçek Kaptan NANDO!
psikolojik vakasın sisjshsh

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunun normal bir maçta yazdığını görmedim zaten
Ostersund maçında Galatasaray a çakacaklar dediğinde admin arkadaş burası forum herkes görüşünü mantık çevresinde söyleyebilir diyordu
Keza Başakşehir maçında bundan sonra Galatasaray maçını tudor ve belhandanin masturbasyonculari izler diyen kişiyide mantık çevresinde cevap verebilir diyordu

Ya abi görüş bildirsinde çakacak nedir

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

33 maçtır iç sahada yenilmiyorlarmis
Güzel

Akli basinda bir Galatasaraylinin tek gundem maddesi tudor ve dursun belalarindan nasil kurtulacagimiz olmalidir.
Koskoca Galatasaray'i 15 mactir derbi kazanamayan, belediye takimindan her sene 4-5 yer hale getirmis adamlarin hala sirita sirita, hic bir tepki almadan ahkam kesebilmesi yuz kizartici bir durumdur.

Fena bir maç olacak. Keyifli olur ve kazanırız. 1-2 diyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sırf ben demiştim demek için maçı kaybetmemizi isteyenler var..

Akli basinda bir Galatasaraylinin tek gundem maddesi tudor ve dursun belalarindan nasil kurtulacagimiz olmalidir.
Koskoca Galatasaray'i 15 mactir derbi kazanamayan, belediye takimindan her sene 4-5 yer hale getirmis adamlarin hala sirita sirita, hic bir tepki almadan ahkam kesebilmesi yuz kizartici bir durumdur.
Belediye takımını yenen yok 2 yıldır 3 büyüklerden
Bi fener yendi geçen sezon oda 1 0
Ee o zaman bunlar da düşünmeli bunu

24232475_1709548525770502_3793191901354329462_n.jpg

11 olmasın
Allah korusun, Tudor dan denayer sol bek hamlesi bekliyorum ama umarım olmaz. Olursa vay halimize. Quaresma penaltı bile yaptırır o dangalağa

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ölümüne kapanıp kontra atak ile bir tane itelemeye bakalım. Açık oynarsak eğer Quaresma ve Babele boşluk bırakırız sonra orta kafa gol...

Şampiyonluk yarışında Beşiktaş devre dışı kalır bu maçı kazanırsa kazanirsak, ona göre sahaya çıkmaları lazım futbolcuların

teknik/taktik yorum yapmak gerekirse;
Bizim icin en buyuk tehlike her macta oldugu gibi kanatlar. Kanatlari iyi kullanan her takim bize ciddi tehlikeler yaratti. En aci ornegini de iyi bir hocasi olan belediye macinda yasadik, her ciddi ataklari gol oldu neredeyse. Yarin oynayacagimiz rakip ise belki de Avrupa'da bu sene kanatlari en iyi kullanan takimlardan biri, cok iyi ortacilari ve kanat ortalarina cok iyi tepki veren 2 forvet oyunculari var. Tudor'un onlem alacak kapasitesi olmadigi icin kanatlar cok can sikacaktir.
Orta sahada 2 takimin birbirine net ustunlugu olmadigini dusunuyorum, Badou ve Belhanda'nin sakin kalabilmesi, erken kart gormemesi cok onemli. Belhanda atiba'nin kucaginda kalmamali, orta 3 lu birlikte hareket etmeli ve ucgenler kurarak takimi hucuma kaldirmali. Rakibin en onemli ozelliklerinden biri olan sok baskiyi bu sekilde kirip ataga kalkabilirsek ciddi tehlikeler bulabiliriz.
Mac basinda hem rakibin hem taraftarin temposunu dusurmek icin herseyi yapmaliyiz, ciddi maz kazanamama psikolojisi uzerimize cokmusken erken gol sonumuz olur, bunun farkinda olmaliyiz.
Biraz daha yazacaktim ama basimizda 5-1'lik macta bile ilk degisikligini 70'de yapan bir hain oldugunu hatirladim, muhtemelen aklimiza bile gelmeyen bir sekilde sacmalayip soylediklerimi gecersiz kilacagi gercegi aklima geldi, durdum.

2011'de başımızda haginin olduğu Kadıköy derbisi geliyor aklıma, onda da hepimiz umutsuzduk ama 0-0 bitmişti yanlış hatırlamıyorsam net pozisyonlarimiz çizgiden çıkmıştı. Belki böyle bir maç olur gene derbiler çok değişken.

Belediye takımını yenen yok 2 yıldır 3 büyüklerden
Bi fener yendi geçen sezon oda 1 0
Ee o zaman bunlar da düşünmeli bunu

yenememek ile madara olmak ayni sey degil.
deontay wilder'in son macini izlemissindir, o mactaki Stivern'in durumuna benzetiyor adamlar surekli bizi.

Geri
Üst Alt