46c0ab1248d21f27501a37430a3c0f65.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Galatasaraya küs olduğum için bu hafta mastürbasyonculara eşlik edemeyeceğim. 2 - 0 yeneriz bence.

Son düzenleme:
Tudor gidecek diye Galatasarayimizin kaybetmesine nasil tahamul edeceksiniz?

Benim icin oyuncu, hoca, baskan degil onemli olan Galatasaray.

Kazanalim, sonra Tudor zirvede biraksin gitsin hirvatistan'da bir koy takimi calistirsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kazanalim, sonra Tudor zirvede biraksin gitsin hirvatistan'da bir koy takimi calistirsin.
Aynen oyle.sonra hafta zehir oluyor hadi.spor programi seyretmiyorum haber okumuyorum ama kendini real zanneden.tinerci taraftar ve aykutla herseyin duzeldigini zanneden oynadiklari oyunun bor oka benzemedigini goremeyen kibirbahcelilerden kacmak mumkun olmuyor zaten Tudor'a izginligimin.ana sebebi de bu

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
lige kim havlu atmış arkadaşlar?mahir denizin bjkası mı

Aynen oyle.sonra hafta zehir oluyor hadi.spor programi seyretmiyorum haber okumuyorum ama kendini real zanneden.tinerci taraftar ve aykutla herseyin duzeldigini zanneden oynadiklari oyunun bor oka benzemedigini goremeyen kibirbahcelilerden kacmak mumkun olmuyor zaten Tudor'a izginligimin.ana sebebi de bu

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yenince barcelona olan 1 tane mac kaybedince biz serefli 2ciyiz diyen besiktaslilari ciddiye almaya degmez.

Adamlar kimsenin takmadigi bir grupte lider olduklari icin utanmasalar CL kupasini istiyecekler.

Ben tam tersini düşünüyorum.34 maçlık maratonda eğer Galatasaray'ın hayrına olacaksa 1-2 maç kaybetmesinde sıkıntı görmüyorum.

Telekom'da 350. gole 6 gol kaldi.Bugun bile atabiliriz bence

Geri
Üst Alt