Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tek geçimlik alacaksan işin zor harbiStatta olacagim tehlikenin farkinda misiniz?
Uygulama yetmiyor mu?tek geçimlik alacaksan işin zor harbi
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
heee dimi o varUygulama yetmiyor mu?
Bu yeni taraftar profili çok rezalet.lige havlu attık malum durumlar yüzünden ama bizim taraftarda ki polyannacılık kimsede yok belki tinercilerde var
havlu attık deyip sampiyonda olunur ama o dönem kimler sampiyon yapmıs ona bakmak lazım.
Aynen oyle.sonra hafta zehir oluyor hadi.spor programi seyretmiyorum haber okumuyorum ama kendini real zanneden.tinerci taraftar ve aykutla herseyin duzeldigini zanneden oynadiklari oyunun bor oka benzemedigini goremeyen kibirbahcelilerden kacmak mumkun olmuyor zaten Tudor'a izginligimin.ana sebebi de buTudor gidecek diye Galatasarayimizin kaybetmesine nasil tahamul edeceksiniz?
Benim icin oyuncu, hoca, baskan degil onemli olan Galatasaray.
Kazanalim, sonra Tudor zirvede biraksin gitsin hirvatistan'da bir koy takimi calistirsin.
Yenince barcelona olan 1 tane mac kaybedince biz serefli 2ciyiz diyen besiktaslilari ciddiye almaya degmez.Aynen oyle.sonra hafta zehir oluyor hadi.spor programi seyretmiyorum haber okumuyorum ama kendini real zanneden.tinerci taraftar ve aykutla herseyin duzeldigini zanneden oynadiklari oyunun bor oka benzemedigini goremeyen kibirbahcelilerden kacmak mumkun olmuyor zaten Tudor'a izginligimin.ana sebebi de bu
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tudor gidecek diye Galatasarayimizin kaybetmesine nasil tahamul edeceksiniz?
Benim icin oyuncu, hoca, baskan degil onemli olan Galatasaray.
Kazanalim, sonra Tudor zirvede biraksin gitsin hirvatistan'da bir koy takimi calistirsin.
@Berat YemisTaraftar durumu nedir arkadsslar kac bin olur?