Fb maçına kadar iki maçta berabere kalma lüksümüz var diye düşünüyorum 9 maçta minimum 29 puan yapmamız lazım

bu seneki lig yine geriden gelmenin önemini anlattı. Normalde son derece ezici futbolla 29 puan yapmış,4 tane zor deplasmanı atlatmış takım taraftarı ligin en keyifli,mutlu taraftarı olması gerekirdi. Ancak lig 8 haftada o kadar ezici futbol ve puan farkı oldu ki, insanlar puan farkı açılarak gidecek zannetti.

Bu olmayınca doğal olarak homurdanmalar oluyor. Bu maç o açıdan kritik olacak. Artık havaya girmek gerekiyor. Son 20 maça girildi. Galatasaray başında kim olursa olsun son haftalarda kenetlenerek en olmadık senelerde bile şampiyon oldu. Özellikle 2006-2008-2015 en büyük örnekler.

Umarım bu maç bu kenetlenmenin başlangıcı olur.

Hepsinde ya güçlü bir yönetim ya da takıma aidiyeti yüksek emektar futbolcular vardı.Şimdi ikisi de yok ama.Bizim Galatasaray winnerlığı dediğimiz olay da aslında bundan başka bir şey değilmiş ben de bunun farkına yeni varıyorum.

Hepsinde ya güçlü bir yönetim ya da takıma aidiyeti yüksek emektar futbolcular vardı.Şimdi ikisi de yok ama.Bizim Galatasaray winnerlığı dediğimiz olay da aslında bundan başka bir şey değilmiş ben de bunun farkına yeni varıyorum.

Özhan Canaydın yönetimi de rezildi ama dediğin gibi Hakan,Hasan gibi tecrübeler vardı. 2006'da Trömso faciası sonrası kimse şampiyonluk falan beklemiyordu takımdan. Fener zaten kadro olarak tüm takımlarla arayı açmıştı. Stad farkı da vardı. Ona rağmen 83 puan alıp şampiyon olduk. Bu sene de Östersunds faciası yaşandı. Yeniden neden olmayalım ki? Selçuk pısırığı yerine daha hırslı biri olmalıydı. Arda'yı hiç sevmem,takıma da istemem ama en azından takımı ayağa kaldırabilecek hırsta.

Bana göre sezonun en önemli maçı. Kırılma maçlarından biri olabilir. Kaybeder veya berabere kalırsak geçen iki sezonun bir benzerini yaşayabiliriz. Tudor gider falan diye de umutlanmaya gerek yok çünkü bu yönetim belli ki Terim'i falan getirmeyecek. En fazla Tudor çapında birini getirirler o da en fazla Tudor kadar olur.

Kazanırsak çok şey kazanırız. Özgüven yükselir, uzun bir periyod büyük maç olmadığı için bir seri imkanı doğar. Ayrca bence şampiyonluk büyük maçlardan değil Anadolu takınlarından ve kendi sahanda oynadığın maçlardan geçer. Eğer geçen sene kendi sahamızda maç kaybetmeseydik büyük ihtimal şampiyon olurduk. Bu bakımdan bu maç çok çok önem arzediyor...

Iyiki 96-2000 senelerinde sanal alem yoktu
eger olsaydi hayatda o kupa gelmezdi coktan Terim gönderilmisti

Yaptığım şey değil ama ben de bugün ben de "bana göre" ideal kadroyu yazayım.

.............................Muslera

Mariano........Maicon........Serdar Aziz....Linnes

........... .....Fernando......Selçuk

.........Feghouli.......Ndiaye.........Yasin

......................... Gomis

Fener macina kadar zor diyebilecegimiz 4 macimiz var. Bursa, Antalya, Göztepe ve Kayseri. Sadece 1'i deplasmanda.

Artik yeniden toparlanip seri yapma vakti geldi. Tolga, Latovlevici, Denayer, Eren gibi adamlarin oynamamasiyla birlikte artik kadro düzeni bozulmaz.

Geri
Üst Alt