Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.778
- 11.875
- 1.163
Fb maçına kadar iki maçta berabere kalma lüksümüz var diye düşünüyorum 9 maçta minimum 29 puan yapmamız lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb maçına kadar iki maçta berabere kalma lüksümüz var diye düşünüyorum 9 maçta minimum 29 puan yapmamız lazım
olsun heis bjkye yenildik diye buna da yenilecek halimiz yok
gerci belli olmaz basimizdaki pehlivanin napicagi
bu seneki lig yine geriden gelmenin önemini anlattı. Normalde son derece ezici futbolla 29 puan yapmış,4 tane zor deplasmanı atlatmış takım taraftarı ligin en keyifli,mutlu taraftarı olması gerekirdi. Ancak lig 8 haftada o kadar ezici futbol ve puan farkı oldu ki, insanlar puan farkı açılarak gidecek zannetti.
Bu olmayınca doğal olarak homurdanmalar oluyor. Bu maç o açıdan kritik olacak. Artık havaya girmek gerekiyor. Son 20 maça girildi. Galatasaray başında kim olursa olsun son haftalarda kenetlenerek en olmadık senelerde bile şampiyon oldu. Özellikle 2006-2008-2015 en büyük örnekler.
Umarım bu maç bu kenetlenmenin başlangıcı olur.
Yapma bunu işte yapmaaaaCumartesi
Hepsinde ya güçlü bir yönetim ya da takıma aidiyeti yüksek emektar futbolcular vardı.Şimdi ikisi de yok ama.Bizim Galatasaray winnerlığı dediğimiz olay da aslında bundan başka bir şey değilmiş ben de bunun farkına yeni varıyorum.
Devir islemi gerceklesti.Değerli Renktaşlar,
Acil bir seyahatim sebebi ile maça gidemeyeceğim.
Batı VIP’den 2 kombinemi devretmeliyim.
Müsait olup gitmek isteyen var mı?
Bence de ama 2 maç berabere kalırsak Fb maçından sonraki Anadolu maçlarında puan kaybı lüksümüz yok.