Tudoru daha düne kadar savunuyordum olur diyordum basak sadece 5 lkere geldi 5 ı gol oldu sansizlik diyordum ama yeter gs ne zamandır bu kadar slik bir oyun oynadığını gördünüz real den 6 yedik yine dunki gibi değildik böyle bir takimi olur kadro iyi ama o kadroya güven veremiyor tudor sacmalasin bir önce terim olmuyorsa bile tecrubeli birini tutup getirsinler..

93c5c157ae82619b3ca11075a6e60e1a.jpg

Dün maç başında "lütfen 3 golden fazla yemeyelim" dedim diye maç başlığından uzaklaştırılmışım. Yaptığım tek şey maç sonunda herkesin söyleyeceği şeyleri futbol bilen biri olarak maç başında söylemiş olmamdı her zamanki gibi. Konya maçından beri bugüne kadar ki senaryoyu sürekli dile getirip sürekli saldırıya uğradım ama doğru söyleyen 9 köyden kovulur hesabı ceza alan ben oldum.
Uzun bir süreliğine herhangi bir paylaşımda bulunmama kararı aldım. Maksimum tudor kadar zeka sahibi, herkesi yeneriz deyip, gerçekleri söyleyenlere saldıran ergenler belli ki bu forumun sahipleri olmuş, eskiden böyle değildi. Umuyorum ki az da olsa var olan aklı başında taraftarlar tarihin bu en karanlık günlerinden çıkmamızda yeterli olacaktır.
Maç öncesi polyannacılık oynayanları görünce gerçekleri fazla söylemek istemedim. Bir hafta önce söylemiştim, bjk maçında 3-0 dan aşağı olmaz, tudor 3-0 a razıdr diye beklediğim gibi oldu. Şimdiden gerçeklrşeceğini tahmin ettiğim şeyleri söyleyim. Eğer olurda tudor kalırsa ts, başakşehir ve bjk ye telekomdada yeniliriz belki bir ts beraberliği olur o kadar. kadıköyde ise 4-0 iyi bir skordur, daha fazlasını brkliyorum. Bu skorlar şsmpiyonluğa yeter diyenler varsa bişey demiyorum kendi düşünceleridir. Ama ts, bjk yada başakşehirden 4-6 puan alırız, fbden 3 ten az yeriz diyen polyannacılar bence yine kendilerini kandırıyorlar. Bu dediklerim sadece tudor kslırsa geçerlidir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu an lider olan takım biziz ancak tüm spor programlarında bjk, başakşehir, fb çekişir diyorlar. Gsaray şsmpiyon olur diyen bir kişi yok. Çoğunluk bizi dördüncülükte görüyor. Bir yerde bi yanlışlık var ama ne...

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Carrasso
Mariano - Maicon - Serdar - Linnes
Fernando - Selcuk
Feghouli - Ndiaye - Garry
Gomis​

Dün maç başında "lütfen 3 golden fazla yemeyelim" dedim diye maç başlığından uzaklaştırılmışım. Yaptığım tek şey maç sonunda herkesin söyleyeceği şeyleri futbol bilen biri olarak maç başında söylemiş olmamdı her zamanki gibi. Konya maçından beri bugüne kadar ki senaryoyu sürekli dile getirip sürekli saldırıya uğradım ama doğru söyleyen 9 köyden kovulur hesabı ceza alan ben oldum.
Uzun bir süreliğine herhangi bir paylaşımda bulunmama kararı aldım. Maksimum tudor kadar zeka sahibi, herkesi yeneriz deyip, gerçekleri söyleyenlere saldıran ergenler belli ki bu forumun sahipleri olmuş, eskiden böyle değildi. Umuyorum ki az da olsa var olan aklı başında taraftarlar tarihin bu en karanlık günlerinden çıkmamızda yeterli olacaktır.

Bu forumda ben bunu 2-3 senedir yasiyorum , ugur bir hata yapmis ama iyi adamdir

esas her bu tip realist konusandan alinti yapip damgalamaya calisan laf yetistiren yetmeyip hakaret eden 5-6 kisi var , ilk kez su an hepsi cezali ve huzurla yorum yapabiliyor herkes , mod ve adminlerin bile huzuru yerine gelmis gorunuyor

Bu forumda ben bunu 2-3 senedir yasiyorum , ugur bir hata yapmis ama iyi adamdir

esas her bu tip realist konusandan alinti yapip damgalamaya calisan laf yetistiren yetmeyip hakaret eden 5-6 kisi var , ilk kez su an hepsi cezali ve huzurla yorum yapabiliyor herkes , mod ve adminlerin bile huzuru yerine gelmis gorunuyor
Bilmediğim'den soruyorum harbi kim o kişiler??

TapaTalK

İzlediğim en saçma futbol sezonlarından biri. Başakşehir kalan 45 dakikada ligin zayıf ekiplerinden Osmanlı'yı yenemezse. Hala lider olucaz. Fakat önemli maçlarda PTT takımı gibi oynadığımız da yadsınamaz. Sezon başı, 15. Hafta başlangıcında lider olucaksınız. İlk yarının son 3 maçı da Anadolu takımlarıyla olucak, Beşiktaş'a 3 feneri 6-3 arası. Başakşehir inde 1 puan önünde olucaksın deseler. Kabul ederdik herhalde. Ama şuan hiçbirimiz kabul edecek durumda değiliz, çok ilginç çok. Hayırlısı olsun artık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben kendi adıma söyleyeyim. Dediğin birçok şeye katılıyorum maç önlerinde, fakat üslubun biraz rahatsız edici. Birde herkes gergin ken böyle şeyler yazınca uzaklaştırma gereği duymuşlardır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ortada ciddi bir sorun var. Ben anadolu maci derbi mac falan anlamam. Hadi simdi buyuk mac kazanmaya ihtiyacin yok cunku rakiplerin anadolu takimlarina takiliyorlar. Ya Besiktas bu saatten sonra lige full konsantre olur butun anadolu takimlarini tokatlarsa ne olacak? Yada biz anadolu deplasmanlarinda puan birakmaya baslayinca ne olacak. Inanilmaz psikolojik baski olustu takimda. Tudor en dogru kadroyu da cikarsa takim 1-0 yenik basliyor maca. Kan degisikligi lazim.

Ligin en ters takımıyla şu form durumundayken oynamak şu moralle oynamak büyük talihsizlik..

Muhtemelen yeniliriz en iyi beraberlik maçtan sonra da yüksek ihtimal tudor gider imparator dururken saçma sapan birini alır gelirler

Bu maçtan sonra Sivasa gidecek takim ve hemen ardindan eksi derecede Malatya deplasmani bizi bekliyor...

Tudor'un sonu Malatya maçi olur...Göztepe maçina Ayhan çikabilir...

İlk yarıda kalan 3 maçımız 9 puan yapılabilecek düzeyde en azından 38 yapıp kapatmamız lazım.2.yarı transferler gelir ve tudor giderse fikstür avantajımızla şampiyonluk şansımız yüksek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tudor efendinin yıldızları büyük maçlarda korkuyormuş etkileniyormuş al sana kendi seviyenizde maç gomis atar golleri bizde sahte sevinç çığlıkları ile ergenler gibi senolsen bariiii sen olsav bariiiiiyyyaaa diye haykırırız !! hey gidi kükreyen aslanım hey ne hale getirdiler seni 3 yıldır :(

Geri
Üst Alt