Üzüldük ettik en sert tepkiyide macda göstermeliyiz tamam ama sampiyonlugu unutmamak lazim
bu maci aldimi fark yine acilabilir...
biri oyunculari mental olarak ayaga kaldirmali ama bu kesinikle Tudor olmamali

Bu tip maclar rakip kaleye basketbol potasi asacagimiz maclardir

3 handikap diyelim

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Ndiaye Fernando
Feghouli Belhanda Garry
Gomis

Bu kadro oynar minimum 2 farklı kazanırız toparlayacağız başka yolu yok.

İlk yarıyı 38 puanla geçersek ikinci yarıdaki fikstürlede en az bu puanı alırız diyorum,bu 3 maç çok kıymetli hataya yer yok

selçuk fernando
ndiaye

bu şekilde de yapabilir.
belhanda yedek bırakabilir.
zaten ha var ha yok birşey fark etmiyor.

selçuk fernando
ndiaye

bu şekilde de yapabilir.
belhanda yedek bırakabilir.
zaten ha var ha yok birşey fark etmiyor.

zaten burda basbas bagriyoruz, kes su belhandayi takim hep eksik oynuyor, fernando selcuk önlerine ndiyaye oynarsa daha verimli olur kanatlardada yasin feg garry sonradan girebilir, bu saatden sonra biraz türk oyunculara hakan balta misal onuda monte etmeliyiz, RUH lazim sampiyon olmak istiyorsak!

Son düzenleme:
Kapanan takımlara karşı zorlanacağımızı düşünmüyorum. rahat bir galibiyet olur.devre arasına kadar 9 puan alırsak önümüz biraz açılır.kalan 3 büyük maç (bjk,ibb,ts) evimizde olacak.her maça en kötü 1 puan yazıyorum.şampiyonluk şifresi bu büyük maçlarda yenilme yeter.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Selçuk
Feghouli Ndiaye Garry
Gomis

Takvim gazetesine göre Belhanda ve Denayeri kesecekmiş ve son 3 maçı bu takımla geçecekmiş.

Maçı izlemeyecekleri dışarı alalım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes izler tabii ama ruhsuz ve bitkin bir halde. Bu maç bu sezon ilk kez 30 bin altına oynama ihtimalimiz var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Açıkçası bir Carrasco sürprizi gelirse şaşırmayın bekliyorum böyle bir şey Tudor'dan :D

önümüzdeki 3 maci alirsak lider bitiririz devre arasinda 2-3 takviyeyle toparlariz insallah

Hayır feghouli yi ısrarla ya forvet arkası yada sol kanatta oynatıyor, ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

3-0 yeneriz tekrar yükselişe geçeriz Kayseri maçından çekiniyorum o maçı atlatırsak galibiyet serisi yaparız.

Geri
Üst Alt