Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
bidaha böyle cömez hoca getirmesinler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu.nasil Galatasaray lisiniz.ilk golde de Yasine faul yapılmadı mi ne kadar delikanlisiniz.bravo en.erkek sizsiniz.dunde zaten fenerin.penaltisi.cok.penaltiydi ya gecin bunlari dusmanlik gozunuzu burumus
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sol kanata ronaldo gelecekse belhanda gönderilip iyi bir 10 numara alıncaksa tudor kalabilir ! yoksa bu kadroyu terimden başkası toplayamazyenilsekte tudor gitmez beyler bosuna hayal kurmayın derim
Bunu diyecegim aklima gelmezdi ama dünya üzerinde bu kadar sabirsiz ve mal camia yoktur. Kendi taraftari resmen takimin üstüne cöktü, oyuncular adim atmaya korkuyor resmen.
Yaziklar olsun böyle taraftara
Bayern taraftari da az degil ha. Ancelotti'nin takiminin ustune resmen çöktüler, mal Bayern yonetimi gidip Heynckes'i getirdi huzur evinden. Simdi durumlari ortada...Bunu diyecegim aklima gelmezdi ama dünya üzerinde bu kadar sabirsiz ve mal camia yoktur. Kendi taraftari resmen takimin üstüne cöktü, oyuncular adim atmaya korkuyor resmen.
Yaziklar olsun böyle taraftara
Tudorun ne sucu var su ana kadar anlamadim?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Olcan sen çok büyük bir ...dünya kadar sana masraf yapıldı bir halt oynamadın göt büyülttün birde utanmadan tazminat şimdi oynayacağın tuttu artistlik yapıyorsun
Yahu.nasil Galatasaray lisiniz.ilk golde de Yasine faul yapılmadı mi ne kadar delikanlisiniz.bravo en.erkek sizsiniz.dunde zaten fenerin.penaltisi.cok.penaltiydi ya gecin bunlari dusmanlik gozunuzu burumus
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alakası bile yok, aleni sahtekarlık valla ben mutlu oldum kendi takımım olmasına rağmen, böyle kazanılacaksa maçlar kazanılmasın.beyler kırmızı kart doğru muydu