Yahu.nasil Galatasaray lisiniz.ilk golde de Yasine faul yapılmadı mi ne kadar delikanlisiniz.bravo en.erkek sizsiniz.dunde zaten fenerin.penaltisi.cok.penaltiydi ya gecin bunlari dusmanlik gozunuzu burumus

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu onur salihli denen arkadası ciddiye almayın kendisi fenerli. böyle kötü zamanlarda ortaya cıkar genellikle maç konularında

Tudorda iki gram beyin olsa ikinci yariya belhanda-sinan degisikligiyle baslar ama o 70. dakikada selçuk inanı, 88. dakikada da ereni sokacaktır.

Sag taraflarini iyi kullanmak lazim garry oyuna girmesi lazim.
Adamlar 1 golde pes edecekler zaten

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

0-0 belhanda karşı karşıya bakmadan ortaya bıraktı. 0-1 belhanda Harika ortayı dağlara taşlara vurdu. 0-1 serbest vuruş Belhanda dağlara taşlara adam bildiğin zarar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan Olcan dombilisinin arka taraftaki organini kaldirttik. Herif gerile gerile geziyor. Tudor Allah belani versin. Geriye dusunce bu kadar kontrolsuz ve plansiz sadiran bir takim gormedim. Besiktas maci da aynisi oldu.

Göz göre göre tepsiyle sunuyoruz adamlara maçı harika kapandıkları yok üstelik baya hataya meyilliler ama bunu bile değerlendiremiyolar şu an cinnetlik

Muslera utanmassa orta sahaya kadar gelecek

Oyuncularda ruh kalmamis ozguven gitmis. Bu ne abi.

Bunu diyecegim aklima gelmezdi ama dünya üzerinde bu kadar sabirsiz ve mal camia yoktur. Kendi taraftari resmen takimin üstüne cöktü, oyuncular adim atmaya korkuyor resmen.

Yaziklar olsun böyle taraftara

Adam haklı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya arkadas her sezon medyanin oyunlarina geliniyor. Resmen takimin ve camianin üzerine oynadilar, takim iyice karisti. Bugün gidenler zaten oraya olay cikarmak icin gitmis, macin basindan beri belliydi.

Bravo sizlere.

Dursun istifa diyecekler. Tudor istifa diye bagirmak net hitneliktir. Hoca kotu ama yonetim facia.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelen gecen serefsiz artistlik yapiyor.

O olcanin agzini burnunu kirmayan birdaha GS formasi giymesin.

Okan burakda turkiyenin en buyuk serefsizlerinden bir tanesisidir daha mac baslamadan yattirmaya gelmis takimi, haysiyetsiz besiktasin kopegi 500bin dollar cocugu okan

Bunu diyecegim aklima gelmezdi ama dünya üzerinde bu kadar sabirsiz ve mal camia yoktur. Kendi taraftari resmen takimin üstüne cöktü, oyuncular adim atmaya korkuyor resmen.

Yaziklar olsun böyle taraftara
Bayern taraftari da az degil ha. Ancelotti'nin takiminin ustune resmen çöktüler, mal Bayern yonetimi gidip Heynckes'i getirdi huzur evinden. Simdi durumlari ortada...

Dur yaw bi sn.... :confused:

Tudorun ne sucu var su ana kadar anlamadim?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Ya nasıl Tudor'un ne suçu var? Sahaya Tudor'un çıkardığı 11'i çıkarmaksa marifet ben de çıkarırım, bana versinler milyon euro'ları. Teknik direktörlük sadece sahaya 11 sürmek değildir. Takımın kondisyonu, motivasyonu, isteği, arzusu, teknik ve taktik eğitimi hocadan sorulur. Bu takımda saydıklarımın hiç biri yok ve bunun sorumlusu Tudor

Olcan sen çok büyük bir ...dünya kadar sana masraf yapıldı bir halt oynamadın göt büyülttün birde utanmadan tazminat şimdi oynayacağın tuttu artistlik yapıyorsun

Armut gibi kaleciyi bulmuş ne yapsın atacak tabi golü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu.nasil Galatasaray lisiniz.ilk golde de Yasine faul yapılmadı mi ne kadar delikanlisiniz.bravo en.erkek sizsiniz.dunde zaten fenerin.penaltisi.cok.penaltiydi ya gecin bunlari dusmanlik gozunuzu burumus

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasarayliyiz diye sahtekar olacak degiliz. Yasin orada sahtekarlik yapiyor. Galatasarayin boyle bir sahtekarliga ihtiyaci yok. Biz fenerbahce degiliz

Geri
Üst Alt