Son ses telime kadar bağırıyorum satılmış UA yönetim istifa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetim istifa seslerinin ardından direk ıslıklar yoğunlaşıyor ultraslan iş başında

Maicon out rod in , ama sanki belhanda baya yuhalanacak gibi gorunuyor lato misali

oyle bir koku var , gecen maclarda tutturmustuk bakalim bu kez ne olacak

sıra ultraslana geldi dursun tudor ultrasatılıklar bu büyük taraftar hepinizin ağzınıza edecek az kaldı

Taraftar Kudüs ile uğraşacagina takıma baksın biraz.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Taraftar yonetimi istifaya çağırdığına göre tudor maç sonu kovulur.

Stadyumdaki taraftarın da buradakilerden farkı yok sanki maç bitmiş gibi hareket ediliyor maçı çeviririz rahat olun

muslera aslanim benim döve döve yollatiyor capsiz yönetimin yapamadigini, sonsuz kredilisin ASLANPARCASI

Umrumda degil, o kadar mallasti ki taraftar, kurtulusu yok zaten. Bu takim daha 5 sene zor sampiyon olur bu zihniyetle. Tamamen iflas etmis camia psikolojik acidan.

Evet bu taraftarla işimiz zor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

He yani isler hep iyi gitmeli, 1-2 mac kötü gittiginde taraftar takimin üstüne cökmeli, ortami daha da germeli destek verecegine. Bende iste bu zihniyete tüküreyim. Banane Tudordan Musleradan.
Yaw bak Hakan senin istikrar ısrarını anlayabiliyorum. Onu şahsen ben de istiyordum, burdaki herkes de istemiştir. Sonuçta rahat batmıyor bize. Kenarda duran adamın suratından sıkılmıyoruz. Ama yok, bu Tudor'la olmaz. Ben hala "gitsin" demiyorum ama bu Tudor'la olmaz. Bu taaa 5.-6. haftadan beri belli. Bişeyleri değiştirmesi lazım. Şu ana kadar yaptıkları doğru değil. Şu maç Maicon'u çıkarıp Garry'yi alsa, 5-2 çevirsek bile bişey değişmez. Günü kurtarmış oluruz. İlla Tudor değişmeli diye bişey yok. Ama Tudor kendisini değiştirmeli. Hatalarını bulup düzeltmeli. Takım 1 arpa boyu yol kat edemediği gibi geriye gidiyor haftalardır. Bu normal değil. Sebeplerini 100 defa tartıştık burda maç kazanırken bile. Takımın bi yerde patlak vereceği ortadaydı.

Geri
Üst Alt