Cumhur Önder Arslan‏ @ArslanCumhur
Ultraslan'ın yaptığı tezahüratlara, stadın kalan bölümündeki taraftarlar önce ıslıkla tepki gösterdi. Ultraslan "Yönetim istifa" tezahüratları yapınca tüm stat Ultraslan'ı alkışladı.

:asd22:

Devre arasinda baya karisti tribunler , kavgalar filan var

ua ciddi yuhlaniyor bu kez , satilmis taraftar istemiyoruz tezahuratlari

munferit taraftar ua yi baya kistirdi

Sinancigim taktiksel analizlerinlen bizi aydinlatabilirmisin bir. Sikinti Tudorda mi taraftarda mi topcularda mi. Forumda 3 e bolundu. Bazi taraftara salliyor bazisi hocaya bazisi topculara

Ua, dursun, tudor bunlarin alayini toplayip postalamak gerekir

Kafa toplarında tek etkili oyuncumuz oyundan çıktı.

Ultravestiler yine takımı sabote ediyor... Taraftar istifa diye bağırıyor, bu satılmışlar ıslıklıyor...

Akhisar full yatacak, becerikli olursak maçı alırız

XPERIA X

Yaw bak Hakan senin istikrar ısrarını anlayabiliyorum. Onu şahsen ben de istiyordum, burdaki herkes de istemiştir. Sonuçta rahat batmıyor bize. Kenarda duran adamın suratından sıkılmıyoruz. Ama yok, bu Tudor'la olmaz. Ben hala "gitsin" demiyorum ama bu Tudor'la olmaz. Bu taaa 5.-6. haftadan beri belli. Bişeyleri değiştirmesi lazım. Şu ana kadar yaptıkları doğru değil. Şu maç Maicon'u çıkarıp Garry'yi alsa, 5-2 çevirsek bile bişey değişmez. Günü kurtarmış oluruz. İlla Tudor değişmeli diye bişey yok. Ama Tudor kendisini değiştirmeli. Hatalarını bulup düzeltmeli. Takım 1 arpa boyu yol kat edemediği gibi geriye gidiyor haftalardır. Bu normal değil. Sebeplerini 100 defa tartıştık burda maç kazanırken bile. Takımın bi yerde patlak vereceği ortadaydı.
Oha. :D Yeminle bunu yazarken değişiklikten haberim yoktu. İçime doğmuş. Bi de 5-2 kazanırmışız. :asd2:

Beyin olumu gerceklesti tudor da.

Malhanda halen oyundu Maicon yok . Kafa toplari kim kazanacak?? Korner orta manyagi yapcaz bunlari

Teknik acidan elestiriler tepkiler olabilir.

Benim tepkim her kötü giden sürecte taraftarin tamamen sacmalamasi. Hersey aniden degisip bitsin istiyorlar. Yok böyle taraftar zihniyeti, sadece bizde var.

Stoper çıkaracan madem ayağı daha düzgün olan Maicon' u neden çıkarıyorsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çıkarcı tribun esnaflari (ua denen olusuma sesleniyorum) sizin de sucunuz az değil hiç konusulmuyor ama goruluyor

kırmızı görmeseler bu maç asla dönmezdi bu şekilde dönebilir

Feguliye de uyuz olmaya başladım. Al dön vur .... böyle mal mal paslar vereceğine.

Geri
Üst Alt