Okan Buruk'a güveniyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bilet fiyatlari diger baslikta da yazmistim , bence de hem takimin durumu ve seyirci ihtiyaci hem de mevsimsel sebepler dusunuldugunde biraz fazla

30% civari daha dusuk beklerdim ama iste her kulvarin bir minimum fiyati var , sanirim ligde de 50 bandinin altina dusurmuyorlar cunku parayi pesinen odeyen kombineli sadakatini orseleyecek fiyatlar koyarsan bir sonraki sezon basi mutlaka "biz enayi miyiz toplu para verip risk aliyoruz , bak ne avrupa var ne bir sey , lig maclarinin da fiyatlari ucuzladi , ustelik secip istedigine gidip istedigine gitmiyorsun" diyenler olacaktir

Maçtan ziyade Tudor'un maç sonu konuşması için sabırsızlanıyorum.

Bakalım bu sefer ne türlü bir artistlik yapacak hırvat hıyarı.

sent via GSC

sent via GSC
Ne istiyorsunuz, üc gol yiyene de puan vermiyorlar bes gol yiyene de gibi aciklama gelebilir.
Adam nasil olsa hangi takimin basinda oldugunun farkinda degil.

Fb gol yeme istatistigi konusu tam skandal bizim icin

hadi bazen 15-20 mac gol yiyen bir takim belki ilk kez senden yemez , bu bile Gs ye yakismaz ama esas skandal , yanlisim var mi bilmiyorum , bizden gol yemedigi gibi 20 mac evvel son gol yemedigi mac da bizim macmis

bu hakikaten olacak is degil

Bilet fiyatlari diger baslikta da yazmistim , bence de hem takimin durumu ve seyirci ihtiyaci hem de mevsimsel sebepler dusunuldugunde biraz fazla

30% civari daha dusuk beklerdim ama iste her kulvarin bir minimum fiyati var , sanirim ligde de 50 bandinin altina dusurmuyorlar cunku parayi pesinen odeyen kombineli sadakatini orseleyecek fiyatlar koyarsan bir sonraki sezon basi mutlaka "biz enayi miyiz toplu para verip risk aliyoruz , bak ne avrupa var ne bir sey , lig maclarinin da fiyatlari ucuzladi , ustelik secip istedigine gidip istedigine gitmiyorsun" diyenler olacaktir

havaların düzgün gittiği son zamanlar diye düşünmüş olabilirler diyecem de geçen hafta ki ezik futboldan sonra bu fiyatlar skandal olmuş.
ne kadar az taraftar o kadar az protesto diye mi düşündüler acaba? öyle olsa bile kombine sahiplerini ne yapacaklar? :)

havaların düzgün gittiği son zamanlar diye düşünmüş olabilirler diyecem de geçen hafta ki ezik futboldan sonra bu fiyatlar skandal olmuş.
ne kadar az taraftar o kadar az protesto diye mi düşündüler acaba? öyle olsa bile kombine sahiplerini ne yapacaklar? :)

Sanmam sebebin bu oldugunu . Dedigim gibi , fb de de boyle , bir fiyata kombine satiyorsun ve ciddi miktar da satiyorsun bu sene , sonra ilk mactan avrupa defterini kapatiyorsun , kombine alan da takim aski filan tamam da mac sayisini da dusunuyor elbet , 3 eleme , 3 grup , cikamasak bile 6 mac diyor , onu 1 macta yok ettin

sonra lig basliyor , kombine cok sattigin icin bu kez kalan az bilette fiyat kirarsan illa ki kombine alanlarda "zaten pek gitmiyorum , bir de baksana fiyatlara" dusuncesi mutlaka uyanacaktir

burada zekice yapilabilecek sey 2-3 lu kombineler satmak , aslinda bunu da yaptilar ama biter bitmez ilk mac yine biraz yuksekten cikarmislar

Çok rahat kazanırız, diğer iki maçı da alırız. İkinci yarı ilk derbiye kadar ortalık sakin kalır.

sent via GSC
Tudor'da cok sevdigi Selcuk gibi,kucuk takimlarina show yapar sonra cikar herkese artistlik yapar, sonra 1ci ciddi mac'ta rezil kepaze olur.

Fb gol yeme istatistigi konusu tam skandal bizim icin

hadi bazen 15-20 mac gol yiyen bir takim belki ilk kez senden yemez , bu bile Gs ye yakismaz ama esas skandal , yanlisim var mi bilmiyorum , bizden gol yemedigi gibi 20 mac evvel son gol yemedigi mac da bizim macmis

bu hakikaten olacak is degil

2 kez oldu bu.Geçen yılda da bizden gol yememişlerdi bir tek son haftalarda.Son 15-20 küsür maçta mı ne gol yemediği 2 maç vardı o da bizim maçlardı.

Geri
Üst Alt