Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
Okan Buruk'a güveniyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne istiyorsunuz, üc gol yiyene de puan vermiyorlar bes gol yiyene de gibi aciklama gelebilir.Maçtan ziyade Tudor'un maç sonu konuşması için sabırsızlanıyorum.
Bakalım bu sefer ne türlü bir artistlik yapacak hırvat hıyarı.
sent via GSC
Biz severiz böyle istatistikleri bozmayı.Akhisar ligde 4 maçtır gol atamıyor bize de atmaları zor duran top dışında.
Bilet fiyatlari diger baslikta da yazmistim , bence de hem takimin durumu ve seyirci ihtiyaci hem de mevsimsel sebepler dusunuldugunde biraz fazla
30% civari daha dusuk beklerdim ama iste her kulvarin bir minimum fiyati var , sanirim ligde de 50 bandinin altina dusurmuyorlar cunku parayi pesinen odeyen kombineli sadakatini orseleyecek fiyatlar koyarsan bir sonraki sezon basi mutlaka "biz enayi miyiz toplu para verip risk aliyoruz , bak ne avrupa var ne bir sey , lig maclarinin da fiyatlari ucuzladi , ustelik secip istedigine gidip istedigine gitmiyorsun" diyenler olacaktir
havaların düzgün gittiği son zamanlar diye düşünmüş olabilirler diyecem de geçen hafta ki ezik futboldan sonra bu fiyatlar skandal olmuş.
ne kadar az taraftar o kadar az protesto diye mi düşündüler acaba? öyle olsa bile kombine sahiplerini ne yapacaklar?![]()
Tudor'da cok sevdigi Selcuk gibi,kucuk takimlarina show yapar sonra cikar herkese artistlik yapar, sonra 1ci ciddi mac'ta rezil kepaze olur.Maçtan ziyade Tudor'un maç sonu konuşması için sabırsızlanıyorum.
Bakalım bu sefer ne türlü bir artistlik yapacak hırvat hıyarı.
sent via GSC
Fb gol yeme istatistigi konusu tam skandal bizim icin
hadi bazen 15-20 mac gol yiyen bir takim belki ilk kez senden yemez , bu bile Gs ye yakismaz ama esas skandal , yanlisim var mi bilmiyorum , bizden gol yemedigi gibi 20 mac evvel son gol yemedigi mac da bizim macmis
bu hakikaten olacak is degil
Kücük takim olduklari icin bizim maclarda asiri motive oluyorlar...2 kez oldu bu.Geçen yılda da bizden gol yememişlerdi bir tek son haftalarda.Son 15-20 küsür maçta mı ne gol yemediği 2 maç vardı o da bizim maçlardı.
Kosa kosa gelsin.Terim gelsin mi?
Amacın ne ?Koşa koşa mı? Saygılı ol hocama karşı.