Tudor gitsin gibi diye berabere kalalım ya da yenilelim gibi saçma sapan klişe söylemler söylemem ve istemem. Her zaman Galatasaray'ı destekledim her zaman Galatasaray'ı destekleyeceğim şunu unutmayalım kişiler gelip geçicidir ama Galatasaray her zaman kalıcıdır. Bugün yenmekten başka seçeneğimizin olmadığı bir maç eğer ki yenersek tekrardan 11 haftalık anadoludan geçen bir seriye başlayabiliriz hocanın kim olduğu önemli değil bu 11 hafta sonrasında zaten puan farkı her zaman ki gibi açılacaktır hatta çift hanelere geri çıkarabiliriz ama olumlu sinerjiyi hiçbir zaman kaybetmemiz gerekiyor. Tudor'un yaptığı çok büyük hatalardan dolayı desteklemeyenler haklıdır ama geri kalan süreç de destek olmamız gereken bir takım var. Devre arası sol bek, sol açık ve forvet gibi 3 hedef nokta atışıyla çok daha güçlü bir takıma dönebiliriz. Zamanında hocasız da şampiyon olduk önemli olan oyuncuların koyacakları karakterdir eğer ki başaracaksak bunu takım ve taraftarın kenetlenmesiyle başarabiliriz kısaca Tudor'un değişik taktiklerine rağmen bu takım ŞAMPİYON olacak

Cikacagiz ve Galatasaray'in oynamasi gerektigi gibi oyniyacagiz, Aslanlar gibi mucadelemizi surdurecegiz, olmayan baskan ve olmayan hocamiza ragmen saha'daki aslanlarimiza basarilar diliyorum, inshallah kazaniriz.

Galatasaray kenetlendimi onu durdurabilecek kimse yok...
yarin herkes dogru stada
gönülden destek verenler gelsin yeter

akhisar bayağı düşüşte gol bile atamıyorlar rahat yeneriz diye düşünüyorum ama muhtemelen bilmem kaç maçtır gol atamayan akhisar gelir bize gol atar.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando
Feghouli Ndiaye Belhanda Rodrigues
Gomis

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Puan kaybedip daha fazla geç kalmadan çomardan kurtulmamıza vesile olacak bir maç olur umarım. Rakipler bu kadar güçlüyken başımızdaki organizmayla şampiyon falan olamayız. Bunun bedeli de hiç olmadığı kadar ağır olacak. Hiç kaale almadığımız Fenerbahçe bile havaya girdi.

Galiba ilk kez bir mac oncesi biraz gerginim, buda basimizda olan korkak, paok seviyesinde olan bir td yuzunden. Adami okadar destekledik, savunduk, pozitif bakmaya calistik ama resmen hayal kirikligi. Buyuk maclarin birini alsaydik bu durumlara dusmezdik. Isin aci tarafi da yaptigi hatalardan ders cikarmamasi.

Neyse, herzaman Cimbomun arkasindayiz, daha bitmis birsey yok, kalan 3 maci kazanip, devre arasinda gereken takviyeleri yapip, ligin ikinci devresine bomba gibi baslariz umarim.

Puan kaybedip daha fazla geç kalmadan çomardan kurtulmamıza vesile olacak bir maç olur umarım. Rakipler bu kadar güçlüyken başımızdaki organizmayla şampiyon falan olamayız. Bunun bedeli de hiç olmadığı kadar ağır olacak. Hiç kaale almadığımız Fenerbahçe bile havaya girdi.
havaya girseler ne yazar?

Durduk yere sinirim tepeme çıktı. Rezil fbyi, ligi ciddiye almayan bjkyi çok rahat ilk yarıdan bitirebilirdik. Şu ligin temiz olduğuna inanmayı o kadar istiyorum ki. Rezil fb göstere göstere yarışa dahil edildi. Ve biz Tudor'a sallamaktan başka bir şey yapamıyoruz. Emeği geçen herkesin ... Bunları gördükçe Albayrak gelsin lobi siyaset ne kadar pislik varsa yapsın şampiyon olalım istiyorum. Bjknin de 2 senedir nası olduğu ortada zaten.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Yine iyi oynayacağımızı tahmin etmiyorum.Alırsak seyircinin gazı ile alırız başka bişey beklemiyorum.Haftalardır rezalet oynayan belhanda yine 11 de başlıyor.Ulan hiç bişey bilmiyorsun bu adamı kes bari.Oraya feghouliyi çek sağda Garry solda yasin ile başla.Artık başka bişeyler dene be adam.Ndiaye fernando ikilisi olmuyor işte belli.Selçuk, Fernando başla.En azından uyuz Selçuk defans arkasına paslar falan atar.Yok ama adam sıfır artık diyecek kelime kalmadı.

DQjnLRIXUAAvgyx

Ilk haftalardaki oynadigimiz ofansif ve baskili oyunu gormek istiyorum. Belhanda'nin biraz top oynamasini, Ndiaye'nin ofansif katki vermesini ve Feghouli'den iyi bir performans bekliyorum.

Geri
Üst Alt