Sinan... Feghouli... Garry
.............. Gomis............

İleri 4lüyü böyle yapsın en az 3 atarız

Durduk yere sinirim tepeme çıktı. Rezil fbyi, ligi ciddiye almayan bjkyi çok rahat ilk yarıdan bitirebilirdik. Şu ligin temiz olduğuna inanmayı o kadar istiyorum ki. Rezil fb göstere göstere yarışa dahil edildi. Ve biz Tudor'a sallamaktan başka bir şey yapamıyoruz. Emeği geçen herkesin ... Bunları gördükçe Albayrak gelsin lobi siyaset ne kadar pislik varsa yapsın şampiyon olalım istiyorum. Bjknin de 2 senedir nası olduğu ortada zaten.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Besiktasin , ozellikle gecen sene , o kadar olmasa da ilk sampiyonluk senesinde net sekilde kollandigini artik tum turkiye kabul etmis durumda

yalniz fb nin pek kollandigini dusunmuyorum , yarisa dahil edildi algisi var ama yarisa dahil eden varsa bu diger takimlardir , hakemler degil

hakemlerin etkili oldugu mac belki sivas maci denebilir ama onu da kendi sahalarinda kazanmaya yakin oynuyorlardi

yani kabul etmek zor da olsa , az pozisyonla ve biraz sansla da olsa haklariyla kazandilar bursa ve antalya gibi maclari , pek hakemlik bir durum yoktu

bjk macinda net sekilde kollanmislardi ama o zaman iyi ki kazandilar isimize gelir diye sevinmistik

Koyalim geçelim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değerli Renktaşlar,
Acil bir seyahatim sebebi ile maça gidemeyeceğim.
Batı VIP’den 2 kombinemi devretmeliyim.
Müsait olup gitmek isteyen var mı?

tudorun tutunduğu tek dal bu tarz maçları kazanması bu dalda elinde kalırsa taraftar baskısına yönetim dayanamaz

Umudumuz bu maçlarda mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takım için yenilmesi daha mi hayırlı bilemiyorum.yenilirse yüzde yüz gider ama terim dışında biri gelirse takım geriler diye düşünüyorum iki aradayım bilemedim

bu seneki lig yine geriden gelmenin önemini anlattı. Normalde son derece ezici futbolla 29 puan yapmış,4 tane zor deplasmanı atlatmış takım taraftarı ligin en keyifli,mutlu taraftarı olması gerekirdi. Ancak lig 8 haftada o kadar ezici futbol ve puan farkı oldu ki, insanlar puan farkı açılarak gidecek zannetti.

Bu olmayınca doğal olarak homurdanmalar oluyor. Bu maç o açıdan kritik olacak. Artık havaya girmek gerekiyor. Son 20 maça girildi. Galatasaray başında kim olursa olsun son haftalarda kenetlenerek en olmadık senelerde bile şampiyon oldu. Özellikle 2006-2008-2015 en büyük örnekler.

Umarım bu maç bu kenetlenmenin başlangıcı olur.

Onur ilginç birisin gerçekten. Eze eze kazandığımızı yazıyorsun, ilk sekiz hafta için bir, iki maç dışında kabul edilebilir ama kritik maçlarda, o üstünlük sonrası maç eksiği ile teorik olarak üçüncü sırada olmamızın sebebi olan kritik maçlarda rezil bir futbol oynadığımızı, hatta ikisinde ezildiğimizi hiç dile getirmiyorsun. Yine bu maçların etkilerinin diğer maçlara göre daha önemli olduğunu, etkilerinin daha başka olduğunu hiç dile getirmiyorsun.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt