kusura bakmayin ama beni besiktas macinda tamamen hayal kirikligina ugratmis macin 5-6 sifir bitmedigine sukrettirmis su takimi bugun hic izleme hevesim yok. ulan bjk'li enistemden bir haftadir kaciyorum. adam bir haftadir her gun beni telle ariyo. simdi acsam bir haftadir niye acmadigima dair ne bok diyecegimi bilmedigim icin hala acmiyorum.

Tudorun ismini mi isliklamis taraftar ? helal

kusura bakmayin ama beni besiktas macinda tamamen hayal kirikligina ugratmis macin 5-6 sifir bitmedigine sukrettirmis su takimi bugun hic izleme hevesim yok. ulan bjk'li enistemden bir haftadir kaciyorum. adam bir haftadir her gun beni telle ariyo. simdi acsam bir haftadir niye acmadigima dair ne bok diyecegimi bilmedigim icin hala acmiyorum.

ne diyorsun sen renktaş sadece enişte felan olsa. beni 20 yıldır sesi çıkmayan aramayan 8taşlılar arıyor. Düşün artık..

fegulinin patlama yaptığı ndiaye ve belhandanın bizi şok edecek performans sergilediği bir maç olur inşallah ! tabi olumlu yönde

Feghouliden en az 2 gol bekliyorum

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tudor cok kurnaz bir adam ic saha maclarında taraftardan göt korkusundan fantazi denemiyor ama görün bakın haftaya yine 3lü fantazisi deneyecek

adamdaki takıntı akıl alır gibi degil hastalık boyutunda resmen

Muslera için pankart açılmış

f1f3248e80c0785b26cd6633d1ba787e.jpg

Güzelim taraftarı takıma küstürdü hırbo,1değil2değil3değil rezil etti haklı taraftar

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt