Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
17/18 H:15 | Galatasaray 4-2 Akhisarspor | MS | 9 Aralık
kusura bakmayin ama beni besiktas macinda tamamen hayal kirikligina ugratmis macin 5-6 sifir bitmedigine sukrettirmis su takimi bugun hic izleme hevesim yok. ulan bjk'li enistemden bir haftadir kaciyorum. adam bir haftadir her gun beni telle ariyo. simdi acsam bir haftadir niye acmadigima dair ne bok diyecegimi bilmedigim icin hala acmiyorum.
Daha çok duygusal olarak bakıyoruz.Taraftarın şevki kırılınca bir daha toparlaması zor oluyor.Bir mağlubiyetten sonra bile 2-3 gün kendimize gelemiyoruz.
kusura bakmayin ama beni besiktas macinda tamamen hayal kirikligina ugratmis macin 5-6 sifir bitmedigine sukrettirmis su takimi bugun hic izleme hevesim yok. ulan bjk'li enistemden bir haftadir kaciyorum. adam bir haftadir her gun beni telle ariyo. simdi acsam bir haftadir niye acmadigima dair ne bok diyecegimi bilmedigim icin hala acmiyorum.
tudor cok kurnaz bir adam ic saha maclarında taraftardan ********************* korkusundan fantazi denemiyor ama görün bakın haftaya yine 3lü fantazisi deneyecek
adamdaki takıntı akıl alır gibi degil hastalık boyutunda resmen
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.