Eğer bu maçı döndüremez ise Tudor efendinin son maçı bu sonnnnn

Takım bir şey oynamıyor

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Bu saatten sonra Hoca'nın gelmesi zor gözüküyor, Dursun Hamza'yı falan getirir.

Bu takimi bu hale getiren mal taraftardir iste. Bakin oyuncularin ruh haline, oynayacak halleri yok resmen. Krize ortami yarattiniz, alin size kriz. Bravo sizlere.
Hadi lan oradan deli. Ben mi dedim takımı şamaroğlanı yap diye hocaya, herkes tokatlarsa seni diğerleri umutlanmayacak ve senin oyuncuların düşmeyecek mi sandın

Yedek oturma zamani geldi kumbaranin

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Bu takimi bu hale getiren mal taraftardir iste. Bakin oyuncularin ruh haline, oynayacak halleri yok resmen. Krize ortami yarattiniz, alin size kriz. Bravo sizlere.
Tudor ve yönetimin hiç suçu yok haklısın,özellikle belhanda gibi gerizekalıların hiç suçu yok. Bütün suç taraftarın :D

Bunu diyecegim aklima gelmezdi ama dünya üzerinde bu kadar sabirsiz ve mal camia yoktur. Kendi taraftari resmen takimin üstüne cöktü, oyuncular adim atmaya korkuyor resmen.

Yaziklar olsun böyle taraftara

Simdiden soyleyeyim. Dursun otelinin anahtarini Fatih Hocaya teslim etse bile Fatih Hoca su ortamda gelmez.

Olcan sen çok büyük bir ...dünya kadar sana masraf yapıldı bir halt oynamadın göt büyülttün birde utanmadan tazminat şimdi oynayacağın tuttu artistlik yapıyorsun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt