Oyuncularin vücut dilinden cekndiklerini görmüyormusun? Tudorun hatalari olabilir ama Tudormu oyunculara karar verdirtmiyor? Sahada sorumluluk alan oyuncu yok. Bu daha 3 hafta önce farkliydi ama.
Tudorun oyuncular üzerinde hakimiyetinin kalmadığı belli,8 derbide 7 yenilgi adamı takımın başında tutma ısrarı neden? Bayern münih 2 adamla kavga etti diye ancelottiyi postaladı,dursun denilen herif kendi çıkarı için takımın içine etmeye devam ettikçe ne oyuncular sallar maçları ne taraftar.

Bayern taraftari da az degil ha. Ancelotti'nin takiminin ustune resmen çöktüler, mal Bayern yonetimi gidip Heynckes'i getirdi huzur evinden. Simdi durumlari ortada...

Dur yaw bi sn.... :confused:
He yine hakli cikmak icin bir yerinde uydurup salata yapmaya calismisin. Bayernle ne alakasi var, oyuncular ve Ancelottinin arasi bozuktu. Burda ortami bozan net sekilde taraftardir.

Daha Antalya macinda yangin yerine cevirdiler, Fener maci sonrasi istifa dediler. Bi gidin sorunu kendinizde arayin. Her sezon ayni b.k

Belhanda cok vurdum duymaz... igrenc bir futbolcu. Sneijderin bi gram tirnagi etmez. yollanmali.

Protesto baslar 3 oldumu

ben tudoru haftaya sutlariz diyordum ama bu daha erken olacak

Tudorun ne sucu var su ana kadar anlamadim?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Forummu hazirladi takimi maca reis.

Ayrica bu haftalarin birikimi.

Sen haftalardir gerizekali gerizekali fantaziler yaparak 10-12 puan olmasi gereken farki eritirsen liderligi kaybedip fbnin bile altina dusersen seyirci patlar.

Cok bile gec kalindi.

Dua etsinler ki terim kabul etsin yoksa bu takim ilk uce bile giremez.

Galatasarayliyiz diye sahtekar olacak degiliz. Yasin orada sahtekarlik yapiyor. Galatasarayin boyle bir sahtekarliga ihtiyaci yok. Biz fenerbahce degiliz
Ne.sahtekarligi be neden.bahsediyorsun.orada faul var iyi gelen.somsun giden.penaltimizi vermesin ilk golden.once faul yapilsin gol.yiyelim.sonra biz sahtekar.degikiz.siz.kimsiniz.bilmiyorum tudor rezil.muslera berbat olabilir ama.bu demek.degildirki takimimin haklarini savunmayayim

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haftalardır hep destek tam destek diyenlere gerizekalı denir.

Zira bir gerizekalıyı destekleyerek başarının geleceğine inanmak gerizekalılıktır.

Alnitak Alnilam Mintaka

şenorun karsısına bu çömezi dikersen olacağı buydu.

anadolu fatihiymiş su macı cevirsekde gozumde kıymeti yok, oyuncuları mental olarakda bitirmiş.

Okan Buruk'a helal olsun birsey denmez. :) iyi koyuyorlar.

Belliydi zaten boyle olacagi.

Anadolu takımlarını yenelim bu yeter şampiyon oluruz diyen tayfa ağzının payını almıştır herhalde.

Hiç bir maç garanti değil. Daha ilk maçtan patladı o saçmasapan argümanınız.

sent via GSC

Serdar ve belhanda çöpleri takımın dengesini bozuyor. Yediğimiz ikinci golde muslera nın hatası var eyvallah, öncesinde serdar a bakın neler yapıyor. Maç başından beri bu şekilde hep, her hafta aynı. Gelmiş geçmiş en kötü defanslarda ilk üçe girebilir

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt