Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tahmin etmiştim bütün spor camiası tudorun başımızda kalması için bi tarafını yırtıyorAlakası bile yok, aleni sahtekarlık valla ben mutlu oldum kendi takımım olmasına rağmen, böyle kazanılacaksa maçlar kazanılmasın.
Ne saçma bir argüman Mehmet'ciğim bu ? Bu Okan'a laf söylemeyi gerektirmez. Başımızdaki hoca hoca olsa buradan skoru çeviririz. Ama yok işte, Okan BJK maçına nasıl çıkmışsa öyle çıkmış. 2-0 da öne geçmiş. Ne yapacak kapanmayıpta ?
Kardeş onur biraz abartır olayları doğrudur ama faul yoksa ona da yok denir. Neyi savunuyorsun anlamadım faul yok orada .Ne.sahtekarligi be neden.bahsediyorsun.orada faul var iyi gelen.somsun giden.penaltimizi vermesin ilk golden.once faul yapilsin gol.yiyelim.sonra biz sahtekar.degikiz.siz.kimsiniz.bilmiyorum tudor rezil.muslera berbat olabilir ama.bu demek.degildirki takimimin haklarini savunmayayim
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
berabere kalalim 4.bitirelim haftayi tudoru saygi cercevesinde ugurlayalim
Haftalardır hep destek tam destek diyenlere gerizekalı denir.
Zira bir gerizekalıyı destekleyerek başarının geleceğine inanmak gerizekalılıktır.
Alnitak Alnilam Mintaka
Bu takimla zor sampiyonluk yedeklere bak ya maci cevirebilecek tek adam yok komedi resmenAnadolu takımlarını yenelim bu yeter şampiyon oluruz diyen tayfa ağzının payını almıştır herhalde.
Hiç bir maç garanti değil. Daha ilk maçtan patladı o saçmasapan argümanınız.
sent via GSC